Aktív témák

  • Vakegérke

    veterán

    válasz Geri Bátyó #30931 üzenetére

    "Csak egy elkényeztetett anyuci kedvence volt, aki azt gondolta, hogy bármit megtehet."

    Erről van szó. Aki nem képes beilleszkedni egy közösségbe, az kotródjon onnan.
    Mondom ezt úgy, hogy a katonaságnál is volt ilyen fickó, és ott nem úgy működött, hogy "eredj a francba", hiszen össze voltunk zárva. A kulturáltabbak kiközösítették, a kevésbé kulturáltak rászálltak, egy perc nyugta nem volt. Lehet, hogy egyesével meg tudta volna őket verni, de egy csoport ellen semmi esélye nem volt. Kanalazás nem került szóba, de csillagot rúgattak vele, a pizsama gatyájának ülepét bekenték erős paprikával, az ágya alá csikket dobtak, amit a reggeli szemlénél kiszúrt a parancsnok elvtárs, és ugye főben járó bűn volt, megbabrálták a teherautóját, ami aztán persze, hogy nem indult, és bizony azért is súlyos büntetés járt, meg még rengeteg kicseszés...

    Holdika: Képzeld el, hogy a munkatársaddal, akit utálsz, összezárnának egy koleszbe. Kihasználna, genyóskodna, aljas tetű lenne. A szóból nem értene, már mindenkinek elege lenne belőle. Mondom, a szóból nem értene! Mégis, miként oldanád meg a problémát?

    Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

Aktív témák