Hirdetés
- Battlefield 2042
- Cyberpunk 2077
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Automobilista 2
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
válasz Ferenczi Áko #56314 üzenetére
Van már hozzá visszaalakító.
-
Nfsman20
tag
szerintem megszokható... engem spec. az bosszantott (illetve baromi szokatlan volt sony után) hogy az alkalmazásváltó helyett menü gomb van... vagy 200x nyomtam rá, mire megszoktam, hogy home hosszan
most meg szokhatok vissza ugye...
[ Szerkesztve ]
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
kasata91
tag
Detto. Nekem sem jönnek be ezek a Play Station gombok. De ha minden más fasza, akkor majd megszokom.
Amúgy most már lesz osztott képernyőnk is lalipoppal?Trust me I'm an engineer
-
Pigmeus_1
tag
Én most tettem fel.
Szívtam vele mert G3 rom volt fent és nem tudtam sehogyan sem feltolni az online frissítővel.
Végül odáig jutottam, hogy már a download mód sem jött be. csak a frissítési képernyő egyből...Végül sikerült feltenni és most lakom be. ami rögtön látszik, hogy nincs itt G3 kinézet egy szál sem. Minden G2-es. 5.0.2 a verzió. elég gyorsnak tűnik, de az is igaz, hogy most iPhone 4s-t nyomogattam és annál eredetileg is sokkal gyorsabb a G2.
Csak egy lelkes felhasználó...
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest