Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
Asszony vizbeejtette a telojat, mit csinaljak vele?
Csak kicsit lett vizes, mukodik is, de ugye meg az akksit se lehet kiszedni, egyelore kikapcsoltan szarad a radiatoron.
Egyeb otlet? -
samu74
addikt
válasz szőröscica #1200 üzenetére
Te már kvantumfizikai magasságba emelted a gps-el való közlekedést. Én állitom, hogy autós gps(20000 forintos) sokkal jobb bármilyen telefonos gps-nél.
kornelka bírja ez,no para. Én már 2x3 deci kólát öntöttem rá,semmi baja.[ Szerkesztve ]
-----------
-
peppecs
újonc
Sziasztok,
valaki segítsen légyszi... A vibe x2-n a telefonkönyvben a nevekhez csatolt képeket híváskor nem jeleníti meg a telo. Hogy kell beállítani, hogy ne csak a nevet, a képet is kijelezze vhogy?
Köszi a helpet.
-
wwhy
veterán
Vkinek megvan zip-ben ez az androidos biztonsági frissítés Illetve TWRP-vel vgay a flash progival fel lehet tenni adatvesztés nélkül?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
cs.lev
tag
válasz peppecs #1204 üzenetére
Az szokott a baj lenni, hogy a SIM kartyan levo szamokhoz nem lehet kepet hozzarendelni, igy azokat atpakolva a belso memoriaba, mar beallithato a kep. Ha viszont a SIM kartyas kontaktok latszodnak a telefonban/telefonkonyvben, akkor hivaskor eloszor a SIM kartyan talalt kontaktot azonositja be, igy ezert nincs valoszinuleg kep!
Probald ki, hogy a SIM kontaktokat eltavolitod a contact list-bol (nem kell szerintem letorolni a SIM kartyarol, csak a megjelenitesben valaszd ki, hogy csak a belso memorias kontaktokat mutassa a telefonkonyvben)!Remelem ez megoldja!
asd
-
GloVee
újonc
Érdemes még venni ilyen telefont, fel lehet rakni már az android 5.1 ??? Válaszokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
G4bi89
senior tag
Nincs rá (tudtommal) 5.1 csak 5.0. Attól függ mennyiért vennéd, mert Kínából vagy innen hardverapróról talán megéri. E-digitaltól 85 ezerért már szerintem nem, még akkor sem ha nem pörög az ember a frissítéseken.
Amúgy stabil telefon, a családban apunak van egy, aki ugyan nem játszik de ez mellett mindenre használja (kamera,böngészés,instant messenger,céges e-mail...) és még nem panaszkodott rá. 400-600 órákat is simán elmegy fagyás,lassulás,újraindítás nélkül.
Egyedül az aksi nem túl combos, de egy napot kilehet vele húzni természetesen.[ Szerkesztve ]
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
makkker007
csendes tag
válasz szőröscica #1195 üzenetére
VIBE X 2 mindenképpen a pro ba egy snapi 615 került, drágább és elég vérszegény. 34 K antutu max, az MT6595-tel nekem 49 K felett csinált
Ha az élet citrommal kínál, készíts belőle limonádét. LRH
-
makkker007
csendes tag
Aki nagyon navizni akar akkor az inkább X2-pro-t vegyen, a snapi 615-nek sokkal jobb a GPS-e, viszont lényegesen lassabb, de sokkal kevesebbet is fogyaszt.
Ha az élet citrommal kínál, készíts belőle limonádét. LRH
-
samu74
addikt
válasz makkker007 #1211 üzenetére
Az antutu az csak program ,az sokmindent nem jelent .
A felhasználói élményt nem nagyon lehet azzal méregetni .[ Szerkesztve ]
-----------
-
s_roland
tag
Üdv! Hol tudom beállítani h a play ne használgasson netet? Néha gondol egyet és zabálja a mobilnetemet.
-
kitcar66
csendes tag
Sziasztok! Kb fél éve, megelégedéssel használok vodafonos kártyával egy edigitalos X2-t. Tegnap pályamatricát akartam vásárolni, de nem találtam azt a talán SIM eszköztárnak nevezett alkalmazást, ami eddig minden telefonomon megjelent automatikusan, amikor beletettem a kártyám. Kell valahol ezt engedélyezni, vagy vmi egyéb okosság? Köszi előre is a segítséget.
-
KKCS
újonc
Üdvözlök Mindenkit!
