Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ordowick
tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy az miért lehet, hogy a Viber és a Facebook Messenger értesítései nem jelennek meg vagy csak 1x-1x? A messengernél csak annyit lőttem ki, hogy az üzenet előnézete ne jelenjen meg a vibernél meg csak annyit, hogy ne előugró ablak legyen. Köszi!
-
drmotto
őstag
A 10c az milyen készülékekre jött? A T-s telefonom nem talál újabbat mint a b, és az LG oldalán sincs fent, csak szolgátatós.
-
Nagytoll
senior tag
Nektek a titkos menüben(277634#*#*) az SVC menu/version info/factory version milyen verziót ír? A régióra vagyok kiváncsi, nekem pl:LGH815AT-00-V10b-EUR, nem az EUR hanem az AT érdekel, az nektek is AT? Ha nem akkor mi?
[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
Most hogy megnéztem ezt az AT cuccot (amúgy AT), rádöbbentem hogy 10c a verzióm mindenhol. Ez gondolom a root miatt van, de nincs meg például a csengetés/üzenet hang külön állíthatóság.
Aki rootolt megnézné? -
sid87
senior tag
válasz adakiller #4043 üzenetére
Van néma profil, de 5.0tól már külön kapcsolóval lehet. Ott van a lehúzható sávon, ha jobbra elhúzod az ikonokat, Minden értesítés néven. Ott tudod változtatni hogy csak a prioritást élvező jelzéseket kapd meg, vagy Ne zavarj módba kapcsolsz, ilyenkor nem is rezeg.
Más
A kijelző teteje másnál is világosabb? Egy kis sávban. Kb onnan kezdődően ahol a töltöttség mérő kis elem ikonka teteje van.
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
adakiller
senior tag
köszi, ezt meg is találtam, csak az bizonytalanított el, hogy a "ne zavarjon"-nál nincs ébresztés (legalábbis ezt írja). de majd letesztelem.
az "előnyben részesített"-et lehel vhol állítani, hogy mi legyen az, és mi nem?
én nem látok különbséget a kijelző tetjénél, bár elvileg az ips-nek tudtommal van ilyen sajátossága
[ Szerkesztve ]
-
hard74
senior tag
-
krob81
tag
Tegnap este én is csatlakoztam a táborhoz! Idáig minden oké.
-
Ordowick
tag
Ma kipróbáltam a telefonhoz kapott fülest, eddig a Piston 3-asomat használtam hozzá, hát szerintem jobban szól mint a Piston, bár hozzá kell tennem, hogy én kifejezetten kedvelem az erősebb mélyeket. Ilyen szemszögből sokkal erősebb a gyári füles, a Piston meg középen és magasabb tisztább, kiegyensúlyozottabb, több hangot kihallani(már be van járatva), viszont a Tone Infinim hangzása elmarad mindkettőtől sajnos, harman/kardon ide vagy oda. (nem vagyok audiofil, ez csak egy szubj. vélemény, azért írtam, mert valaki akart venni Piston-t hozzá)
[ Szerkesztve ]
-
xabolcsy
aktív tag
válasz Gonoszmanoka #4053 üzenetére
Az jó
-
veterán
A kettős alkalmazásoknál, másnál sincs bent a quick memo ? Nem értem egy jegyzetelésre használható app, miért nem kerülhetett bele. Az értesítő sávot lehúzva sincs bent a quick memo, és más jegyzetelésre használható app, ez kicsit zavar, mert soxor mikor böngészőben vagyok, jó lenne a kettős alkalmazással vagy qslide alkalmazással megnyitni egy jegyzetfüzetet
3njoy the Lif3
-
FerNandor
őstag
hali,
visszautalják a pénzt.. azt mondják 1-2 nap múlva a számlámon lesz.b-tel jó bolt? milyen régiós telókat adnak, számla milyen? [link]
vagy nextelshop?
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
-
FerNandor
őstag
válasz Tsebacsi #4082 üzenetére
akkor az kilöve. nem rizikózok. nem kell távolkeleti. köszi
nextelshoptól vettünk tavaly egy LG F6-ot, mondjuk az rendes LG garival volt, de azt úgy kaptuk meg, ahogy kell."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
jose999
senior tag
Honnan lehetne netről rendelni (magyar, megbízható helyről) eredeti bőr hátlapot? Sehol sem találok Köszönöm szépen a segítséget!
