Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
matej013
tag
Bárcsak húzósabb címeket is kiadnának a konzolra. Szerencsére az Ubi még kitart a Wii U mellett, de nem bánnám, hogyha más cégek is úgy kezelnék a platformot, mint egy teljes értékű 8. generációs konzolt.
A sörben kevés a vitamin. Ezért kell sokat inni belőle.
-
james001
veterán
Lehet hogy bennem van a hiba,de nekem nagyon nem jött át a játék. Uncsi,meg néha igazán idegesítő tudott lenni.
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
matej013
tag
válasz cskamacska #3 üzenetére
Miért, a Wii U nem az?
A sörben kevés a vitamin. Ezért kell sokat inni belőle.
-
Prof01
veterán
Vita-n játszottam vele, de nekem se tetszett, egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
horkovy24
senior tag
válasz ViharVadász #7 üzenetére
De ez tényleg így van!Mert lehet hogy a Wii U hardverben nem olyan erős mint az XboxOne meg a PS4 viszont a Nintendo legalább próbál újítani és már most fényévekkel jobb és ötletesebb játékok vannak Wii U-ra mint a PS4-re meg XboxOne-ra együtt véve!Én is tudnék magamnak PS4-et vásárolni de könyörgöm nem fogok egy gépért 130 ezret kiadni azért hogy előző generációs lerágott csont játékokkal játszak 60 fps-el 1080p-ben!
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
-
mentoloshypo
senior tag
A többi 8. generációs konzolhoz képest komoly technikai lemaradása van (hála az elkapkodott kiadásnak) szóval én nem neveznék teljes értékűnek.
Nem véletlen, hogy a kiadók már alig veszik "emberszámba" a gépet...
De ha már Ubi és a Nintendo: hol van a Wii U-s Watch Dogs? Később jön ez világos, de mikor? Még egy árva kép sincs róla... AC Unity Wii U portal mi a helyzet?On: ezzel a grafikával legalább megbirkózik a vas. (trollface)
-
pigster
senior tag
"...az elszigeteltség és a magány virtuális ábrázolása..."
Ez amolyan depresszió szimulátor?
Pont erre vágyok, ha játszani, kikapcsolódni akarok.De jó, hogy van(nak) ilyen játék(ok)!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook Pro 15", 16GB RAM, 1TB SSD, Intel 10. gen proci
- Nothing ear 2 bluetooth TWS
- Precision 3551 27% 15.6" FHD IPS i7-10875H Quadro P620 32GB DDR4 512GB gar
- NVIDIA SHIELD TV 16GB 2015 Android TV, 4K + gyári kontroller és távirányító
- 897 Eladó Új Dell OptiPlex Micro 7010 Intel Core i5-13500T 512GB SSD 8GB RAM 25 hónap garis
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen