Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Shallamea

csendes tag

válasz Shallamea #20804 üzenetére

Szerk.:
    A kis szarvasasok az agancsukkal törik fel a tojáshéjat.

Mellesleg csak állatokat lehet egymással keresztezni vagy állatot és növényt is lehet?

[ Szerkesztve ]

A Galaktikus Pingvinbirodalom Méregkeverője és Pingvinizátora/Éljen kyrabaybee és a GPB!/"Aki nem ismer, azt hiszi idióta vagyok. Aki ismer, az tudja."by Ede

• geprombolo

őstag

válasz Shallamea #20804 üzenetére

Dejóóó! Szarvukkal törik fel a tojáshéjat. :C Nagyon jó, valami hasonló agyament, szórakoztató leírásokra számítottam. Nagyon jól nyomjátok!
    Ja, és még nem számoltam össze minden pontot, remélem még most ezt pótolom, addig le se írom, hogy jegesmedveréb!
    Ez az Északi Sarkkör legveszedelmesebb ragadozója, még soha senki nem látta, pontosabban aki meglátta, annak ő volt az utolsó, amit életében meglátott. Hatalmas, fehér, szőrös szárnyaival némán suhan a levegőben, mindenre vadászik, ami repül, mászik, vagy úszik. Fehér színe miatt környezetébe olvad, Micimackó is tőle vette az ötletet, hogy fehér (vagy egyéb színű) felhő legyen. Természetesen ugyan olyan jól fut is, mint ahogy repül, de repülés közben a legveszélyesebb, mert akkor hirtelen a semmiből képes lecsapni áldozatára. Ha áldozata úszik, akkor fölé repül és jégmadarat megszégyenítő sebességgel zuhan rá a vízre és merül el benne, úszva közelítve meg halálraítélt zsákmányát. Kihegyesedett orrával képes nagy méretű áldozatokat is leteríteni, mint például egy fókát, oly módon, hogy szív tájékon hatalmas bénító ütést mér vacsorájára.
    Na, csak nem bírtam ki! ;] Most számolni fogok! :K

cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!

Aktív témák