TinyDeal vásároltam a Lenovo P1 telefont.,
2015.december 16-án frissítették a telefon szoftverét, ami a kétnyelvű menüvé felülírta a többnyelvű szoftvert. Az új frissítés az ujjlenyomat régi menüjét is törölte. Az ujjlenyomatleolvasót a régi menüvel sem lehetett azonosítani, mert nem ismerte fel a rezgés után az ujjamat.Hiba a frissítésnél az, hogy a Google Play Áruházat is felülírta, mert csak a kínai Áruház van, amit nem tudok használni, mert nem értem a kínai nyelvet. Nekem szükségem van a Google Play Áruházra, ahol be tudok jelentkezni az e-mail címemmel, mert a vásárolt alkalmazásokat csak ott tudom letölteni, használni. Kínai Áruházból letöltöttem a Google Play Áruházat, de nem tudtam használni, egymást követő gyors sok hibaüzenő panelek jelentek meg, ami teljesen megzavarta a telefon működését. Nehezen tudtam le törölni az alkalmazást, mert a hibaüzenő panelek nem engedtek ki menni a menüből. Többször visszaállítottam a telefont a gyári beállításra, de az sem oldotta meg a hibákat. Kérdésem, hogy miért nincsen gyárilag telepítve a Google alkalmazások, mert a kínait alkalmazásokat Európában senki nem tudja használni a telefon. A frissítés előtt volt Google Play Áruház, most miért írta felül a frissítés? Összesen négy gyári alkalmazás volt az első verzióban, de legalább el lehetett indítani a telefon működését, testre lehetett alakítani az alkalmazások letöltésével
Köszönöm, várom a fent hibákhoz segítséget -
samu74
addikt
-
KKCS
újonc
Szia!
Köszönöm a segítséget, de már az oldalról letöltöttem a ROM-t de nem működik. Kérhetem a segítségedet abban, hogy lépésről-lépésre leírnád nekem a a telepítés menetét? -
Bandi05
újonc
Sziasztok!
A következő témában szeretném a segítségeteket kérni. Android 4.4.2-ről 5.0-ra történő frissítés után a témaközpontban található, képen látható, bekeretezett menüpontot nem találom.
A hívás fogadás témáját szeretném megváltoztatni.
Köszönöm a segítséget!
-
köli
csendes tag
Sziasztok!
Hogy kell bekapcsolni a navigációs gombok háttérvilágitását, sehol sem találom a beállitások között...? -
törölt tag
Valaki tudna futtatni nekem egy tesztet az új Antutuval? Köszi előre is!
-
köli
csendes tag
Szia!
Közben rájöttem, hogy ez egy másik verzió (X2pt5, talán a pro), és itt nincs billentyűzet világítás...
Egyébként lehet ezekre tenni valamilyen másik ROM-ot, mert ez a gyári (4.4, ezt írja ki legfrissebbnek) valami borzasztó, lefagy a bill, baromi gyorsan merül... stb...
Köszi!
-
raczga
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a következő témában.
Nejemnek rendeltem a kínai Jézuskától egy Vibe X2 TO (gondolom ez is fontos) telefont.
Nagyon szép, szinte minden müxik is rajta (menü félig angol, félig magyar), azonban egy zavaró bug-ra nem találok gyógyírt.
Történetesen az van, hogy a telefon reggelente alvó módban felejti magát.
Legalábbis, ha az éjszakai pihi (általában 22:00-06:00) után próbálom hívni, akkor kisípol, nem történik semmi.
Amint indítok róla egy kimenő hívást, onnantól "kel életre"...Sőt, azonnal megjönnek a nem fogadott hívások üzenetei is.
Nem mondom, hogy ezzel nem lehet együtt élni, de mégiscsak jobb lenne "gondozás mentesen".
Remélem tud vki segíteni, akár csak egy ötlettel is, hogy minek nézzek utána a beállításokban...
Előre is köszönöm, üdvG.
-
cs.lev
tag
Te kapcsolod be ezt a pihi uzemmodot manualisan? Ha igen, akkor ne kapcsold be, inkabb csak nemitsd le, vagy tedd at airplane modban!
Ha nem te kapcsolod be, akkor (bar valszeg keresed mar itt, nekem meg nincs elottem az tenyleges opcio) valahol az energiatakarekossagi beallitasoknal keresd, vagy az akkumulatornal.
Az is lehet, hogy valami csoda kinai program csinalja ezt a "kenyelmes feature-t". Ekkor root jog + app fagyasztas lenne jo! Vagy hasznaljatok meg egy par napig, aztan egy ido utan mas dolog is idegesito lesz es akkor baralajbi romjat ra kene rakni, ami full magyar (bar CU verzioju), de ez mintha csak a ROM-ot azonositana - barmelyik verziobol barmelyikbe (a megfelelo ROMmal) at lehet jarni!
asd
-
golya32
senior tag
Én is most vettem egyet ami használt, frissítéskor visszajött a kinai-angol soft ami engem nem zavar, viszont nem tudok telefonálni 2simnél nem megy ki a hívás a telenorrol csak a tmobilról, egy simes módba felismeri a simet de nincs térerő jelzés, és telefonálni sem lehet vele.
A teló a szar esetleg más sw vel megjavulhat?
Resetet már nyomtam neki most a vibeui_v2.0_1536_5.135.1_st_x2-to verziót ajánlja fel befrissítsem?[ Szerkesztve ]
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Felraktam a gyári frissítést, most már nem jelentkezik fel a hálózatra egyik kártyáról sem.
Pint fogadja aztán ennyi, ötletek?Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
X2-To verzióm van erre létezik frissítés?
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
Keresnék valakit aki ellenszolgáltatás fejében felrakna valamilyen sw-t, mert igy csak egy tégla a dobozban..
Győr Pápa Tbányára el tudom vinni..Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
samu74
addikt
válasz golya32 #1236 üzenetére
Az lehet a gond,hogy az IIMEI nem lett elmentve(nvram mentés gondolom nem volt) és így nem tudsz feljelentkezni a hálózatra.Valami programmal talán meg lehet ezt mókolni,youtube-on keress rá.IMEI repair tool talán.
De ha a doboz megvan ,azon rajta van az IMEI szám,talán úgy könnyebb.[ Szerkesztve ]
-----------
-
golya32
senior tag
-
Bandi05
újonc
Sziasztok!
Köszönöm az eddig segítséget! Sajnos újabb problémám adódott: 4.4-es android, és bejövő hívásnál vagy ébresztéskor lefagy a képernyő, érintésre nem reagál. Újraindítás után jól működik. Van esetleg ötlet a probléma orvoslására?
Köszönöm a segítséget és a válaszokat!
-
golya32
senior tag
Na felment de most 2 azonos imei van, ilyenkor mit lehet csinálni?
-
Kovács Zoli
tag
Sziasztok!
Készülök ilyen telefont venni. Az lenne a kérdésem, hogy átlagos felhasználás mellett menyi kijelző idő jön ki? Érdemes 4.4-ről 5.0-ra frissíteni? (Gyári lenovo frissitésekre gondolok) -
zzumy11
csendes tag
Sziasztok!
Elöljáróban annyit, hogy nagyon nem értek a témához.
Nos szerettem volna a x2-re egy 5.0 androidot tenni. Kollégám valamennyire otthon van a témában és átadtam neki. Le is szedett egyet need romról, de nincs kapcsolat a gép és a teló között.
Azt mondja, hogy először töltsek le driver-t.Na tudtok mondani nekem egy oldalt ahonnan le tudok tölteni. Céges gépre tölteném és nem minden oldalt tudok megnyitni. szóval az se baj ha többet küldtök.
Köszönöm előre is
-
samu74
addikt
válasz zzumy11 #1246 üzenetére
Csak a saját kábelével rádugjátok a gépre,és fel kellene jönnie egy ablaknak a Lenovo Suite programmal.Abban ott vannak a driverek.
sz_gabor flashelési útmutatójában is benne van,[link] pl.:Itt az oldalon lentébb görgetve ott az x2 driver [link]
[ Szerkesztve ]
-----------
-
SubiDubiNo1
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy tapasztalatból ti mit ajánlanátok: Vibe x2 itthoni vásárlással 70eFT vagy Sony M4 aqua (16GB) szintén itthoni vásárlással 64eFT mindkettő új
Köszi -
zzumy11
csendes tag
válasz SubiDubiNo1 #1248 üzenetére
Feltettük az új droidot úgy ahogy belinkelted. Fasza is csak van 2 apró probléma.
Az előlapi kamerát ha használni akarom, akkor a képen látható hibaüzenetet dobja fel, eddig ilyen nem volt.
A másik gondom, ami már előtte is volt csak azt hittem hogy megjavul az új andoiddal, hogy nem talál gps jelet. erre tudsz vmi megoldást? Van valami program amit lefuttatok és megmondja hogy software vagy hardware probléma?[ Szerkesztve ]
-
dunkeni
csendes tag
Sziasztok,
Felbukkant egy új típusú Vibe X2-TO telefon és csak az érdekelne, hogy valaki hallott e már róla, vagy esetleg rendeltetek e már? Azt írja hogy a 3G csak kínában működik. Ez fix, és nem lehet valahogy vagy szoftveresen, vagy hardveresen mókolni valamit a telóval hogy jó legyen? Sokkal olcsóbb és jó lenne valamivel többet tudni ezekről. Kösz szépen ha valaki válaszol.
Link:
var=&hash=item2a5f951406:m:mLvfed8qXJSQGlcwX1HsErA[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest