Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Automobilista 2
- Marvel Snap
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Sanyi.mTs #57909 üzenetére
Már hogyne lenne érdemés, azóta is abszolút bestbuy telefon!
Na és folyamatosan megy le az ára is.A kijelző sárgulása meg valóban létező jelenség és gyakran is van felhozva a topikban.
Viszont nincsen logika az előjövetelében, én konkrétam játékkonzolként használom a telefont, írtó sokat nyomkodom, szóval nálam aztán elég gyakran forró a telefon és mégsem jött még elő bő év alatt a sárgulás (kopp).
Ellenpélda is van természetesen, hogy aki kevesebbet nyomkodja, annál meg előjön.Későbbi szériás példányok is ugyanúgy sárgulásra hajlamosak tudnak lenni sajnos, hiszen a G3-ak is sárgulnak.
De mindent összevetve ne riasszon el ez a tény a telefontól!
@Gabor1092: Pedig elég gyanús a SIM baj tényleg, érdemlegeset én sem tudok erre a problémára.
Maximum a sablonos ötleteket, beleértve ebbe a Hard Reset-elést.
Az gyakran segít, ha bebolondul a telefon. Persze, ha úgy raktad fel a lollit-t, hogy közben csináltál már egy HR-t, akkor ne csinálj mégegyet.Másik sablonos tanács meg bevinni a telefont bevizsgáltatás céljából a bpi Váci úti LG márkaszervizbe, ha megoldható.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest