Hirdetés
- PlayStation 5
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
megjött délután megyek érte a zöld sóhivatalba
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
darealkilla
aktív tag
Sziasztok!
Nektek mennyi idő az akku teljes feltöltése a gyári töltővel?
7 óra alatt 10-ről 66%-ra ment fel, pedig 2 amperes a gyári töltő...
(bár az USB kábel meg volt toldva, de még 3 méter sincs a teljes hossz)Egy első teljes lemerítésen és feltöltésen már túl vagyok, akkor 9 óra volt 2%-ról 100%-ra 1 amperes töltővel.
én vagyok az ördög
-
Gothrael
újonc
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni telefon vásárlás előtt. 2 között vacilálok az egyik nem más mint a Lenovo P780:
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14986-mtk6589-lenovo-p780-quad-core-1280x720-1g-4g.htmla másik pedig a iOcean x7 young:
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/16883-mtk6589t-iocean-x7-young-turbo-quad-core-19201080-1g4g.htmlVacilálás miértje: Lenovot gorilla glassal adják (már ha nem kamu) és mivel nem igazán szeretnék screen protectort (fóliát) használni elég sokat nyom ez a latba. 4000mAh akksi. Meg még is csak ismertebb márka.
iOcean x7: csábító a fullHD kijelző (pláne ennyiért) és valamiért jobban is tetszik. Olcsóbb. Viszont tartok attól hogy a kijelző hamar karcos lesz. Vagy hogy hamar lemerül.Előre is köszönöm a válaszokat, véleményeket.
-
west76
aktív tag
válasz darealkilla #3553 üzenetére
Ez semmi képen sem normális, 4 óra alatt 0-ról 100%-ra fel tud tölteni a saját töltőjével, ha az jó. Ellenőrizd, hogy ha rádugod a töltőre a telőt, akkor valóban tölt-e, esetleg nincs-e kontakt hiba a csatiknál. Nekem a töltő és az eu átalakitő között van némi gond, de majd szerzek egy másik átalakitót, addig meg szigeteló szalg volt a rögzitéses megoldás titka
-
Mr.Csizmás
titán
megvan a drága, el se hiszem
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
west76
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #3562 üzenetére
Gratulálok!
-
randras
veterán
válasz Mr.Csizmás #3562 üzenetére
SLX ROM-mal vízálló lesz, tudtad?
-
west76
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #3565 üzenetére
Valamelyik nap linkeltem a miui port-t. Szóval, 1. Mentés, 2. Cappa cwm cn verzióra mobileuncletools-al telepíted, 3. A letöltött miui zip-et cwm-ből telepíted. Ez a legegyszerűbb út jelenleg számodra.
-
-
west76
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #3567 üzenetére
Huuu, ha valaki gyorsabban tud segíteni akkor fogadd, mert én részletes segítséget holnap 10 körül tudnék adni, akkor lesz 1-2 órám amikor meg tudjuk csinálni. Most a család "nem engedi" a folyamatos gép előtt ülést.
A mentés jó mtk droid tools-al.
[ Szerkesztve ]
-
Kabirobi
tag
Hy!
Tesztfotókat tudna valaki mutatni, kamerájáról mit lehet tudni a pixelszámon, felbontáson kívül?
-
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #3573 üzenetére
driverek:
adb : [link]
vcom és da driversB.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
YADA
tag
Az utobbi par napban eleg sokat probalkoztam par rommal, es a backup/restore kovetkezetlensegevel szivtam rengeteget.
A ColorOS nagyon pozitivan meglepett (alapbol orosz, de full angol is). Egyszeruen elmeny hasznalni. (plane HTC utan)
Az ujabbik verzio sajna erosen bugos, es compass patch durvan fagy. De az elozo verzio (Final) szinte tokeletes. Egyetlen egy apro (vagy ketto?) hianyossag miatt nem maradtam mellette. Nem mukodnek a mobilnet 2G/3G uzemmod kapcsolasahoz valo androidos widgetek. (egyreszt a androidos alap widgetek kezelese erosen szelektiv, masreszt a szukseges androidos menu hianyzik a beallitasokbol). MTK enginering menu alol meg maceras az allando kapcsolgatasa.
Kesobb lehet hogy meg atterek ra vegleg. -
randras
veterán
Így tűnik elfelejtődik a beállított csengés hangerő
-
Stiven
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap átvehettem a postán az új lenovo p780-as telómat. Nagyon szuper kis telefon, viszont van két dolog ami gondot okoz.
1. Ahol a régi telóval még tudtam wifizni, ez ott már nem érzékei a jelet. A régi telefonom egy Samsung Galaxy Ace volt.
2. Telenor-os kártya van a készülékbe, és elég gyenge térerővel működik a készülék. Budapesten használnám, és itt ugye elvileg ilyen gond nem lehetne, hogy nincs, vagy gyenge a térerő a mobilon. A régi telómmal ilyen gond nem volt.
Szerintetek mi lehet a gond?
Valami olyasmit hallottam, hogy rom csere kell?
-
rellif
senior tag
Sziasztok!
X-VIBE ROM-ot valaki próbálta már? -
Stiven
csendes tag
A modem csere megoldható. Viszont a hálózati térerővel mit kezdjek, hogy erősebb, jobb legyen?
-
fater-01
csendes tag
Üdv!
Lehet,hogy már volt,most vettem észre,ha nem fogadott hívásom vagy olvasatlan sms-em van és usb-n csatlakoztatom,nem piros a led hanem narancs.(apróság,de ne szúrjatok le érte nagyon) -
fater-01
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #3586 üzenetére
zöld
-
fater-01
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #3589 üzenetére
köszi(ja?,itthon vagyunk)
-
Stiven
csendes tag
Na, most bajban vagyok. Köszönöm a segítő szándékodat, de nem értem, hogy hogyan is orvosolom a Telenor térerő problémát. Elnézést, hogy ilyen értetlen vagyok.
-
fater-01
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #3591 üzenetére
Semmi gond...,mivel olvastam,hogy Neked most jött meg,azt hittem a kapott rommal nem működik a visszajelzés(azért jól beleugrottam m@rha agyammal).Gratulálok a tel.-hoz!
-
lbarna
tag
Akinek vannak térerő gondjai, vagy épp olyan helyen lakik, ahol a Voda a 3G-t 900MHz-en adja, azoknak az oroszok összeszedték a fellelhető modemeket a telefonhoz, mindenki választhat kedvére, ezek recovery-ből telepíthető változatban, megtalálhatók itt. De lehet manuálisan is, ki hogy szeretné
Az összefoglalóba van.
Milyen a telefon "Alapsáv verziója"?
[ Szerkesztve ]
Huawei m3, Asus ZenFone Max 32Gb
-
Stiven
csendes tag
Alapsáv verziója: P780.V20, 2013/07/31
Build-szám: P780_ROW_S116_130828
-
beg
veterán
Vagy SLX v23 rom és abban is ez a modem van
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Stiven
csendes tag
Köszönöm!!!
-
YADA
tag
Vagy ColorOS abban is V51
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs