Hirdetés
Aktív témák
-
Shallamea
csendes tag
válasz Shallamea #20804 üzenetére
Szerk.:
A kis szarvasasok az agancsukkal törik fel a tojáshéjat.Mellesleg csak állatokat lehet egymással keresztezni vagy állatot és növényt is lehet?
[ Szerkesztve ]
A Galaktikus Pingvinbirodalom Méregkeverője és Pingvinizátora/Éljen kyrabaybee és a GPB!/"Aki nem ismer, azt hiszi idióta vagyok. Aki ismer, az tudja."by Ede
-
geprombolo
őstag
válasz Shallamea #20804 üzenetére
Dejóóó! Szarvukkal törik fel a tojáshéjat. Nagyon jó, valami hasonló agyament, szórakoztató leírásokra számítottam. Nagyon jól nyomjátok!
Ja, és még nem számoltam össze minden pontot, remélem még most ezt pótolom, addig le se írom, hogy jegesmedveréb!
Ez az Északi Sarkkör legveszedelmesebb ragadozója, még soha senki nem látta, pontosabban aki meglátta, annak ő volt az utolsó, amit életében meglátott. Hatalmas, fehér, szőrös szárnyaival némán suhan a levegőben, mindenre vadászik, ami repül, mászik, vagy úszik. Fehér színe miatt környezetébe olvad, Micimackó is tőle vette az ötletet, hogy fehér (vagy egyéb színű) felhő legyen. Természetesen ugyan olyan jól fut is, mint ahogy repül, de repülés közben a legveszélyesebb, mert akkor hirtelen a semmiből képes lecsapni áldozatára. Ha áldozata úszik, akkor fölé repül és jégmadarat megszégyenítő sebességgel zuhan rá a vízre és merül el benne, úszva közelítve meg halálraítélt zsákmányát. Kihegyesedett orrával képes nagy méretű áldozatokat is leteríteni, mint például egy fókát, oly módon, hogy szív tájékon hatalmas bénító ütést mér vacsorájára.
Na, csak nem bírtam ki! Most számolni fogok!cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs