Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
Nem gondoltam volna, hogy a PoP ennyire visszamarad a listán, de a cím megpillantásának másodpercében tudtam, hogy az AC sorozat fog az élen állni.
-
Bjørgersson
félisten
Nem csoda, hogy elkezdték évente fosni a jobbnál jobb részeket.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Zorel
senior tag
Engem a Far Cry lepett meg, hogy ennyire hátul van...
-
hommeros
őstag
Pedig az utolsó rész egy nagyon jó játék volt. Jó multi, map szerkesztő, minden.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Raysen623
addikt
Vigyétek és egyétek....
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Gergosz2
veterán
válasz Bjørgersson #2 üzenetére
Hát szerintem a 2+brotherhood volt a csúcs . A 3. rész teljesen elvette a kedvem a többi résztől.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Prevent
aktív tag
És ha országra lenne bontva kezdve azzal az országgal ahol legtöbb fogyott, Magyarország lenne az utolsó xd
Ha jól belegondolsz a "siker" szó jelentésébe, rá fogsz jönni, hogy az nem más, mint végigcsinálni, amibe belekezdtél.
-
b.daniel
senior tag
válasz Bjørgersson #7 üzenetére
Ahhoz képest jó az avatarod
A Rev. sztem is megingás volt,de a többi részt a mai napig szívesen előveszem
-
BulletBill27
aktív tag
Nekem az 1. tetszett a legjobban, utána a 2. A többit én rókabőrnek éreztem.
-
fpeter07
veterán
válasz Bjørgersson #2 üzenetére
És így még jelentősen nőni is fog.
Megnéztem a készülő játékról kiadott trailert. Hát nyugodtan berakhatták volna az első rész trailerét is, nem kellett volna dolgozni rajta. Gondolom ez volt a cél, próbálják megnyerni az első rész kedvelőit is.
-
edari
őstag
A rev. - nek a története volt jó szerintem. De igazság szerint az Ezio szál volt a jó. A 3-tól fogva egy rakás wc papír gurigát nem ér az egész játék, mondom ezt úgy hogy az összes rész megvan.
-
huskydog17
addikt
Számomra csak annyi a meglepő, hogy több Tom Clancy sorozat és még a Driver is megelőzte a Far Cry-t.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Thodeus
aktív tag
Az 2. volt szerintem a sorozat legjobb darabja ill. még az 1. Igaz az 1. rész elég repetitív volt, de akkor még újnak hatott.
-
Prevent
aktív tag
válasz pulyka jocó #17 üzenetére
Torrent. Aki meg online veszi meg , ott valami probléma lehet.
Ha jól belegondolsz a "siker" szó jelentésébe, rá fogsz jönni, hogy az nem más, mint végigcsinálni, amibe belekezdtél.
-
fpeter07
veterán
Nem biztos az. Nekem elég sok Ubis játékom van. Az egy dolog a legtöbbet 2000-3000-ért vettem. A PoP trilógia 2k-et simán megért. Most Raymant kaptam ajándékba, de elképesztően pofátlan játék. Szerintem az ilyen játékok miatt volt anno kisebb az emberek várható élettartama.
-
Prevent
aktív tag
Én csak azt a játékot veszem meg amelyik megérdemli. Kijátszom ha tetszett megveszem. (Lsd. God Of War sorozat). Az Assassins Creed 2 is tetszett hát megvettem. De a 3 kritikán aluli. Főleg, hogy el sem indul a gépemen.
-
FLATRONW
őstag
Nekem a Revelations testszett eddig a legjobban. Ebben fontos szerepe van annak is, hogy ebben a legjobb az irányítás.
-
Garada
őstag
Nagyon szeretem a sorozatot szóval ez egy remek hír.
-
VictorHUN
aktív tag
Minden évben új Assassin. Nem is csoda hogy toplistás
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
fpeter07
veterán
válasz BulletBill27 #21 üzenetére
Pedig aranyos játéknak tűnt elsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Miért csak a Nintendo vadássza le az emulátorokat?
- Spórolós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Iphone 11 64GB (PRODUCT RED)
- Féláron!!! Fellowes Penguin Medium új dobozos egér AkciÓÓ!
- FHD 6.gen i3, Acer Aspire notebook olcsón!!! AkciÓÓ!
- DJI AVATA drón +akkumulátor +doboz +garancia és Care Refresh
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 Pro/16GB/256GB SSD/HUN A KATEGORIA ÉS A LEGJOBB ÁR!!!!Számla garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest