Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Rootnál mindenképp ugrik a gyári rom?
-
ak76
senior tag
Miben jobb a v10d rom a 10c-nél?
Tapasztalatok? -
Segnior_Barthez
senior tag
Nézzétek mit találtam 810 Snapivel érkezik egy nagyobb G4. A 808as miatt szúrják le a tesztek ezt a remek masinát. Na majd ezzel ad a pofájukra a kurenciának! [link]
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
Aryon87
félisten
válasz Segnior_Barthez #5458 üzenetére
A link nem jo, weboldal nem erheto el
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Tutu7030
veterán
Ha van eszük, ezt csak az északi országokban forgalmazzák majd! A 808 is pont eléggé melegszik (főleg, ha valamilyen "kabát" is van a készüléken).
A 810-től mit várnak?
A link helyesen : [link][ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
ak76
senior tag
Snapi 810,meg 5.8-as kijelző 4 Gb rammal...
Mint egy falat kenyér.Ja...nem. -
Segnior_Barthez
senior tag
Kösz
[ Szerkesztve ]
-
kovacs65
senior tag
Most itt tartok:
V10d-EUR-XX
rootolvaRyzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
FerNandor
őstag
Aki megcsinálta 60fps-re a fullhd videót, melyik kódot használtátok? Jó minőségű legyen, de azért ne foglaljon hatalmas helyet se. Igaziból egy Lenovo T61 laptopom van és egy sima, G4-gyel készült fhd videót nem tudok megnézni rajta.. Biztos valami codec nem jó, de már sok mindent próbáltam... 2magos t8100.
És utána választható a 60fps vagy ha fullhd-ra rakom akkor alapból 60fps-ben veszi mindig? Mondjuk azt se tudom, hogy az milyen... Hogy lehet utána esetleg visszaállítani?
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
-
adakiller
senior tag
válasz leslien #5470 üzenetére
de jó lett volna előbb látni ezt a képet
fél órát szenvedtem mire próbaképp rányomtam a 16:9-re... és lám... előtte meg 3szor másoltam át a 2 filet restart kikapcs...
a leírtak megerősítve, én ma délelőtt csináltam meg és működik.
apropó az 5 perces uhd limitet nem lehet felemelni?
-
FerNandor
őstag
válasz Nagytoll #4123 üzenetére
Most leszedtem a sima zipet a 60fps-hez. De nekem nincs benne mediaconfig helyette media profiles van és a cameraconfig.
?? Így jó?"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
válasz adakiller #5476 üzenetére
Hát most lehet hogy én vagyok a béna, de nem tudom megcsinálni. Ahhoz, hogy ezt a két fájlt oda bemásoljam az etc mappába, felül kell írni a meglévőket, de azt nem engedi.
Az ott lévő fájlra rákattintva, a leírás alapján, nem tudok állítani rw meg ilyen dolgokat a tulajdonságokban.."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Dr.FantastiK
őstag
vegul lemondtam a G4-rol, egy S6 EDGE 64 javara !
pedig nagyon tetszet ez is , 2 hetig ezen filoztam.. , de az erosebb Hardvare csabitasa gyozott !
majd mikor kijon a kovetkezo ... talan . . .
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
leslien
nagyúr
válasz FerNandor #5477 üzenetére
akkor ezt is nézd át hogy kell használni a root explorer t...
Dr.FantastiK nekem is ez a 2 volt a pakliban... de S6 már volt és csak a display különböző így a G4 volt a nyerő...
semmit nem számít az erősebb hardver... ha nem tudnak egy normális szoftot kidobni...[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
őstag
Mi külömbség a cse flash és a normál között?
[ Szerkesztve ]
-
Segnior_Barthez
senior tag
Üdv Urak! Amikor első alkalommal vettem birtokomba a mobilt, fel ajánlotta a Google 100 GB / 2 év ajánlatot. Ezt elfogadtam. Ezt követően frissítette amit kellett és azóta sem látom az ajándék tárhelyet, holott a Drive promociot megnéztem. Szerintem a frissítések kilőttek a VIP páholyból Kérdés: Érdemes a Supportnak írni, vagy Gyári beállítások visszaállitasaval folytassam.. Vagy egyéb? Kösz
-
Zaji
őstag
válasz Dr.FantastiK #5478 üzenetére
Én egy hete rágódok ezen...
-
SlayR
senior tag
Részvétem....
-
zack
nagyúr
Ezért nem mentek még csődbe, mert bíznak a hozzád hasonló gondolkodású vásárlókban. És mint a péllda mutatja, még működik. De már nem sokáig. Note4-nél 5.1.1-től nincs downgrade, és root sincs, ugyanis ha valaki rootol, használhatatlan lesz a telefon (black screen) amit csak a szerviz tud helyreállítani.
Gondolom az S6 sem lesz kivétel.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zombinyul
addikt
Eszembe nem jutott az S6 semmilyen formaja se... Hulladek ramkezeles, hulladek support, egy hulladek markatol. Lehet erosebb az S6, de mar a G4 is "feleslegesen" eros, ennek is barmire boven elegendo a hardvere, plane hogy a mindennapokba a G4 a folyamatosabb es a furgebb. G4-et vegyel ha jot akarsz.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
spider80
őstag
válasz zombinyul #5490 üzenetére
Azért itt kb a jelenlegi 2 legjobb androidos telefonról beszélünk. Az egyik szar, vacak, support nélküli ócskaság,ami mellesleg verziószámban ugyanott tart,mint a G4, minden programot gyorsabban nyit meg,mint a G4, multitaskingban egyértelműen gyengébb nála, ez tény. De ha az egyik az isten, ami olyan jó, hogy igazából még ki sem kellett volna adni,annyira megelőzte a korát, akkor a másik ami nagyjából ugyan azt tudja, ne legyen már a létező legszarabb telefon a világon.
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
törölt tag
Péntek óta használom a G4-et, előtte pár évig Lumiám volt. Utolsó androidos telefonom az S3 volt, azt nem szerettem. Én még ilyen folyamatos működésű, gyors ketyerét nem láttam, mint a G4. Komolyan csak ámulok, nem tudok belekötni. Innen is gratulálok az Lg-nek.
-
zombinyul
addikt
válasz spider80 #5491 üzenetére
Nagyjabol ugyanazt tudja? Hat... Legyen. Multitaskingba nagyon csunyan elkente a Samut a G4, jobban mint amennyivel gyorsabban tolt be az S6. Es nekem tobbet szamit hogy mit tud egy telefon multitaskingba (ne toltson mar mindig mindent ujra) mint az az 1 tizedmasodperc betoltesnel. Sebesseg teren tobb irhato a G4 javara. Kameraja jobb a G4-nek, szerintem a kijelzoje is (pedig imadom az amoledet), mindenbe tobbet nyujt a G4... Ugyanott tart SW verzioba az S6. Lehet, de az S6 tulajok mennyit is vartak ra? En masfel honapja vettem a G4-et, mar 5.1.1 volt rajta. Ezenkovul zack kollega tudna meg a Samsungokrol meselni... A G4-nel szinte biztosra veszem a kovetkezo nagy Droidverzio megkapasat, samunal nem volnek ilyen optimista (mar csak ha a regebbi csucsokat is nezzuk).
Ne folytassuk inkabb, ez nem az a topic, ne offoljuk szet. De azert az nem ok nelkuli, hogy rengezeg helyen a G4-et a jelenlegi legjobb droidos mobil jelzovel illetik... Ha Te Samsung parti vagy, vedd meg azt, es problema letudva.Fec1975: detto, tobb evnyi WP-zes utan jottem G4-re, es csak amulok azota is...
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
SlayR
senior tag
válasz spider80 #5491 üzenetére
Ja csak elég kár, hogy egy hiperszupercsúcs gyártó a hiperszupercsúcs készüléken egy sz*ros memóriakezelést nem tud megoldani sokadik verziónál se...amúgy meg az elmúlt 3hét 3 tulajt láttam cserélni S6-ot vagy Edge-t más készülékre cserélni, szal esélyes mégsem annyira szuperjó....
-
spider80
őstag
válasz zombinyul #5494 üzenetére
Nem akarok én vitát, le is zártam. Április óta van S6-om, nem kell megvennem már. Csak arra akartam rávilágítani, hogy ha az egyik a legbrutálisabb telefon a világon, akkor a másik, ami 1-2 dologban elmarad tőle, attól még nem annak a 40%-át nyújtja csak, hanem majdnem ugyanazt tudja, így annyira mégsem lehet szar. Nekem is tetszik a G4 is, csak egyszerűen nagy volt kézbe fogva. Erre jöhetne mindenki, hogy 1-2 nap alatt meg lehet szokni. Hát sajnos én jelenleg ott tartok, hogy az S6 is nagy picit,még ennyi idő után is. Tényleg 4,7 körül van nekem az ideális méret. De emiatt nem fogok iPhone-t venni
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Dr.FantastiK
őstag
Nyilvan Note4 kilove, mert kioregedett !!
de nekem annyira sima a gyari szoft, hogy meg veletlenul se kell rategyem a 5.1.1-et, pedig kijott !
ugynezem Root sem fog most ide kelleni, pedig miota Android kijott minden gepemen elso volt a root.
minden programom mukodik 100%, amikre szuksegem van. {kb.25.}
es mostmar nincs tele szemet Bloatware -al a gyari rendszer. meg a Facebook sincs telepitve, csak ott egy shortcut ra'
-
Dr.FantastiK
őstag
azert elarulom hogy nekem mikor 42 program fut, fenysebesen, egyszerre, meg ott van 400+ Ram uresen ! system 5.0.2 .... de lehet hogy 5.1.1 -ba elbaxtak !
az egesz memokezelesi problema KAMU ! nincs valosagalapja semmi.
-
Peter.70
addikt
Véletlenül sem akarom az S6 és LG G4 közötti vitát tovább szítani, de mostanában egyre több olyan tapasztalat lát világot, hogy az LG szervizes tapasztalatai jobbak a Samuénál. És itt nem feltétlenül a fentebb említett készülékekre gondolok
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest