Hirdetés
- A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
- Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
- Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
- Jövő év elején debütál a The Witcher: Sirens of The Deep
- Star Wars Jedi: Survivor - Premier előzetesen az előző generációs kiadások
- PlayStation 5
- Megnyugtató hírek érkeztek az új Battlefield játékkal kapcsolatban
- Horizon: Zero Dawn
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- Black Myth: Wukong
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Cyberpunk 2077
Új hozzászólás Aktív témák
-
1dude
aktív tag
Ez a játék is egy "sikertörténet".
-
Bird
addikt
Az eljátszott bizalom ékes példája, egy apró garast sem ér már ez a kései dlc....
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Daelion
őstag
Én még pont tavaly év vége fele vettem meg ~3500 Ft-ért EPIC kuponnal együtt.
Belement kb 90 óra játék 1 karival amit elvittem a mostani end game szintre soloba. 'legnehezebb fokozat összes Rift lement'Ennyi pénzért jó volt, sztori is egész hosszú meg poén volt szerintem.
Teljes árat persze nem adnék érte de nem olyan rossz játék már így mostani verzióban mint aminek sokan lehordták megjelenés után.Ha jó áron lesz DLC benevezek majd rá mert néha lenne kedvem játszani vele.
[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
Én még a DEMO-t néztem meg az elején, és abszolut nem tűnt rossznak. Destiny 2-ről már rég lemaradtam, ezen így még lehet elgondolkodom egy akció keretében.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Daelion
őstag
válasz Döglött Róka #6 üzenetére
Szerintem is ez, sokat nem kell várni tőle de amennyibe most kerül pláne akcióba simán megéri nem olyan rossz ez annak aki szereti looter shootereket pláne a novemberi update után.
Nekem sem tetszett a korai verzió meg a teljes ár de ennyiért pláne a javítások után simán megérte és ezek alapján meg fogom venni a DLC-t.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
Jó játék ez, csak sok embernek az nem tetszett, hogy 1 hét után nem tudott T15 - t szólózni fullos gear - ben, mint a streamerek.
Én is várom már a DLC - t -
Daelion
őstag
Pedig pont ezen könnyítettek 2021 novemberi udpate-ben.
Én is kb ~90 órát raktam játékba sztorival együtt 1 karival minden mellék küldetéssel egy Technomancer-el.
Persze kellett farmolni end game szinten de hát uh ez egy ilyen játék, mégis meglett ennyi idő alatt T15 solo Borealis szetben meg Pestilence skill ág + Blighted Arrow/Cryo DPS buildel.Gond az, hogy sokan bepróbálták megjelenéskor és arra a verzióra alapozva temetik a játékot pedig már sokkal vállalhatóbb. 'persze ki mit vár a játéktól de amit én akartam az kiszolgálja'
[ Szerkesztve ]
-
-
Daelion
őstag
Hát most így ez miatt én is mentem 1-2 Riftet.
Én egy Trickster-en gondolkoztam mint alt kari.Nekem Techno elég glass cannon builden van, lebont mindent de ha elkapnak vagy nem tudok lőni ellenre akkor baj van. 'DMG alapú élet töltés ugye..'
Ha esetleg kell Techno segítség vagy úgy akármi nyugodtan írhatsz.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Van 1 ilyen Mod, hogy Toxic Lead ami Toxic/Blight alatt megolt ellenségek után 40% töltényt vissza tölt a tárba a per pill használt fegyverbe.
Ez persze jobban működik fegyverekbe amikbe alapból sok töltény megy a tárba mert ugye arra skálázza.
Nekem per pill 2 fegyveren van 83 meg 150/tár és a 150-en szinte soha nem megy le a Blighted rounds ha csak nem balfaszkodok.Erre jó ez a full DPS build mert mire kifogynék a Blight Round tárból már kb mindenki halott vagy engem vágnak le mert nem figyeltem. 'jó azért Eye of the Storm elég macera az ugráló mini bossok miatt'
-
sith7
nagyúr
Igen, ez megvan, de assault gun - nal nyomulok, 80 -as tár, és ha csak boss van már, akkor sanyi van, nem ölök, nem tölt vissza
Van egy machine gun is, de az gyengébb jóval
Mindegy, egyelőre szintezés van, csak mennem kell közben a Devastatorral is, mert nincs alapanyag elég a fejlesztéshez
Azzal megyek 1-2 kört, aztán loot a ládába, techno - val kiveszem , eladom/bezúzomvagy engem vágnak le mert nem figyeltem
Ne is mond lvl 46/47 szinten vagyok vele, de még mindig nem szoktam meg, mennyire papír ... főleg Devastator után -
Daelion
őstag
Egy ideig használtam pár defensive modot de akkor meg keveseltem a DPS-t azt inkább visszaraktam azokat.
Asszem talán csak 1 defensive modom van per pill amikor növeli a + defet/resistet ha 'célzás' közben lövöd le az ellent.Így most legalább megvan az, hogy életben tudok maradni ha elég sok a DPS meg fent van majdnem végig a Blighted Rounds.
Majd azért kíváncsi leszek új klasszokra DLC-be, 1 alt karit azért szeretnék csinálni ami nem ennyire papír.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Milyen TV-t vegyek?
- Láncfűrész topik
- PlayStation 5
- Megnyugtató hírek érkeztek az új Battlefield játékkal kapcsolatban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN - Eladó XBOX SERIES S 512GB
- Playstation 5 lemezes
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 1TB játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen