Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz fordfairlane #412 üzenetére

    Erősen mennyiségfüggő a dolog, illetve hogy mit vár az ember. Az én tapasztalatom a következő:
    - Ha tisztán iszod és tej ízt vársz, akkor csalódás lesz
    - Ha tejeskávénak (2dl ezekből + kávé), akkor a kókusztej picit más íz, mandulatejet egyértelműen érezni, szójatej viszont ugyanolyan lesz, mint rendes tejjel (csak egyéb okokból szójatej annyira nem ajánlott)
    - Ha csak löttyintesz a kávéba, akkor megint csak nem érezni különbséget.
    Zabpelyhet nem tudom milyen ilyenekkel enni, mert keton annak nem sok értelme van :D

    Amúgy keton még az is járható út, ha az ember "tejet" akar inni, hogy fogja a 30%-os tejszínt és felönti vízzel. Drasztikusan kevesebb szénhidrát, viszont hasonló feeling :) (csak ha nem homogenizált a tejszín, akkor shakerrel / turmixxal / tejhabosítóval rá kell segíteni, hogy elkeveredjen)

    Hieronymus:
    Nem szükséges, lehet fekély a baktérium nélkül is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák