Aktív témák

  • Vakegérke

    veterán

    :DD : Prüntyike vagyok, és anyukám aztat mondja, hogy öt éves vagyok, és aztat is mondja, hogy mondjam aztat, hogy eztet én írom, mert még nem tudok írni, és anyukám írja eztet.
    :DDD : Majd jól irigykednek az oviban, ahol kényszerzubbony a jelem, bizony ám!
    :(( : Az oviban bunkóztak, hogy eztet nem is én írtam, pedig mondtam, hogy én írtam eztet, mert anyukám aztat mondta, hogy monjam aztat, hogy én írtam eztet.
    :O : Bevágtam a durcit, az óvónéni meg sírni kezdett, amikor megmutattam neki eztet, hogy én írtam, mert anyukám aztat mondta, hogy mondjam aztat, hogy én írtam eztet.
    ;) : Kaptam az óvónénitől egy barackot a fejemre, hogy milyen szépen leírta anyukám eztet, pedig de nem is, mert én írtam eztet, mert anyukám aztat mondta, hogy mondjam aztat, hogy én írtam eztet.
    :C : Otthon is elolvasta eztet anyu, aki írta eztet, de aztat mondta, hogy mondjam aztat, hogy én írtam eztet, meg apu is. A legjobban a nagyinak tetszett, pedig mindent kitapogat, és fehér bottal jár.

    Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

Aktív témák