Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
És másolni is tudsz vele. ha nem akkor a Fájlkezelőben be kell állítani.
Erre azért ja ha figyeltek az kis ördög nem alszik.
Az XDA fórumokon meg van aki arra gyanakszik, hogy appokat is telepített neki, pl az MTKCamera nevű appot, ami szó szerint kémprogram gyanús... [link]
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Mert ROOT jogot kell adni az es file explorerenek
Az ES FileExporelben a bal felső sarokba nyomsz egyet a ledörgölődő ablakban kiválasztod, hogy eszközök, ott legörgetsz a ROOT Explorer-re "KI -BE-re" gombra nyomsz egyet. Majd a fehér felugró ablakban ki megkeresed hogy system rrw- rro a amelyik ro-ben van azt átteszed rrw- re. Ha ezt nem állítod be nem tudsz másolgatni mit zavar a vendor mappa jó helyen van az ott ahol van meg ami benne van az is. A törléssel meg finoman csak.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Zsocó
aktív tag
válasz bubus66 #10058 üzenetére
Végeztem vele A Leírt Root alatt zárva maradt a Bootloader igaz? Garancia vesztést nem veszélyeztet? Rom-ot nem akarok cserélni.
Az L9-nél ez nem áll fent igaz: A Note 3 flash-számlálója eFuse alapú, azaz a hardveresen kódolt, alapvetően megváltoztathatatlan csak írható memóriába vési bele magát minden rootolás vagy romcsere.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Az nem jelenti, hogy a garancia megmarad, ha a root nyomtalanul nem távolítható el. Ha viszont nyoma van akkor az a szerviz (szervizestől) függ hogy lesz-e garancia jegyen egy nagy piros X
-
Milestone2
nagyúr
Százszor leírtuk már! De még egyszer.
L9-nél biztosan maradnak nyomok, 100% unroot nincs.
Van olyan ismerősöm, aki Cyanogenmod ROM-mal adta le garanciális szervízre és megjavítva visszakapta gyári szoftverrel. És olvastam olyat is, aki megpróbálta teljesen eltűntetni a root nyomait, mégis a bubus által említett nagy piros X-et (szoftvermódosítás miatt garancia leállítva) kapta.
Legyél okos...úgy sem tudsz...minden a szervizes hozzáértésén és hozzáállásán múlik!Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #10061 üzenetére
Teljes mértékben igazad van.
-
bucsupeti
senior tag
Srácok! Hamarosan átnyergelek Nexus 5-re
Az L9 "családban marad", így a fórumon még elő fogok fordulni."Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
bucsupeti
senior tag
válasz Milestone2 #10065 üzenetére
Persze! Ez volt az első amit tisztáztam a döntéskor.
Azaz még folyamatban van. Már van olyan N5 tulaj aki felajánlotta hogy próbáljuk ki a FordSYNC-el mit tud. Illetve van olyan N5 tulaj akinek Fordja van és minden gond nélkül megy neki.[ Szerkesztve ]
"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
Blue Eagle
őstag
Szevasztok!
Valami kórság elérte a telómat. 78%-nál jobban nem töltődik fel az akksi. Nem képes felmenni 100%-ra!
Mi a bánat lehet vele? -
Milestone2
nagyúr
válasz Blue Eagle #10067 üzenetére
Először biztos kipróbálnám egy másik akksival, csak kérdés, a környékeden található-e olyan személy, akinek L9-e van és oda tudja adni az akkuját...(hogy nem kelljen feleslegesen újat venned, ha mégsem az a baj) bár szerintem az...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
bubus66
nagyúr
válasz Blue Eagle #10067 üzenetére
Csinálj egy hard resetet talán meg oldja nem hiszem, hogy az akkumulátornak lenne gondja
-
Blue Eagle
őstag
válasz Milestone2 #10068 üzenetére
...és (#10069) bubus66 Köszi a válaszotokat!
Sajnos nincs módom másik akksira próbálni!
A Hard resetet +próbálom! -
Blue Eagle
őstag
Végülis többszöri próbálkozásra elérte a 100%-ot. A telót kikapcsolva felment. Hard reset sem kellett. Feltettem a Playről egy BatteryCalibration nev alkalmazást, hogy ez mit is csinál pontosan azt nem tudom, de a leírást követve használtam miután az akksi 100% lett.
-
bubus66
nagyúr
Milestone2
A SuperSU frissült frissítsd a logoutodba, prívátban küldöm
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Vége a kínai ünnepnek, frissült a MIUI
MIUI v5 2014.02.08 Android 4.2 - JB by ZduneX25
Joccakát!
Bubus, köszi, elméletben úgy állítottam be -ha sikerült- hogy mindig a legfrissebbre megy...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Zsocó
aktív tag
Hogy tudom azt megcsinálni, hogy ha SIM-re mentek, akkor írja felül, ne pedig duplikálja mindig.
Ha mentek telefonba, akkor a SIM-en is mentődjön felülírva. -
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Miért kell a SIM-re menteni? Én soha nem használom. Csak a telefonét és ha van új szám akkor fél perc egy mentés ami az SD kártyán és a laptopon is megvan. Ennyire egyszerű. A Sim-re össze vissza neveket lehet írogatni, hosszú neveket rövidíteni kell. A SD-re való mentésnél még ha az SD kártyával történik valami akkor is vissaz lehet állítani a dolgokat. A SIM-ről megnem vagyok biztos benne, hogy vissza lehet állítani ha valami történik vele.
-
Zsocó
aktív tag
2 telefonom van (egy nem sajnálom okos, munkás) és így jó
-
Manitou
veterán
SIkeresen elrepedt az L9-em kijelzője. Csak maga az üveglap repedt keresztbe. Valószinü ráestem snowboardozás közben. Minden működik rajta, szóval teljesen használható.
Maga ez az üveg előlap nem kerül sokba így rákeresve.
A munkadíj mibe fájhat egy ilyen kicserélésénél? Amúgy garis még a telefon, de úgyis elhajtanának vele a francba.[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
Ha felrakom a legújabb romot akkor az adatforgalom 0 ázodik? el lehet valahogy menteni?
És melyik a legújabb? offlineval?
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
V20L ? és abból melyiket lehet felrakni? Polland?
-
prannk
őstag
Megha nem csinalok factoryt akkor megmarad minden nem??
-
bubus66
nagyúr
válasz prannk #10083 üzenetére
Igen ha csinálsz backupot akkor meg marad minden. Nem igaz, hogy nincs a google playen olyan alkalmazás amivel lelehet menteni. Igen az úgy szokott lenni ha nem csinálsz factory resetet akkor meg marad minden, de azt hiszem hogy a beállításokat azt törli a kdz által fel rakott ROM. Viszont nem vagyok biztos bent,hogy a tegrának tetszeni fog factory reste nélkül. Az F6 meg lehet úgy csinálni, de én biztos ami biztos alapon csináltam egy factory resetet
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz prannk #10080 üzenetére
Lengyelből a v20O a legfrissebb.
AZ APN-t meg nem olyan nehéz beállítani.[ Szerkesztve ]
-
droidforever
tag
Manitou!Ha t-mobilos vagy koss ra biztositast es vidd be egy ket honap mulva es kicserelik!Haverom is igy tett es kicsereltek neki
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
válasz Milestone2 #10085 üzenetére
És felrakhatom rá a v20o -t?
APN ben tudnál segíteni? T-mobile
Ha gyári frissítővel frissítek v20h ra akkor marad az APN? Van vmi különbség a kettő között?
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
válasz prannk #10087 üzenetére
Mondjuk sztem holnap megpróbálom kinyitni a bootloadert.. fasom ezekbe a gyári romokba.. lassú,teli vannak hibákkal. NEm tudok beállítani háttérnek olyan képet egészbe amit én csináltam telóval... befagy.. magától kilép a böngésző.
Ezekre a custom romokra melyik romot rakjam alá?
-
prannk
őstag
Bootloadert v10h n vagy v20h nyissam? felfrissítsek v20h ra?
-
bubus66
nagyúr
válasz Blue Eagle #10095 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- Politika
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest