Hirdetés
Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Ez már más kérdés.
Bambano: Ugy láttam jópáran szintén elvetnék akik már elérték, illetve akik közel állnak hozzá. Nekem amugy mindegy, hogy legenda vagy jomunkásember. Az elöbbi jobban hangzik, de nincs semmi bajom egyébként az utobbival se. Pláne, hogy el sem fogom érni az életben soha. Viszont ha már lehet véleményem akkor kiírom magamból, aztán vagy elfogadják vagy nem.
-
MODERÁTOR
-
Szerintem maradjon minden a régiben.
Csak pár dolgot kellene változtatni ahogyan olvasom a topicot:
-Ph jelzéseket eltüntetni.
- "Jómunkásember" rangot lecserélni.
- Nagyúr rangot lecserélni hogy egyik nem se tudjon belekötni.
- Fenti két rang helyére összegyűjteni a nép által kedvelt TOP5 majd szavazásra bocsájtani.
- Rangok évei és hozzászólások mennyiségének meghatározása.Nem kellene itt túl bonyolítani mindent.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
titán
válasz Intruder2k5 #657 üzenetére
Ha nem látom a rangot jobban ránézek az eladóra, a regidő és a hsz szám meg látszani fog. No meg aztán meg lehetne ezt úgy is oldani, hogy az adatlapon mindenképp látszana, csak a fórumon nem.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz Intruder2k5 #657 üzenetére
E miatt érdemes lenne megfontolni a friss újonc (vagy friss regisztráció) nulladik lépcsőt is mondjuk 30 napos "próbaidőre". Ezeket a topiknyitó gomb a keresőre irányíthatná át.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #658 üzenetére
Nincs ez tulbonyolitva.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Ármester
válasz enginev3.0 #592 üzenetére
Szerintem a végén a Kalandor által összeállítottakból lesz/lehetne egy szavazás, néhány verzióval.
(#597) B-L-A-C-K
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
-
-
Ármester
Igen, pontosan ugyanolyan értékű tagok, mint a jómunkásemberek...
A rangok rájuk is vonatkoznak.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
darál0w
Jómunkásember
lesz amugy erről szavazás, vagy csak majd egyszer jön a változás?
simán lehetne rangonként 3-4 opciora szavazni, aztán mindenki boldog lenne...vagy nem, de kit érdekel...
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Ármester
Hát ha a rang alapján ítéled meg valakiről, hogy milyen, akkor ott gondok vannak.
Lehet, hogy egy adott tag pár száz/ezer hsz.-e többet ér mint másnak a több tízezer.Attól, hogy a rang nem ugyanaz, még ugyanolyan értékű egy tag. Lásd szavazás. Ugyanannyit ér egy 18 éves, első szavazó szavazata, mint egy felnőtt emberé, aki már sokszor szavazott életében.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
bambano
titán
-
Fred23
nagyúr
válasz janeszgol #677 üzenetére
Részben én is, de csak részben. Mindenkire tartozik a dolog, viszont a leginkább érintettek véleményét tényleg lehetne hangsúlyosabbá tenni.
Nekem nagyon nem tetszik a Jómunkásember rang; én se szeretnék az lenni, mert már a látványa is ciki szerintem. Akkor már lehetne Blájen is, az egy fokkal jobb! Viszont ha 50k hozzászólás lesz a határ a végső rangnál, az nekem még laza 15-20 év, szóval személyesen annyira nem érint. Addig lesz még rangrendszer alakítás úgyis...
-
wwenigma
Jómunkásember
Ki lett érdemelve. Es mert par sirankozo alaknak nem tetszik ezert egy tollvonassal elvennetek azoktol akiknek tetszik. Miben többek ok?! Az Ő szavuk miert szamit? Gratulálok.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Chaser
legenda
válasz wwenigma #646 üzenetére
tibi bácsi műsora megvan? no, az kívánságműsor...ez meg nem ( : bedobtunk ötleteket, illetékesek meg eldöntik mi lesz
szerk:
egyébként elég egyértelmen látszik, az itt kommentelők nagyobb részének nem tetszik - akár jómunkásember van a neve alatt, akár nem - , neked speciel tetszik, azt megértem, de 99% h repül - én nem bánom -[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
twollah1976
őstag
Szerintem ezt a nagyúr megnevezest hanyagolni kene.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
föccer
nagyúr
válasz Kalandor #205 üzenetére
Csendes tag helyett "Fórum olvasó", vagy csak simán Olvasó.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
nagyúr
válasz twollah1976 #696 üzenetére
Nekem meg tetszik. 1:1. Jöhet a többi szavazat.
-
Chaser
legenda
nem sok lyány' jár/járt ide, ha közülük egy is nehezményezi, az már nem jó - tildy nehezményezte -
sztem ebben az esetben a demokrációt nyugodtan ki lehet dobni, és lehet annyira úriembernek lenni h megtiszteljük ezzel a másik nemet, ha már erre tévedt - a ph tulajdonosai is, ez nem egy unisexen hangzó elnevezés, az tény -
engem mint látod nem érint, nem is irritál, de percig nem gondolkoznék rajta h kuka v maradjonszerk:
egyébként ph előrag nélkül, a régi ph előtagos elnevezések kvázi értelmetlenné válnak, ph félisten pl jól hangzik, félisten már nem annyira, ahogyan ph kedvence is, kedvenc már nem, esetleg a ph nagyúr is - nekem nem volt vele bajom -, de a nagyúr magában már pfffffffffff
valami konszenzust kell először is kitalálni, amíg az nincs meg nem is lesz továbblépés, titán pl nekem tetszene, de ha már van veterán is nem feltétlen illenek egy "rangsorba"[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest