Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G6 - hozza a kötelezőt, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Már 99,999 %-ban az LG G6 mellett döntöttem, másik erős vetélytárs az S7 Edge volt, de nekem sokkal jobban bejön a formaterv mint az S7E-nek. Platinumit veszem, jobb ez a szín mint a többi. Alza.hu-rol venném, ott tudok nettó áron vásárolni, így kb. 8-10e-rel olcsóbban jövök ki mint bármely másik webshopban. Érdekelne a véleményetek/tapasztalatotok, aki esetleg ott vette, mennyire megbízható ez a bolt? Az LG csak 1 év garit ad, akkor ezek szerint jobban járok ha olyan webshopbol veszem ahol 2 év garit adnak? Vagy a második ev csak szoftveres??
Egyébkent a Mobilarena teszt lehúzta a telót, a külföldi oldalak pedig nem, sőt, volt amelyik a G6 kameráját jobbnak hozta ki mint az S8-ét.
Köszönöm a segítségetPixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
mediumgecso
őstag
-
mediumgecso
őstag
válasz geccoblaze #4540 üzenetére
Felhivtam őket, az újakra 2 év teljeskörű gari van, ami náluk érvényesíthető...
Sztem náluk veszem[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
mediumgecso
őstag
válasz Kavinton75 #4550 üzenetére
Akkor azt mondod az alzárol bátran vásárolhatok?
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs