Új hozzászólás Aktív témák

  • havenday

    tag

    Nappali, tejsavó koncentrátum fehérjémet, marha hidrolizált izolátum fehérjére cseréltem. Amellett, hogy jobb minőségű, teljesen ch mentes, kiszámoltam, hogy napi min 4-5gr ch bevitelét takarítom meg vele.

    Igazából arra leszek majd kíváncsi, hogy a szervezetemnek vajon jobb a marhafehérje a tejsavónál? Nem vagyok tejcukor vagy tejfehérje allergiás (tudtommal), de néha éreztem, hogy puffadok a fehérje megivása után.

    Olvastam cikket, most nem linkelem, azt írták benne, hogy igazából nincs szükség a rostfogyasztásra, a lényeg a bélbaktériumok jelenléte legyen. Én alig eszek rostot, de ráálltam egy spec készítményre, pro és prebiotikumot tartalmaz, most már nem fogok parázni a zöldség(nem)fogyasztásomon :)

    Edzőtársamat rávettem a ketózásra, mert őt is fehérje-típusnak gondolom. Megy is neki, minden gond nélkül. Kalóriát egyáltalán nem számol, minőségre még nem tud figyelni, "parasztketózik". Ledobott vagy 6 kilót úgy, hogy közben erősödik, folyamatosan javulnak a számai minden gyakorlatban. Látványra szépen, lassan alakul, megy le róla a zsír, laposodik a hasa. Csak súlyzós edzést végez, semmi kardió.

Új hozzászólás Aktív témák