Új hozzászólás Aktív témák

  • csampei

    senior tag

    Sok idegesség,akadozás,melegedés,és esténkénti romolgatás (az asszony nem legnagyobb örömére... :DDD ) A Lollitól végleg búcsút vettem! Kipróbáltam mind tiszta FULL WIPE & FORMAT-okkal a Lolli romok nagy részét a főzöttől a sütöttig a CM-től a gyáriig mindent,és sajnos azt kell hogy megállapítsam hogy az LG és az optimalizáció mit sem változott az Optimus 2x óta. Ugyanolyan számomra használhatatlan akadozó f@s,holott egy erőmű van benne,és siklania kéne a rendszernek. A végső csapást a "rIGO" tette be amikor valahova mentem mondom bekapcs,aztán pislogás,hogy mennyire akadozott,meg persze mennyire fűtött (igen a term update fent volt) Szóval vissza a "gyökerekhez" V10L felpakol,rootol,Link2SD-vel felesleges sz@rok kidobál,és most működik úgy ahogy ahogy az számomra elvárható! Igaz az Antutu nem dob 40ezret,csak 34ezret,de ki nem sz@rja le :DDD Erre a készülékre ez való,vagy esetleg a remény az M-re hogy ott nem b@szarintanak el valamit a "gyökereknél".

    Az hogy a problémám mennyire egyedi,vagy az igényeim mennyire magasak vagy sem,az egy dolog. Az pedig egy másik,hogy a két vadiúj készüléken is ugyanezt tapasztaltam...

    Na mindegy.

    Csak gondoltam leírom,hogy aki esetleg,a falhoz vágáson agyal,mert nála is jelentkeznek az általam leírt hibák,akkor adjon egy esélyt a gyári V10L-nek.

    Peace! :K :R

    Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!

Új hozzászólás Aktív témák