Hirdetés
- PlayStation 5
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pali982
csendes tag
Sziasztok!
1 hónapja vettem ilyen telót,szeretem de a telefonálás egy kín vele. Minden egyes telefonálásnál közlik hogy nem nagyon értik mit beszélek(nem vagyok beszédhibás). Azt mondják olyan mintha a víz alól beszélnék és csak nagyon halkan érteni engem.Már szinte "ugatnom" kell hogy tisztán értsenek és ne állandóan vissza kérdezgessenek.Ezzel kapcsolatban van tapasztalatotok?Kiborít lassan.
Köszi a válaszokat!
Pali -
Pali982
csendes tag
Lenne egy kérdésem.Meg tudná valaki mondani,milyen régió kódú a telóm,csak kíváncsi lennék rá: d80210f-AME-XX
-
Pali982
csendes tag
Sziasztok!
Tünet:nem értik a vonal másik oldalán hogy mit beszélek.Hullámzik a hangom a beszélgető partnerek szerint. Állhatok ahova akarok(térerő ok) alig értenek(Pest megye,vidék).
Állítólag tunéziai régió kódos a telefon(D80220a-AME-XX).
Ami tanácsokat kaptam,nem segített: felső mikrofon letakarása,automatikus WCDMA/GSM mód beállítása, másik szolgáltató(nem igazán akarok váltani,most a Telenornál vagyok).Szervíz tudná ezt orvosolni?Ha igen,hová vigyem szervizeltetni?Van ajánlott LG-s szervíz?
Köszi!
Pali
[ Szerkesztve ]
-
Pali982
csendes tag
-
Pali982
csendes tag
Sziasztok!
Ma voltam a váci úti LG szervizben a telefonomért mert sms-ben értesítettek hogy elkészült, érte lehet menni. Eredeti panaszom: rosszul értettek a beszélgetőpartnereim a vonal végén, hullámzó, elhaló nehezen érthető hangot produkált a telefon.
Elvégeztek egy RF tesztet(valami hálózati teszt) és kiderült hogy hibás a készülék,de könnyen javítható.
Antenna kábelt, fólia mikrofont cseréltek és rádobtak egy új szoftvert(D80220f-EUR-XX ->láss csodát,így már tudja az LTE-t!)Garanciában megjavították,eddig semmi panaszom,remélem így is marad.
Megkérdeztem, a garancia időn túli javítás ebben az esetben 16e Ft lett volna.Akinek szarakszik a G2, vigye be hozzájuk és újra elégedett gazdiként posztolhat ide!
Pali
-
Pali982
csendes tag
válasz klaci89 #47118 üzenetére
1,5
vagyis hétfő délelőtt vittem, kedd du. 4-kor kaptam az sms-t hogy kész.
Vidéki vagyok, du.6-ig nem értem volna oda,így tegnap mentem érte.
Nagyon örülök neki, végre nincs stressz ha hívnak,nem kell kirohangálni papucsban, melegítőalsóban-pólóban az udvarra ha valaki hív[ Szerkesztve ]
-
Pali982
csendes tag
válasz Danny365 #47139 üzenetére
Nekem a folyosón lévő asztalkáról puffant a földre a telefon.Az asztalon csipke terítő van és a macskánk játszott a terítővel->leránott majdnem mindent a terítővel együtt. Szóval nem kell hogy én dobáljam a telót, megteszi más helyettem
Nilkin tokom van, zöldeskék színben. Nekem tetszik és bizonyított, semmi baja a telónak.
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest