Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Arpee78 #1546 üzenetére
A szüleim töltöttek kolbászt, saját élvezetre.
Abban nem volt cukor. Se répacukor, se más. Vágni szépen lehetett.
A cukor valóban tartósítószer = méreg.Ebben igazad van. De néhány százalékos koncentrációban, nincs tartósító hatása. Legalább 50% koncentráció kell a hatáshoz.
A cukor ízfokozó. Ezért kerül szinte minden ételbe.
A felvágottak közül egyedül a Mortadella Bologna IGP, ami nem tartalmaz cukrot. Még szénhidrátba számolva sem. Ha valaki ismer hasonló cukormentes felvágottat, szóljon nyugodtan.PS:
Nem vagyok ellensége a cukornak. De az zavar, hogy szinte mindenbe belenyomják. Még a natúr joghurtba is, mert azt könnyebb eladni.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
Új hozzászólás Aktív témák
lo ...