Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgergely80
tag
Hatalmas hülyeséget írsz, OMG. Először is ezek már nem puszta telefonok, csupán lehet velük telefonálni. Azonkívül, az a 100.000.000+ letöltő biztos egy csöves gyökér, mert használni akarja. Megtehetnék sokan, hogy gsm hívást bonyolítanak viber és skype helyett, de ha van rá jól működő alternatíva, akkor csak egy (ÉN SAJÁT VÉLEMÉNYEM) madár szórja a zsetont, még akkor is ha tömve van a zsebe. Ebbe azért ne mennjünk már bele, hogy ki mit használ. A viber és a skype legalább olyan kardinális kérdés, mint a tok, fólia, videófelvétel hangja, diktafon hangja, stb-stb.
He legközelebb valaki kommentelni szeretni valamit, csatolja a jövedelemigazolását...
[ Szerkesztve ]
-
coolrob
aktív tag
válasz f(x)=exp(x) #28847 üzenetére
Köszi, bár jobb lett volna ha még kifejtem, de annyira már nem lehetett belemenni, mert akkor olyan hosszú lett volna hogy a kutya se olvassa el.
Utólag bánom azért hogy a Nexus 5 öt nem vettem bele, de a szép külsőt kivéve, nálam a G2 vel egyenlő a cucc..A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
ngar146
csendes tag
válasz Maxtreme #28819 üzenetére
Szia.
Lehet hogy vennek en is egy ilyen tokot ra, es kivancsisagbol ki akartam probalni egy magnessel milyen, de nem sikerult. Beallitasokban engedelyezve van, de azon kivul hogy fekete lessz a kepernyo mast nem csinal. Ha odateszem elfeketedik, es ennyi. Lezart kepernyonel probaltam meg feloldottnal is. Mi lehet a gond, vagy hogy tudom kiprobalni hogy milyen es ezek uran hogy mukodik e?
Koszi, szia.Asus P7H55 USB3, I5 760, 2x4Gb Kingmax1600MHz , GTX480 1Gb, Chieftec 650W GPS-650AB, Logitech G19, Logitech G700, AeroCool PGS B500, Roccat Cave 5.1 füles
-
zack
nagyúr
válasz kisgergely80 #28851 üzenetére
Akkor még1x, mert látom eddig nem jött le miről is beszélek.
Nem azzal van a bajom, aki Viber-t és Skype-ot használ. Hanem azzal aki hetek óta nem tud túllépni azon, hogy SOHA nem lesz olyan a beszéd minősége, mint szolgáltatón keresztül. Lehet most még rosszabb a helyzet, mint pár éve, ezt nem tudom, de ha valaki nem fizet egy szolgáltató által karbantartott szolgáltatásért, akkor az ingyenes megoldást használva ne verje a nyálát. Remélem konkrét példák sorával átjön mire is gondolok. Olyan mintha a UPC-nél nem fizetnék elő a HD csatornákra mert nem ér havi 1000ft-ot, majd felhívnám őket, és verném a nyálam, hogy nem kristály tiszta az adás minősége. Azzal semmi gondom, ha valaki úgy gondolja hogy nem használja ki, nem fizet elő, és elfogadja a normál digitális adást olyannak amilyen.
Ahogy az szokott lenni warez progiknál is...Mindig annak a legnagyobb a szája, hogy fagy, nem működik jól, kilép, instabil a telefon, aki törve használja torrentről letöltve.
Samsung S2 topikban volt annó divat ez a tört progi használat. Mindenki panaszkodott, hogy nem jó, instabil, fagy, kilép, sz@r a droid, szar az S2 stb. Aztán voltam én és még egy jó páran rajtam kívül, akiknek semmi gondja nem volt, és mindig oda lukadtunk ki, hogy akiknek nem volt gondja, azok Play-ről vásároltak, akik meg verték a nyálukat azok meg warezoltak.
Erről ennyit.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
bazsika89
tag
válasz Endr00 #28817 üzenetére
Érdekes, én most próbáltam ki és duplával fülem mellett volt és le tette rögtön. Nem tudom, hogy van e köze hozzá, hogy flip-flop tokban van.
Nokia 5800 -> Galaxy Spica -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> Samsung S3 -> LG G2 -> Nokia Lumia 930 -> Lumia 950 + Lenovo MiiX 2 10,1 -> Honor8 -> Mate 9
-
DonMaster
addikt
válasz kisgergely80 #28851 üzenetére
persze a madár mert a madár M.O-n olcsóbban kap internetet mint 40forintos percdíjal beszéljen helyette elszór 10forint/10kbps-nél 10-30megákat mert az jobban megéri
[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Tybike81
őstag
válasz DroiDMester #28833 üzenetére
Köszi.
Amúgy Philz recovery alól telepítettem, és tökéletesen működik eddig semmi FCSamsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
ngar146
csendes tag
válasz Maxtreme #28855 üzenetére
Igen, azt megtalaltam, de nem jelenik meg semmi, csak fekete lessz a kepernyo es ennyi. Nem jelenik meg ora meg semmi.
Asus P7H55 USB3, I5 760, 2x4Gb Kingmax1600MHz , GTX480 1Gb, Chieftec 650W GPS-650AB, Logitech G19, Logitech G700, AeroCool PGS B500, Roccat Cave 5.1 füles
-
jooker82
nagyúr
Lehet,hogy ilyen lesz a G3??
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Danny365
őstag
válasz jooker82 #28864 üzenetére
Nem hiszem. Most is van japán megfelelője a G2-nek (LGL22) és az eléggé hasonlit a fenti telefonra, szóval ez alapján nem hiszem, hogy a G3 erre hajazna majd, hanem a mostani dizájnt fogja továbbvinni.
@Bossi
Ennek meg aztán tényleg semmi köze nem lehet a valósághoz, kb. mintha te vagy én csináltam volna ezt a képet.[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Az a baj a G2-vel, hogy sokszor stock szoftverrel a GSM hívás minősége is nagyon rossz. Vibert pedig én Pl. azért használok, mert sokan hívnak rajta, a másik, hogy miért fizessek a GSM telefonálásért, ha ingyen is tudok helyette beszélni. Egyes telefonokon a Viber hangminősége amúgy jobb a GSM hangminőségétől. Itt nem a Viber alkalmazással van baj. Érdekes módon CloudyFlex alatt G2-vel is tökéletes. Az ember elvárja egy ilyen drága telefontól, hogy az alap szoftverrel is jó legyen. És a Viber előnye még, hogy külföldi számot is ingyen lehet hívni.
Amikor megvettem a telefont, 10A volt rajta, annál a GSM hívás minősége nem rossz volt, hanem egy vicc. Sokan mondják ilyenkor, hogy szoftvert kell frissíteni, de hogy adathattak ki egy ilyen drága telót a kezükből olyan szoftverrel, amivel nem lehet telefonálni, csak úgy ha frissít az ember szoftvert. Sokan azt se tudják, hogy kell. -
Tybike81
őstag
Android 4.4 alá milyen flash playert lehet feltenni. Jó lenne valami működő verzió, mert nagy szükségem lenne rá, de 4.2re nem akarok vissza térni.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
nagyúr
válasz rayoliviero #28867 üzenetére
Nekem többször szólt az asszony, hogy olyan a hangom a telefonban, mintha húzná a szalagot a magnó. Eszembe jutott, hogy iPhone-al is volt ilyen, de ha kikapcsoltam az LTE-t, megjavult. Na, hát most is így tettem és megjavult. LTE amúgy sem fontos, amire kell a mobilnet, elég a 3G/HSPDA.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
Ezt azért ne mond úgy, hogy az összes G2 ami v10A -val jött ki az mind ilyen!
Nekem is v10A -volt rajta gyárilag és több mint 1.hónapig azzal használtam soha nem volt gond a hívás minőségével(sem a térerővel mint itt sokan azt is szidják) se GSM se SKYPE alatt!
Szóval én arra tippelek hogy nagyon nem mindegy az sem hogy a teló éppen melyik szolgáltató hálózatán van, és az sem hogy az adott szolgáltatónak milyen típusú(GSM, 3G, 4G) vonalán lóg!
És ezt még tetőzi az(is) hogy aki(t) hív(sz) szintén milyen hálózaton van!
Gondolom Koreában ahol tesztelték a G2 est, nem ilyen trágya hálózatok vannak mint nálunk, ott lehet hogy hifi minőségben tudnál a G2 vel telefonálni!
-------------------------------------------------------------
Tybike81 : nálam ez hibátlan[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
-
Tybike81
őstag
válasz DroiDMester #28870 üzenetére
Köszi, és ez megy a gyári böngészővel vagy kell hozzá más böngésző?
-
nagyúr
-
Tybike81
őstag
Köszi
-
DonMaster
addikt
azért az az inygen az 10ft/10kbps -es díj kontra a sima hívás maxx 50ft -os díjával ,
kicsit olcsobb simán hívni . persze otthon wifi-vel oké mert azt lopom aszomszédtol és nem fizetek azért az ingyen van , de ennyi erövel belövöma gépet és ott skype kppel és tutio jo minöség kép és minden klappol. minden máshol nem igazán van wifi elérés ahol lehet is használni viber skype voip alapu hivás-t ergo ha csak otthon használod a mobilod emgéri a viber de akkor minek mobil, ha máshol is utközben is akkor meg gsm-et szoktak használni az emberek . vagyis a többség mert itt mindiki inkább az utcánjárva használja a töbször többe kerülö mobilnetet viberezni mert elvileg ingyne van csak elfelejtik , hogy a mobilnet meg drágább mint az arany mb-ben.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Danny365
őstag
Hát úgy néz ki nem lesz mostanában több Cloudy-féle ROM, legalábbis amig durcizik.
-
zack
nagyúr
válasz Danny365 #28877 üzenetére
Jah...Van. Csak én nem egyszer futok ki a 2GB korlátomból, pedig semmi extra...Nem nézek full movie-kat Youtube-on. Akinek meg 500Mb ill 1GB van, nem is értem hogy tudja beosztani 1 hónapra.
Alapból 2GB-nak kellene lennie minden csomagban, a jobbakban meg 4GB...De ezt tudjuk. Ez Magyarország.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
DonMaster
addikt
válasz Danny365 #28877 üzenetére
ez igaz legyen, de ha már tellik erre a drága mobil netre akkor meg az a kis pár perc gsm hivásra is kilehet szoritani .ésnem kell b.. viberrel, persze otthon wifi-vel rendben van, bár az sincs iyngen mert a router árammal megy és a netszolgáltatot-ott is kikel fieztni de az a mobilnetjezképest elenyészö bár a mobiltelefont nem otthon szokták használni az emberek ezért marad-t a mobilnet ami nem olcso, legyen de nem olcso , és igen a viber skpye simán meg ezsik 5x több mobilnetet egy átlagos hivávval mint a sima gsm hivás ,
oké viberen lehet üzenetett küldeni meg stb, de az nem eszik oskat bár ott a mikrofont-sem használod.kérlek ird meg nekem melyik szolgáltatonál van ingyen mobilnet mert most azonnal váltok még ha az 60ezer FT kötbérbe is kerrül
mflex
végül is mindegy hogy avval vetted de avval használod én iylyen csomagban vettem mert sokkal jobban megérte föleg hogy a csomagot kihasználom , és akkor még egy telo is csak 18-24ezer forint-ba kerül egy csucskategoriás iszack
egyet értek veled 2gb kéne alapjáraton legyen, de 2gb mobilnet 6-10ezer aniybol emg van egy jo dijcsomag és lebeszélem persze akro nem tudok netezni max egy 100mb movbilnet és tudok beszélni többet és ha kel netezni is , de azért vicces , hoyg az drága hoyg gsm-en hivjunk de a M.O. mobilnet emg olcso és azt inygenesnek hivjuk ami persze baromság mert sokkal több mobilnetbe kerül egy hivás mint gsm-en.
és én is kifutok akkor emg jön a 32kbps net korlát aminél a régi modemes(56kbps-38-42) nett is gyorssabb volt.[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
ReKzZz
tag
Sziasztok! Ma en is tulajdonosa lettem egy G2-nek es lenne egy kerdesem: az normalis ha a kijelzo fuggolegesen csikos? Kikapcsolt es bekspcsolt kijelzovel is. Nem feltuno es tudom h ugye ez egy masik fajta kijelzovel keszult.. ezert is kerdem hogy ezt tudjam be ennek a kijelzonek vagy esetleg valami baja van?:/ elore is koszi a valaszt
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
-
Danny365
őstag
válasz DonMaster #28882 üzenetére
Ne haragudj, de ilyen hülyeségbe én most nem megyek bele.
Ezt meg még nem hallottam, hogy az emberek otthon nem szoktak telefonálni. Tehát ha én most fel akarom hivni a haverom, akkor kötelezően el kell mennem itthonról, mert hát mobiltelefon.
Szerintem mindenki arra használja a mobilnetét, amire nem sajnálja, ha meg ráadásul még bele is fér a havi adatforgalmába, akkor tényleg nem értem, miről beszélünk.
-
P3Dr0
senior tag
Jezusom! Ez valami vicc?! Ahogy latom nekem ugyanezek a feltetelek megvannak par dolgot kiveve : 2 GB adat helyett 1 GB van benne de utanna is megy a net csak lassabban.(SMS bol toltheto meg 1 GB) Itt tobb szolgaltato van es van ahova 65 öre / perc (fel korona) amugy orszagon belul szinte mindenhova ingyenes a beszelgetes az sms az IP telefon szolgaltatas az mms es persze 4G a halozat.
Es ezert fizetek 95 sved koronat havonta ami kb. 3200 huf.
Azert ezeknek a MO.n levo mobilszolgaltatoknak van am bor a pofajan meghozza nem is keves.....[ Szerkesztve ]
-
kisgergely80
tag
Akkor is egy alap szoftverről van szó, ami nem warez. A letöltések számából is látszik, hogy elég nagy igény van rá, így teljesen érthető, ha kiakad valaki, h nem működik jól. Nekem spec hibátlanul működik a cloudy pro 2.0-val, de ennek alapjáraton is így kellene mennie. A upc hasonlat meg ott vérzik el, h nálam a voip hívásoknak 56x jobb hangja van, mint a gsm-nek. Tehát az alap lg szoftver a hibás, és ha nem hozza a digitális adás az elvárt, megszokott minőséget, akkor azonnal kapja a telefont/mailt a upc.
Donmaster
Nekem erről ez a véleményem, ennyi.(28890) P3Dr0
Na ez meg a másik...[ Szerkesztve ]
-
bakosarpi
tag
Nekem olaszban van, havi 20gb mellé, korlátlan hivás, sms, bármelyik hálózatban, 30 euros havi díjért. Ezen felül, mivel a 3 a szolgáltatóm, nemkülönben Ausztriában is"otthon" vagyok, illetve azokban az országokban szintén, ahol jelen van a 3. Remélem Magyarországon is megjelenik egyszer. Üdv!
[ Szerkesztve ]
Egy betegség gyógyszerrel 1 hét alatt küzdhető le, gyógyszer nélkül 7 nap...
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest