Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz Fitzgerald #19003 üzenetére
Rom mindegy, kernel mondjuk RIN. Utana TricksterMod Play-bol.
-
Kasya
nagyúr
válasz Fitzgerald #19014 üzenetére
Nekem a 4.4 alatt nem stabil a huzas, visszaesik egy ido utan gyarira. Amugy Nekem Smartmax CPU, MPDecision: on, Iteligens csatlakozo: on, GPU simple_ondemand jott be.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz Fitzgerald #19080 üzenetére
Szerintem a tempered glasstól semennyiben. Egyszerübb felrakni mint egy fóliát. Saját tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Ez egy tempered glass, aminek Nillkin a márkája, 9H-s üveg, Ebayen megtalálod.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
pateska
csendes tag
Ez is tempered glass. Macerának nem nevezném a felrakását, ugyanis sok kiegészítő van a csomagban. Sima üveg törlőkendő, nedves törlőkendő, száraz amivel ezt letörlöd, antisztatikus ragasztocsik amivel utolsó porszemcséket is leszeded, illetve 2 fajta ragasztó csík ha bemenne alá a por. Német Amazonról rendeltem, 2 nap alatt megjött 11€ volt ha jól emlékszek. Asszony G3 telefonja is ilyet kapott, meg van vele elégedve ő is.
-
Just_Reboot
addikt
válasz Fitzgerald #19182 üzenetére
Én mióta megvan a telefon azóta használok rajta CM12-t. Viszont a Gravity box-ot meg az ilyen hasonlókat ki nem állhatom.
[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
válasz Fitzgerald #19297 üzenetére
Én 2-3 naponta frissítem full wipeal,20 perc alatt kényelmesen belakom utána.
Elég neki egy wipe chace de nem jó ha egymás után túl sok nightlyt eresztesz egymásra. -
deathszens
csendes tag
válasz Fitzgerald #19573 üzenetére
épp most rendeltem meg [link]
Már csak tok kell igaz van rá egy szilikon de még akarok mást meg lehet lesz egy party tok is
mert valahogy mindig durván sikerül a buli és másnap mindig ripityára van törve a telefon -
tutaj01
aktív tag
válasz Fitzgerald #19573 üzenetére
Úgy ám! Csak az árát nézni kell, mert nagyon sok hamis kártya van eladó! Igaz, főként 64/128 Gb-osak, de akad egy pár darab ez alatt is!
Más: Xda-n a témáknál van Htc One M9 kamera port. De be is zárták: "Jishnu munkája nem engedélyezett az xda-n."
Hogy-hogy??? Ezt nem is tudtam.
Állítólag működik amúgy tökéletesen.LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
Huroq
senior tag
válasz Fitzgerald #19738 üzenetére
Természetesen gondoltam erre is. Főleg erre, de azért inkább érdeklődtem, mert nem tudtam milyen hőmérséklet még elfgadható.
Valamelyik nap a kocsi szélvédőjéhez raktam a telefont és elkezdtem rögzíteni 4k-ban videót. 3 perc telt el és kiírta, hogy túlmelegedett ezért leállítja a videórögzítést. Megnéztem és 80 fok köri hőmérsékletet mutatott. Egyértelmű, hogy a nap volt a gyors melegedés oka, de nem gondoltam, hogy ilyen hamar ez bekövetkezik. -
vince19
csendes tag
válasz Fitzgerald #19745 üzenetére
Köszi, én is class 10-re gondoltam, de ott is többféle adatátviteli sebességű kártya van, mi min. irási sebesség?
45MB/s ?HTC(sok), G3, P8, G4
-
macii97
senior tag
válasz Fitzgerald #20013 üzenetére
Igen! Nyugodtan lehet a feljelentéssel fenyegetőzni! Sajnos ez nem egyedüli eset.
[ Szerkesztve ]
-
samu100
tag
válasz Fitzgerald #20065 üzenetére
Elvileg van, xdan megtalálható ha van.
-
mobileman
senior tag
válasz Fitzgerald #20111 üzenetére
Hát az, nyalóka
BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
-
jose999
senior tag
válasz Fitzgerald #20181 üzenetére
Az érdekes...valami nem stimmel ott...már az előző Cloudy romnál sem hallottam még ilyet...
festina10 olvass utána, aztán döntsd el Te. Te fogod használni, ne más döntsön már helyetted!„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
Just_Reboot
addikt
Még jó hogy felnéztem ide,épp most akartam felrakni hogy meg nézzem mit tud ez a mindenki által dicsért Cloudy de akkor hagyom a csába.
-
Typhoon47
senior tag
Baromság. Nem csak hogy ugyanolyan gyors, de a korábbi CM-ekhez jóval stabilabb is.
"Education is important but big biceps are importanter"
-
samu100
tag
válasz Fitzgerald #20196 üzenetére
Ne hidd, hogy fehér holló vagy. Nem csak te próbáltad már ki a CM nightlykat.
Van viszonyítási alapunk, elhiheted. Neked az jobban bejön kész, de valószínűbb, hogy a hiba nálad van. Ugyanis a legrosszabb indulattal sem nevezhető laggosnak a Cloudyfa féle romok. -
macii97
senior tag
válasz Fitzgerald #20196 üzenetére
Hát, én a tegra 3-as korszakomból megtapasztaltam, hogy mi az a lag. Ez, amit a g3 csinál cloudyval az nem az.
Megjegyzem a flex 2 ugyanezt csinálja. Snapi 810/full hd-val. Na akkor most melyik gázabb? -
zoleeno1
veterán
válasz Fitzgerald #20201 üzenetére
pont hasonlót akartam írni, csak ezt: 5.5-ös lekváros lebernyegre
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
mobileman
senior tag
válasz Fitzgerald #20201 üzenetére
Na, az zsír, tehát vissza KK- ra, és akkor root, meg recovery? Bár csak tudnám, hogy minek, nekem nincs problémám a rendszerrel, csak hát kisérletezős típus vagyok
BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
-
Just_Reboot
addikt
válasz Fitzgerald #20205 üzenetére
Én mióta megvettem a telót azóta használok rajta CM-et. Pedig akkor még csak Unofficial CM12 volt.
#mobileman: Nekem még KitKat volt rajta. Az is kemény 1 napig.
[ Szerkesztve ]
-
macii97
senior tag
válasz Fitzgerald #20203 üzenetére
Párhuzamosan használok egy galaxy tab s-t, a knox hatalmas szopás! Míg LG-n csinálok akármit, egy kdz-vel visszállítható. A két felület közül egyértelműen innovatívabb, kényelmesebb és gyorsabb az LG-é.
-
samu100
tag
válasz Fitzgerald #20205 üzenetére
(#20196) cr33p
... Aztán lehet hogy csak én vagyok túl szigorú, és ezt a lagot ti észre sem veszitek (nincs viszonyítási alapotok), én meg igen...(#20198) samu100
Ne hidd, hogy fehér holló vagy. Nem csak te próbáltad már ki a CM nightlykat.
Van viszonyítási alapunk, elhiheted. ...Nem kell játszani a nagy halált. Ha te kijelented, hogy nincs viszonyítási alapunk, és még szépen is válaszolok, hogy annyira azért nem úgy van, ne szarkazmussal válaszolj már, ha kérhetlek.
[ Szerkesztve ]
-
macii97
senior tag
válasz Fitzgerald #20224 üzenetére
Senki nem mondta, hogy nem gyors a cm. Elhiszem, hiszen teljesen stock meztelen droid. Használtam már cm-et, mindig van benne valami bibi, ami azért szúrja az ember szemét és olyan dolgoknál mint a kamera, kiütközik a különbség, ezt kár lenne tagadni. A cm romok amiket használtam, üzemidőben is nagyon szélsőségesek voltak.
A stock based romok szvsz az arany középutat képviselik. -
samu100
tag
válasz Fitzgerald #20224 üzenetére
Személyeskedéssel nem mész semmire. Időrendi sorrendben akkor még sehol nem voltak azok a válaszok cm sebességével kapcsolatban. Nem adtam a szádba semmit, szimplán feltételeztem, hogy neked a CM jobban bejön sebességben. Pontosan tudom, hogy pörgősebb egy fokkal a CM de azért elég közel van hozzá a cloudy. Mi ezt állítottuk itt többen is, okkal.
Szóval bunkózz csak nyugodtan továbbra is, de nehogy kitiltás legyen.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
geris197
tag
válasz Fitzgerald #20276 üzenetére
Én most OtterboxDefender tokot használok,megvagyok vele elégedve,csak az a bajom,hogy valami műanyag van az elején,ami a képernyőt "védené" és ahogy rátapad az ekránra olyan színes,szivárványszerű formák látszódnak mikor ráesik a fény.Kicsit nagyon zavar.Arra gondoltam,lehet hülyeség,de vennék egy ilyen üveget,azt a műanyag biz-baszt kiműteném az otterboxból és ezt tenném a helyére.Nem tudom mennyire kivitelezhető megoldás?Elméletileg igen,gyakorlatban meg....
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz Fitzgerald #20276 üzenetére
Jók nagyon, sokkal prémiumabb érzést kelt mint bármelyik fólia. Elvégre mégis csak üveget tapicskolsz Arról nem is beszélve, hogy mennyit véd.
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
Huawei4ever
újonc
válasz Fitzgerald #20324 üzenetére
Ez jó poén volt! Igazad van, de már kicsit felhúz. Néha amikor telefonálni akarok perceket kell várni mire magához tér. Egyszerűen nem értem a lassulást, de én is gyári hibára gyanakszok, mert a kezdetektől ilyen.
-
Fitzgerald
veterán
válasz Fitzgerald #20324 üzenetére
Ja, a sárgulás kapcsán:
Most olvastam hogy az a ragasztó.
Erős napfény vagy UV fény hatására állítólag eltűnik.
Kipróbálom ha majd legközelebb kisüt a nap.@Tawaga05
A másik meg az, hogy a battery saver durván visszafogja a CPU-t és a GPU-t is. Ezzel sokan nincsenek tisztában, aztán csodálkoznak hogy lagol a San Andreas. Persze hogy lahol, ha a proci 1.5GHz-en megy, a GPU meg 300MHz-en...
[ Szerkesztve ]
-
Rem-X
senior tag
válasz Fitzgerald #20334 üzenetére
Amúgy én azt vettem észre, hogy valóban van lassulás ha kicsit régebbi játékokat is nyomok de felrakom a grafika részletességét maximumra. Akkor bár a procinak és a GPU-nak el kéne vinnie, a magasabb pixelszámtól érezhetően csökken a framerate...
Try again, fail again, fail better!
-
Tawaga05
tag
válasz Fitzgerald #20334 üzenetére
Sosem használtam semmi hasonló programot.
Én is a CLOUDY-t használom.
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-cloudyg3-1-0-t2917467
Másra sosem volt szükségem. Jó mondjuk én még töröltem a számomra fölösleges programokat.[ Szerkesztve ]
-
storm3
senior tag
válasz Fitzgerald #20341 üzenetére
Hmm, es eszreveheto a teljesítménybeli kulonbseg ha leveszem FHD-ra?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Tawaga05
tag
válasz Fitzgerald #20345 üzenetére
Köszönöm.
Mennyi az alap DPI? -
veterán
válasz Fitzgerald #20349 üzenetére
Nalam cloudy 2.2 alatt 640...
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Just_Reboot
addikt
válasz Fitzgerald #20353 üzenetére
Megint hülyeséget írtam. Kicsit szétszórt vagyok ma. Tehát akkor:
Galaxy S2: 240 DPI
Nexus 4: 320 DPI
LG G3: 640 DPI Ha valaki fére vezettem akkor bocsánat. -
veterán
-
veterán
válasz Fitzgerald #20358 üzenetére
Akkor mar csak azt magyarazza el valaki, hogy a ppi 538, az lg altal megalmodott dpi pedig 640, why?
Amugy sorry, en ugy tuttam, nem ugyan az. A rendszernek beallitok 279dpit, akkor fele fog vilagitani a kijelzonek?
-
veterán
válasz Fitzgerald #20384 üzenetére
Gyarilag 640
Ha te cm-et hasznalsz, abban mas, mint az lg gyari szoftvereben. 640 az...
Google : lg g3 dpi...
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz Fitzgerald #20411 üzenetére
Küldd vissza ha neten rendelted simán elállhatsz avásárlásól akár indok nélkül,ráadásul szar amit küldtek!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
H.Bencike
aktív tag
válasz Fitzgerald #20472 üzenetére
Nekem Január 20.-án cseréltek SIM kártyát a Telekomnál és ohne LTE.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot azt mondták ki kell cseréltetni egy USIM-re akkor lesz LTE, aztán közben jött az SMS amit ide is beraktam hogy díjmentesen kiküldik futárral az új SIM-et úgyhogy azt ma meg is rendeltem.
Kíváncsi leszek így már menni fog-e az LTE.LG G3
-
gusthy
veterán
válasz Fitzgerald #20475 üzenetére
Valami védelem lesz, csak eddig nem volt idő vele foglalkozni. Egyébként kevésbé csúszik szerintem, mint a G2, emiatt a recés hátlap miatt (Meg az állítólagos fémfilm miatt.)
-
H.Bencike
aktív tag
válasz Fitzgerald #20475 üzenetére
Én is remélem hogy menni mostmár menni fog.
(#20476) laverdadb
Ez nekem kényelmesebb volt mint bemenni a Telekomhoz ugyanis itt a kiszolgálás rettentően lassú. Tavaszi szünetem is most van ráérek várni a futárt isLG G3
-
Misi1980
senior tag
válasz Fitzgerald #20640 üzenetére
Nekem megszünt a wifi dobálás cloudy 2.2 alatt.Cloudy 2.1 és 20h-nál is volt problémám a wifivel.
-
vatomi
aktív tag
válasz Fitzgerald #20640 üzenetére
Én nem tudom, milyen a Sharp kijelzője, de a G2 - ami szintén nem rossz panellel szerelt - ugyanazzal a témával mellette semmivel sem tűnik erősebbnek fényerőben. A feketéje sötétebb egy leheletnyivel és kb ennyi...
-
bigsee
addikt
válasz Fitzgerald #20687 üzenetére
OTA igen, amióta megvettem azóta ez van rajta, biztos nem flash-el került fel, hanem OTA... Ezért nem értem... Nah mindegy, megvárjuk 7-ét
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
samu100
tag
válasz Fitzgerald #20716 üzenetére
Azt azért be kell látnunk, hogy elég problémás a készülék. Kedvelem én is a telefont, de azért az tényleg nem túl márkahűségre ösztönző, hogy mindenféle extrém használat nélkül reped a keret (alul, felül is), és ez csak egy . Ez valószínűleg a legnagyobb hibája is egyben. De az összes apró és nagyobb hiba mellett, messze ezzel a telefonnal vagyok megelégedve a legjobban, pedig volt samsungtól kezdve iphone-ig mindenem. De aki nem ennyire türelmes, vagy nem szeret rendszereket cserélgetni, az nyilván kidobott pénznek látja, hogy ezt a telefont választotta. Mindenkinek szíve joga eldönteni, nem erőszakolhatjuk rá másra, hogy ez márpedig tökéletes telefon (am tényleg az ).
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
Azt gondolom, hogy az agyonbrandelt márkák hívői hinni akarnak abban, hogy nem hiába dőltek be a marketingnek. És ezzel ugyan az Apple-fanokat szokták jellemezni, de nem csak rájuk igaz. Szerintem a G2 / G3 ár - teljesítmény viszonyban köröket ver a versenytársak jelentős részére.
-
Typhoon47
senior tag
Ezek csak egy bizonyos gyártási hónapig jellemezték a készüléket, azóta (ahogy nálam is) ezek már megszűntek.
"Education is important but big biceps are importanter"
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.