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
zombinyul
addikt
No, vettem a joszaghoz egy gyari smart circle tokot. Illetve nem teljesen tok, felig hatlap, felig egy kor alakba kivagott fedlap. Nagyon csecse, de van 3 hatranya. Az egyik, hogy ugrott igy a bor hatlap. A masik meg hogy nincs se magnes benne, se semmi, es eleg "lotyogos" az eleje. De a legfajobb hogy igy az egesz kamera "kituremkedik", az ezust peremevel egyutt. Remelem nem lesz igy tul serulekeny... Viszont nagyon allatul nez ki mikor becsukom, a kort korbefutja egy feher feny, majd picibe ott egy ora, mogotte az aktualis idojarashoz igazodo keppel. Kivagva az ertesitesi led, a hangszoro, minden, egy telefonalas lebonyolitasahoz ki se kell nyitni. 1 ev garival volt 15. Megert ennyit szerintetek? Origi LG, zsir uj.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
chuky666
csendes tag
válasz zombinyul #4090 üzenetére
dehogy érte meg.G3 hoz is vettem 1500 ért amikor 15,000 volt a gyári ugyanaz a minőség.Sőt az eredeti nem mágneses az enyém meg az volt...Lehúzás.Mint a gyári vezetéknélküli töltők.Ebayes 800 forintos pad teljesen jól kiszolgált eddig is.
Ui :egyébként elsőre aranyos a tok meg a haverok érdekesnek találják de késöbb már csak nyűg.
Én várom ,hogy a Nillikin kihozza G! re is az armor bordes series bumperét.Az nekem biztosítással 0.33as nillikin tempered glassal tuti elég .[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
10-11-ert talaltam gari nelkul. Nekem a garancia meger plusz 4-5k-t. Eleg serulekenynek tunik, de ne legyen igazam. Nagyon tetszik, mert tenyleg gyonyoru, minosegi, es sok a funkcio hozza (vettunk egyet Parom P8-asahoz is, tized annyit nem tud az ove egy ilyen tokkal, mint a G4. Neki se ertesiteseket nem jelez, se elo hatterkep nincs hozza, semmi).
chuky666: en egy ilyen erteku telefonnal nem akarok a tartozekon sporolni, plane olcso kinai cuccokat nem szeretnek ratenni. Nem vagyok egy gazdag vagy egy rongyrazos csoka, de ilyesmibe szeretek gyari, normalis minosegu cuccokat hasznalni. De nem vagyunk egyformak.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
CsGábor
tag
válasz zombinyul #4090 üzenetére
Ha annyiba került akkor ez valószínűleg tudja a vezeték nélküli töltést és nfc-t. Hogy megéri e? Ezt a pénztárcád tudja a legjobban. Minden típushoz 10 körül van minimum az ilyen adottságú tok/burkolat. Persze vannak olcsóbb megoldások de ez nem a leggagyibb, nem kell vele barkácsolni (nfc / töltő modul ragasztgatás) s ennek ára van. Vegyél még egy töltő állványt és akkor megérte de ha nem használod a vezeték nélküli töltést akkor minimum a fele ár kidobott pénz.
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #4093 üzenetére
Jelentem tegnap elértem a 4h kijelzőidőt, annyi eszem persze nem volt hogy képet is csináljak róla, így ez az infó nem hiteles. Tény hogy repülő módba volt téve, és csak a pihenőhelyeken kapcsoltam wifit és nyomtam a netet. Az út nagy részén meg filmeztem rajta. Hang és nézés élmény kiváló.
Nem hogy szeretem ezt a telót, egyenesen imádom.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
chuky666
csendes tag
válasz zombinyul #4093 üzenetére
Pont most írtam,hogy a tok az kb jobb minőségű mint az eredeti...
Meg kb minden nillikin,spiegen tok jobb mint az eredeti és minimum fele olyan olcsó a nagyrészük...De te tudod.
Magánügyed persze természetese de akkor nem értem miért tetted fel a kérdést,hogy megérte e...Hiszen te már régen eldöntötted.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest