Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
őstag
Ebből elég könnyen megjósolható. Ha hozza a Nintendo játékok színvonalát, akkor ígéretes darab lesz. [link]
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Hunpriest
senior tag
Tipp: Free to play money grab játék a WoT mintájára, csak persze atom gáz monetizációval, random lootboxokkal ahogy kell.
Álom: Rebel és Empire single player kampányok + legalább 64 fős multiplayer. Úgyhogy minden tartalom gameplay-el unlockolható. -
Neoteric
addikt
-
idegen lény
őstag
Rogue Squadron 2020.0
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
kikikirly
senior tag
Rogue Squadron 2(2001) és 3(2003) 10 éve megjelent Nintendo GameCube exclusive-ként(asszem Wii verziót is adtak ki).Jó hír hogy elvileg játszhatóak PC-n Dolphin emulátorral.
Nagyon király játékok,lényegébe ugyanazt tudják mint az első rész csak még szebb grafikával.Fura hogy azóta sincs folytatása X-wing,Tie Fighter,
Rogue Squadron,Shadow Of The Empire sorozatnak, Imádtam mindegyiket.[ Szerkesztve ]
-
D.Va
senior tag
Na végre valami várós SW cím! Remélem nem cseszik el. Egy SW Racer 2 is jöhetne már! Mai grafikával... Mint amit Unreal Engine-ben demóztak... [link]
-
Maxxy10
addikt
Remélem lesz olyan jó mint a Fallen Order
-
Gergello
addikt
válasz idegen lény #1 üzenetére
Linken Battlefront 2 gameplay
-
GodGamer5
addikt
Jó lenne már egy új Rogue Squadron Pc-re. Emulátorral toltam régebben a GC verziókat és máig jól néznek ki és élvezetesek.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
sith7
nagyúr
Várós
-
TeeBee73
veterán
X-Wing vs. TIE-Fighter-t kérek, normális Joy támogatással.
Akkor instant buy.MOD: Ha a fejkövetős rendszert is támogatja, akkor pláne.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Micsurin
nagyúr
Egy árat is jó lenne tudni...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Én azt se bánnám ha róka bőr gyanánt jönne majd egy előzmény trilógia DLC.
Szívesen lőnék V19 Torrentekkel Vulture droidokat.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Mi rosszat mondtam? Felőlem tényleg jöhetne nagyon szeretem az eredetit de ha választhatok azon kevés égetnivaló kisebbséghez tartozom akiknek az előzmény hármas marad a kedvence. Főleg a klónok miatt.
Mekkora epic lenne már Anakin vadászával Grievous után eredni mint heroic egységek?
Jó kis Delta7B vs Belbullab-22[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
Ma 16:45 - től lesz Youtube - n a bejelentés
-
sith7
nagyúr
A trailer nagyon jó, lesz story mód, és 5v5 multi
október 2 -a a megjelenésremélem a story is jó lesz, ha nem is Fallen Order jellegű
-
aerosmith
őstag
Nekem a VR miatt rendelős, Elitet már unom és az ED dlcje ráadásul nem kap VR támogatást.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz Medocsabi #35 üzenetére
Másik fórumban is leírtam, leírom ide is
Valami plusznak kell lennie, amiért kiadnak egy teljes játékot, ami "csak" a SW: BF 2 űrcsatája nem lehet külön önálló játékként, hiszen akkor azt ki venné meg ?
Vagy a Fallen Order sikerén felbuzdulva ez csak egy összedobott multi 5v5 lesz, és a single lesz a húzós cucc ?
Remélem nem , illetve remélem mindkét része jó lesz
Anno x wing vs tie fighter - ba rengeteg órát beletettem, ha ez hasonló / jobb lesz mai grafikával, én boldog leszek
Holnap már kicsit okosabbak leszünk
-
sheep
addikt
Én úgy tudom nem 5vs5 lesz, hanem nagyobb csaták, csak a saját squadronod lesz max 5 fős. Nem is látnám értelmét hogy max 10 főt engedjenek fel egy szerverre.
Amúgy megerősítették hogy teljes joystick support lesz pc-re, hotas és pedál támogatással.
[link]9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
Én ugyan így vagyok vele. A Rogue Squadron (és az X-Wing Alliance) nagy kedvencem volt, vért izzadtam mire végigvittem, a zenéje az agyamba égett. És pont arra számítok hogy valami hasonlót kapunk, egyjátékos kampánnyal mint anno (amit persze utána lehet multiban is nyomni), csak a mai korhoz igazítva grafikában, vr támogatással, stb.
De ha már teljes joystick supportot is ígérnek akkor csak nem valami gagyit adnak...persze nem kell Elite Dangerous szerű fizika, ez nem erről szól, hanem hogy legyen meg a SW hangulat, vr-ban biztos nagyon ütős lesz. Engem is jobban érdekel a single kampány, de ki fogom próbálni a multit is azért.[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
nimfas
addikt
Gameplay videó:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest