Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Eustocktól rendelve jó rommal jön? Ugyanaz mint a xiaomishoposon?
-
Orlin
addikt
Xiaomi Redmi 3 Pro
Elégedett vagyok!
Tudnak a kínaiak valamit!A 3 nap is meglenne simán 6 óra képernyő idővel,sőt a 4. napba is bele lehetne vágni lajtosabb használattal.Csak már fel kell rakni kajálni mert gondolom idő ameddig a nagy aksi jóllakik.
Folyamatos wifi,mobilnet,szinkronizálás,böngészés,chat és most este játék is már,hogy merüljön már!
Éjszaka nem volt neten csak![ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
zzz03
őstag
Na csodalatos, hogy nem kell mindennap tölteni a PRO-t. El is hagytam a kis atalakito adaptert, de hogy hol/merre töltöttem utoljara na azt nem tudom. Merre tudok ilyen adaptert venni?
VAGY
Töltöt ami tud ilyen gyorsan tölteni (+kabel, mondjuk a kabelom meg megvan) ? Kaphatnek par tippet? -
fireman123
őstag
Sziasztok!
vékony szilikon tokot keresek pro-ra, az ebay-en ezt találtam ....használ valaki esetleg ilyent, tapasztalatok? ....ipaky-m van, de egy kicsit bumfordi lett tőle -
Orlin
addikt
Valaki már találkozott olyannal,hogy töltés után és újraindítás után a telefon még mindig a töltés előtti adatokat írja az aksi tulajdonságainál?
Valamint az automatikus fényerő sem stimmel most.Hiába állítom be sötétbe kiégeti szememet.
Eustock rom.[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
solarix45
senior tag
válasz Atomgeszi #7357 üzenetére
Pillanatragasztó esetleg...?
Én korábban mintha azt olvastam volna, hogy ehhez a telefonhoz kiadta a Xiaomi a kernel forráskódját, most viszont mindenhol ezzel ellentétes infókat találok. Pedig már úton van felém és annak reményében vettem, hogy majd biztos lesznek rá jó romok (CM13 például és nem tele hibákkal). Félrenéztem a dolgot?
szerk: R3Pro jön egyébként[ Szerkesztve ]
-
slezakimi
senior tag
A leghasználhatóbb magyar rom, az Eustockos, viszont az nem frissül.
Holnaptól lesz xiaomi.eu.-s rom ami magyar, ahhoz viszont bootloadert kell nyitni.
Az idő.Megveszed Eustockon, megkéred az engedélyt, amikor megjön kinyitod felrakod és az frissül hetente.
Romot hogy kell felrakni, azt meg Neked nem kell elmondani asszem....""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
xabolcs
őstag
válasz solarix45 #7365 üzenetére
Igen kiadta! Ott van a GitHub-on, MiCode/Xiaomi_Kernel_OpenSource.
CM13 mar most is van ido-ra, de azt mondjak a hozzaertok, hogy az ujjlenyomat olvaso nem mukodik.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
sajo13
senior tag
válasz fireman123 #7363 üzenetére
Ez engem is érdekelne, nálam is elég hiányos a grafikon (Telenor, 4G). Mitől lehet vajon? Bármikor ránézek, mindig van térerő.
-
MODERÁTOR
-
Orlin
addikt
Valaki erre az aksi a kijelző problémára?Volt gomb kombinácòs kikapcsolás is.Meg töltés és kikapcsolás,de már 3 nap bekapcsolt időt jelez.
Mondjuk nem töltöttem tele a telefont.Lehet az a baja!?
KösziLENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
hevizms
addikt
És igen és yes és tádááám.Köszönjük Vagyula
-
copaca
csendes tag
Spemall-tól rendelnék R3PRO-t. Ha azt szeretném, hogy a MIUI8 magyar nyelven legyen utána rajta, akkor milyen ROM-mal kellene rendelnem tőlük? Xiaomi.eu developer ROM-mal tudják küldeni vagy csak China-val?
-
peestike
őstag
válasz trebrona #7375 üzenetére
A nap eddigi legjobb híre! Köszönet Gyulának!
Lehet láma leszek: ez ugye twrp-ből telepítős (xiaomi.eu-ból gondolom)?
Egy letöltő linket tudnál adni hozzá adni?
Ugyanúgy jó pro-hoz is bízom benne. Attól, hogy fejlesztői, meg 8 azért rendben működik. (csak a 8 beta miatti állapota miatt érdekelne.)42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
borsodika
őstag
Nem hinném, hogy ki fogják nyitni neked a telefon bootloaderét. Csinálj 1 MI account-ot és igényeld meg a nyitást hozzá. Amire a telefont megkapod addigra remélhetőleg a nyitási jogosultság is meglesz és utána feltudod tenni a xiaomi.eu féle romot.
[ Szerkesztve ]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
Milestone2
nagyúr
válasz peestike #7380 üzenetére
http://miuif.celogeek.com/6.6.30/xiaomi.eu_multi_HM3_6.6.30_v8-5.1.zip
Igen, jó a Redmi3-hoz, és a Redmi3 Pro-hoz is - mindenhez, aminek IDO a neve...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
trebrona
nagyúr
válasz Milestone2 #7384 üzenetére
HM3 már.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Milestone2
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
válasz Milestone2 #7387 üzenetére
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
hevizms
addikt
A hívás utáni képernyő vilagosodasra vagyok kíváncsi,csak még nem hívtak azóta Mert eddig én nem tudtam megszakítani a hívást mert sötét maradt a képernyő,csak ha megnyomtam a bekapcsoló gombot
-
CoolBoy323
nagyúr
de lassúak ezek a szerverek
ha nekem lejött, és lesz időm, akkor feltolom valami normális szerverre, ahonnan egy emberöltő alatt le is jön
-
lfgj
csendes tag
válasz fireman123 #7359 üzenetére
Nekem is ilyesmi vékony, átlátszó tokom van a sima R3-omra, és nagyon szeretem. Mindenhol körbeveszi és alig látszik, hogy van rajta valami. Már egy apróbb esésen is túl vagyunk és kutya baja a telónak
-
senior tag
Sziasztok, azt lehet valahonnan tudni, hogy az EU Stable mikor frissül legközelebb?
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
lfgj
csendes tag
válasz fireman123 #7395 üzenetére
A fotón nem tűnik túl átlátszónak, de valójában az, és élőben nem ennyire erős rajta a mintázat.
(#7393) Surda-
Igen, valamennyire nekem is bemegy alá, ezért néha leszedem és áttörölgetem. És ettől függetlenül elégedett vagyok vele. -
fuze
őstag
Marha érdekes ez a telefon
Mostanában mindig vergődtem, hogy gyorsabban merül mint eddig. Erre megtáltosodott. Tegnap nagyon keveset használtam és idáig 1 napos üzemidővel csak 35%-ot merült. A vicc az, hogy előtte visszakapcsoltam pár akkuzabáló dolgot (Google asszisztens, értesítések a lockscreenen). Amikor meg kerestem mi baja, és kikapcsoltam ezt azt, röhögve lemerült két nap alatt. Így már meglesz a három nap, de ki érti ezt?
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
CoolBoy323
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A B20-as 4G nyomában
- Teszt Xiaomi Redmi 3 - szépségbe zárt szörnyeteg
- GP!TV Mobilarena TV: Nem lehet lemeríteni
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs