Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltesz93
tag
Szaisztok!
Telefon vásárlás előtt állok és elég jónak tűnik ez a Vibe Z2 Pro.Viszont,én is attól félek,amitől itt még jópáran paráztak:a méret.Az egykezes használat az tippem szerint menni fog,viszonylag nagyok a kezeim,a zsebben való tárolásban már nem vagyok ennyire biztos.
Nektek nem zavaró?Feszülősebb farmer felejtős?Tokkal mennyivel rosszabb a helyzet?
Illetve ha valaki esetleg meg tudná mondani,hogy a nyíregyházi MM-ben megtapogatható-e,azt nagyon megköszönném!"A marketing az az eszköz, amelyhez akkor nyúlunk, ha rossz a termékünk."
-
Zsoltesz93
tag
Köszöntem a válaszokat!
"A marketing az az eszköz, amelyhez akkor nyúlunk, ha rossz a termékünk."
-
Zsoltesz93
tag
Van valamilyen hátránya a kínai piacra szánt verziónak?
-
Zsoltesz93
tag
Szerintetek ez vagy a Meizu MX5 éri meg jobban?Eddig teljes mértékben biztos voltam benne,hogy Z2 Pro,de sikerült elbizonytalanodnom
-
Zsoltesz93
tag
Két hete már én is tulaja vagyok egy ilyen telefonnak.Az elmúlt két hét alatt gyűjtött tapasztalat alapján kijelenthetem,hogy nagyon nem bántam meg,hogy ezt választottam a O+O helyett.A kijelzője gyönyörű és most már a méret sem vészes,zsebbe is könnyen belecsúszik.A kamera durván jó képeket csinál,volt lehetőségem összehasonlítani egy Note 4-el,simán hozza azt a szintet.Az akksi is átlagon felüli,kevesebb nyomkodással a két nap is megvan,ami azért számomra nem semmi.Na és persze ott van a gyönyörű fémház.Esetleg az tud zavaró lenni,hogy az alkalmazás váltó kissé nyögve nyelős (4.4),de ez legyen a legnagyobb probléma.Jah,és az,hogy tokot szinte lehetetlenség szerezni rá,még az univerzális,belecsúsztatós fajtából is,szóval ha valakinek van eladó tokja,az nyugodtan szóljon.
-
Zsoltesz93
tag
Sziasztok!
A mai nap beázott a telefon. Nem kapcsolt ki magától, viszont furcsán működött, így kikapcsoltam, viszont akárhányszor be akartam utána kapcsolni, a Lenovo recovery menüt hozta be. Próbáltam hajszárítóval szárítani, de ugyanaz. Garancia már lejárt. Szerintetek mit kellene tennem?"A marketing az az eszköz, amelyhez akkor nyúlunk, ha rossz a termékünk."
-
Zsoltesz93
tag
Köszönöm a válaszokat, de sajnos még mindig ugyanaz a helyzet. Tudnátok ajánlani valamilyen helyet, ahol javítják? Esetleg valami gsm? Nem tudom, hogy vállalnak-e nem ott vásárolt telefont. Én nem szívesen szedném szét, ahhoz nem vagyok elég rutinos.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest