Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Tehát akkor végül igaza lett az ex-sony fejesnek. Folytatások és remake-ek
-
Gery9112
őstag
Vicces, hogy a trailer pontosan 66 másodperc.
A Sony nagyon odatette magát ezen az eventen és ez a bejelentés volt az egyik fénypontja.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
-
Joccc07
addikt
Ez így van. Imádom az SW-t. Anno nekem ez kimaradt ahogy a 2 is. Most felnőtt fejjel megvettem de nem tudtam végigjátszani. A játékmenetet nem tudtam megszokni.
Na de majd ezt. Ha minden igaz a harcrendszer hajazni fog a Witcher 3-ra.>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
gyimger
őstag
Lehet, hogy mert a maga idejében is ismertem és játszottam vele, de nekem tavaly is ugyanolyan jó élmény volt játszani vele, mint korábban. Nagyon király RPG, ez és a Jedi Knight 2 a legjobb SW játékok (sajnos mai napig).
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Heroes fan
őstag
Egy two worlds 3 bejelentés is odafigyelt volna mivel az is jönne ps5-re.
-
Televan74
nagyúr
Hosszú évek után most játszom épp az első résszel. Csóválom is a farkamat rendesen! De ez kb.. 3-4 év mire lesz belőle valami.
Eladó cuccok!!! https://tinyurl.com/2p9xjwkc
-
Sefneni
őstag
Ez volt nálam az est egyik fénypontja.
Viszont a megjelenésre várhatunk egy darabig.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
ribizly
veterán
Nekem anno kimaradt. Nemrég próbáltam pótolni, de már nagyon sok gondom akadt vele (audio bug, wide screen és egyéb felbontás problémák, apró betűk, stb.).
Ezt viszont nagyon hamar be fogom majd húzni.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
stefi76
tag
Semmi baj a remake-kel.
Akárki akármit mond, a "régi" dolgokban sokkalta több volt a lélek, a tartalom és nem csak a felszín.
És mindenki ebből táplálkozik, ezt várja vissza, szinte mindenben az életében.Persze tisztelet a kivételnek, mondjuk Witcher 3.
Meg nyilván van pár jó dolog, de ezek már olyanok, mint a fehér holló...Szóval ez nagyon jó hír.
És még egy Dargon Age Origins-t is megalkothatnának ugyan így esetleg, ha kérhetném... -
myckey
veterán
ZSENIÁLIS !
Nemrég zsákoltam be az első és második részt Steamen, az elsőt kicsit kipofoztam hogy passzoljon a monitorhoz.
Remek Remek Remek
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
k-adi
nagyúr
kétség kívül az est egyik fénypontja volt ez
-
cyberkind
félisten
Erről szól az ipar ezen része, ez a triple a, túl drága, időigényes és megterhelő valami újat alkotni, elmúltak már azok az idők, ennek ellenére ha egy remake indokolt ahogy ez is, az jöjjön csak, ellenben a sok remasterrel.
Mondhatnám azt is, hogy eljutottunk oda, hogy már tényleg nincs új a nap alatt, olykor-olykor az indie-ben.
[ Szerkesztve ]
Paranormal Cocktivity
-
Šolaire
veterán
Ennek nagyon örülök, első részt háromszor a másodikat meg nagyon sokszor játszottam végig. Revan meg nálam mindent visz, nagyon szeretem ezt a karaktert, harcrendszere nekem bejön de ha kicsit políroznak rajta sebaj.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Joccc07
addikt
Szerintem abból fakad, hogy a kettő együtt nekem nem fér össze. Számomra túl unalmassá teszi a játékmenetet.
k-adi: Az nem lenne rossz. JFO is rövid volt sajnos.
vitaro: Nem tudom milyen lehet. Nálam az FF teljesen kimaradt.
[ Szerkesztve ]
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
gabor7th
addikt
Ez egy fura remake lesz, mert egyrészről arról beszélnek, hogy hűk maradnak az eredeti történethez másrészről, " a mai kórhoz és közönséghez igazítják a játékot".
Egy már megszünt feminista lapnál dolgozó nő írta, hogy ő fog dolgozni a projekten és korábbi Twitter bejegyzéseiből kiderül, hogy igazából ő egy szélsőséges aktivista...
Hát meg a szokásos... a bejelentésnél mindenki imádja az old republicot, egyik kedvence de korábbi tweetekből kiderül, hogy ez a Star Wars rész nem a kedvence és hogy akik nem szerették Rey-t azok csak azért nem szerették, mert utálják a nőket stb..
Szóval a "modern közönséghez" igazítás talán azt jelenti, hogy nagyon más lesz ez mint volt.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
gyimger
őstag
A főszereplő gondolom ezentúl is testreszabható lesz, Bastila meg eddig is kemény volt, mint a Tarzan sarka, úgyhogy nem tudom, min akar még változtatni. Bár az, hogy később gyereket szült Revannak, már nem kánon.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Raysen623
addikt
Ez a játék nálam is kimaradt 2003-ban. A második része kb ha 30 percet volt a gépemen, akkor még nem tetszett annyira az RPG műfaj. Ez a remake viszont jól fog esni PS5-ön. Ettől függetlenül több másik cím is volt az előadáson, ami viszont új vagy folytatás, szóval ha lehet ne túlozzunk már ennyire. A nosztalgia és retro korszak mindenhol jelen van manapság.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
floatr
veterán
válasz
Raysen623 #25 üzenetére
Az történik, amiről Leyden beszélt nemrég, függetlenül attól, hogy egy rajongó látja-e vagy sem. Egyre nagyobb a nyomás a fejlesztőkön, hogy hollywoodi léptékű produkciós költségeket mozgósítsanak, hogy túllicitáljanak minden korábbit, egyre nagyobb a kockázat, ezért mennek abba az irányba egyre inkább, hogy a kreatív ötleteket és asseteket újrahasznosítják, még egy bőrt lehúznak róla. És sajnos elég sok ilyen van az utóbbi időben nem csupán PS-en, de ott érezni a leginkább, mert ez a story oriented over-the-shoulder cinematic cucc eléggé divatos, de költséges móka.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Szinte semmit nem tudunk még a játékról, de annyi kiderült, hogy elsőként kizárólag PC-re és PlayStation 5-re lesz kapható.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Toyota topik
- OTP Bank topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android szakmai topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest