Új hozzászólás Aktív témák

  • pappkarcsi

    senior tag

    válasz DaDa #28183 üzenetére

    Nem tudom mikor volt iphone-od, de ezek nem mai gondok
    - tárhely gond? vegyél nagyobb telefont alapból. ezzel csak magadat okolhatod, hogy nem gondolkoztál előre, mekkora tárhely is kell neked. 16ost az vesz, aki nem használja semmi, csak telefonálni. Beállítás kérdés is lehet a tárhely elfogyás, át kell nézni, beállítani szépen mindent. "pebkac"
    - widget? van widget is, időjárás, zene, mobilnet mérő, flashlight, majdnem minden. "pebkac"
    - itunes, nem olyan egyszerű mint egy TC, igen, meg kell tanulni használni, rá kell szánni 2 napot és utána érteni fogod, hogy miért úgy működik ahogy.

    Arról miért nem számolsz be hogy 6 hónap alatt sem lassult be? Hiába veszel egy g4 vagy g5öt is, belakod, 30-40 app fent, képek, dokok, zenék, jön a heti 10 frissítés. 2-4 hónap és lassul, csökken az üzemidő.. Ilyen miért nincs az iphonenál 2-4 hónap után?
    1GB ram volt az utolsó modell megjelenése előtt! 1 !! 2015 év végéig hibátlanul megy. jobb a multitasking, mint nekünk 3GB mellett..

    Nem véletlen, hogy gyors és stabil a rendszer, nem tudod teleb_szni úgy, ahogy azt te csak gondolod, nem tudod nyitogatni, rootolni és szétbabrálni. Nem véletlen, hogy működik és az sem, hogy több 100 millióan használják, cégek és magánemberek is. Aki nem babrálni akar vele, hanem egy stabil és működő telefont akar magánál tudni, az iphonet (is) vehet.

    Regisztrált: 2007 - 101 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése

Új hozzászólás Aktív témák