Új hozzászólás Aktív témák

  • dSERiES

    senior tag

    Én nem értem mire vártok, azt értem hogy nem sürgős, de hogy direkt erre várjon valaki :U
    Gyakorlatilag ugyanaz a telefon: V30S, plusz, 35...memóriakártyát meg lehet kapni. Majd mire ideér lesz olyan nyitóára hogy (én szerintem) rohadtul nem fogja megérni azt a nem kevés többletet a V30-hoz képest.
    35 kicsit gyorsabb, kamera kicsit más, egyedül a +2Gb ram, de én nemhiszem hogy bárkinek gondot okozott volna V30 tulajok közül hogy 'csak' 4Gb ramunk van.. szignifikánsabban gyorsabb nem lesz tőle a telefon, van amit nem tölt újra.
    Van egy ilyen 'csomag' és azt variálják picit és akasztgatják rá újra meg újra a teljes árú címkét, de attól hogy kicsit máshogy van kalibrálva a kijelző vagy +3 megapixellel nagyobb felbontású a 2. kamera a felhasználói élmény nem lesz lényegesen más mint a V30 (pontosabban nem lesz 100.000 Ft-tal másabb :C hogy így mondjam, bár ez csak spekuláció, nem tudjuk mennyibe kerül majd, de máshol 800-1000 dolcsi körül nyitott.)
    Elég szomorú hogy LG azt hiszi hogy a birkák majd 3-4x ki fogják csengetni a flagship árat majdnem ugyanazért a telefonért, lehet hogy azért tartanak itt ahol. :N

    [ Szerkesztve ]

    ⊿sff⊿

Új hozzászólás Aktív témák