Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
aktív tag
Erre kivancsi leszek.
Meg jo, hogy megjeleneskor jon PC-s GamePass-ba is. -
homerhamm
őstag
Jön a Fable?
Üdv: Szabó Lajosné Erzsike.
-
Steven
addikt
"amelynek egyik különlegessége az lesz, hogy nem kell benne harcolnunk egyáltalán,"
Mi ér az élet harc nélkül ?
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Az .... életbe már hogy ez se jön ps-re.
Gondoltam indiek miatt nem veszek boxot, de kb sorba jönnek a címek amik kellenek és mind boxra jön.."Én jókor dodgeolok, a boss üt roszkor!"
-
Felesbandi
aktív tag
Kozben kiprobaltam ezt a csodat.
Lehet, hogy XBOX-on elfogadhato, de PC-n konkretan a menu se mukodik. A grafikai setting-eket konkretan nem lehet elmenteni, v-sync opcio sincs (hogy azt se tudjam elmenteni) es ahogy olvastam a neten ez eleg sok embernel elojon. Egyszer kesobb talan ranezek meg, de nem fogok eroltetni egy olyan jatekot, ahol meg a settings menut se voltak kepesek megcsinalni. -
tomazin
veterán
válasz
Felesbandi #5 üzenetére
Az az erdekes,h ezt en is eszrevettem, de a monitorom szerint ez csak megjelenitesi bug, ui hiaba mutatja amikor visszamegyek a settingsbe a fullhdt, a monitor szerint 2kba megy a jatek. Egesz keves bug van amugy benne (nekem audio bug jott elo, volt,h orakon keresztul ugy toltam,h nem volt zene, aztan kileptem es vissza es volt..) es szerintem egy kellemes kis jatek. Mondjuk a nagyon sokadik tojas animaciot vegignezni borzaszto faraszto, de gamepasszal erdemes neki adni egy probat.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Alig néhány nap múlva érkezik a játék, amelyhez kaptunk egy újabb előzetest.
- Lenovo T8 ThinkPad (Windows)
- Vostro 3590 15.6" FHD i5-10210U Radeon 610 16GB 256GB+500GB magyar bill DVD író gar
- GODOX AD 200PRO + KIT 200W TTL HSS AKKUMULÁTOROS VAKU "ZSEBVAKU"
- HP ZBook Fury 16 G9 hordozható munkaállomás (62U33EA) - i7-12800HX, 32GB, 1TB SSD, RTX A2000
- ProBook 440 G9 14" FHD IPS i5-1235U Iris Xe G7 16GB DDR4 256GB NVMe WIFI 6 gar
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest