Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz fordfairlane #412 üzenetére
Erősen mennyiségfüggő a dolog, illetve hogy mit vár az ember. Az én tapasztalatom a következő:
- Ha tisztán iszod és tej ízt vársz, akkor csalódás lesz
- Ha tejeskávénak (2dl ezekből + kávé), akkor a kókusztej picit más íz, mandulatejet egyértelműen érezni, szójatej viszont ugyanolyan lesz, mint rendes tejjel (csak egyéb okokból szójatej annyira nem ajánlott)
- Ha csak löttyintesz a kávéba, akkor megint csak nem érezni különbséget.
Zabpelyhet nem tudom milyen ilyenekkel enni, mert keton annak nem sok értelme vanAmúgy keton még az is járható út, ha az ember "tejet" akar inni, hogy fogja a 30%-os tejszínt és felönti vízzel. Drasztikusan kevesebb szénhidrát, viszont hasonló feeling (csak ha nem homogenizált a tejszín, akkor shakerrel / turmixxal / tejhabosítóval rá kell segíteni, hogy elkeveredjen)
Hieronymus:
Nem szükséges, lehet fekély a baktérium nélkül is.[ Szerkesztve ]