Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Assetto Corsa Competizione
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konyika
senior tag
Sziasztok!
Pár hete vettem egy ilyen Zyxel NAS-t de az istenért nem tudok rájönni, hogy tudok külső hálózatról rácsatlakozni!
Itthon minden működik de ha kilépek a saját hálózatból (UTP, Wi-Fi) onnantól nem érem el a Nas-t!
Mit csinálok rosszul?
-
Konyika
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már téma a torrent kliens cseréje?
A transmission nem elégiti ki az igényeimet.(nem tud torrent fájlt létrehozni) Jó lenne egy rtorrentet rátenni!
Van erre lehetőség? Ha van akkor hogyan?
Előre is köszi: Konyika
[ Szerkesztve ]
-
Konyika
senior tag
válasz enginev3.0 #1761 üzenetére
Laptop és NAS párost használok. A NAS 7/24-ben megy a seed szervert váltottam ki vele.
Ha az utorrentel csinálok torrent file-t akkor a laptopnak is menni kell és azt nem akarom. Vagy tévedek?
-
Konyika
senior tag
válasz Anonymus23 #1763 üzenetére
Az úgy sajnos nem működik. Ha utorrentel csinálom a torrent file-t akkor a TM nem áll seedbe!
Azért köszi
-
Konyika
senior tag
válasz enginev3.0 #1766 üzenetére
Igen de én nem letölteni akarok hanem új torrentet szeretnék feltenni. Valamit rosszul csinálok?
-
Konyika
senior tag
válasz enginev3.0 #1769 üzenetére
pill... kipróbálom!
-
Konyika
senior tag
válasz enginev3.0 #1769 üzenetére
Sajnos nem megy! Letölteni próbálja
-
Konyika
senior tag
Ezer köszönet és hála Így már minden ok
Köszönöm a segítséget Tonyk, Anonymus23, és enginev3.0 fórumtársaknak
Egy sörre bármikor a vendégeim vagytok
Üdv: Konyika
-
Konyika
senior tag
Üdv
Csináltam egy kötet törlést, hogy töröljem a merevlemezeket viszont most nem látok semmit az admin felületről!
Mi lehet a baj?? http://prntscr.com/9s625k
[ Szerkesztve ]
-
Konyika
senior tag
válasz stefi68 #2745 üzenetére
Igen le lehet játszani csak kell hozzá egy médialejátszó! Bár én most ezzel az androidos csodával használom KODI-val
[ Szerkesztve ]
-
Konyika
senior tag
válasz Mr Dini #2884 üzenetére
Sziasztok
"A transmission felületén a beállítások (csavarkulcs) ikonra rámenve találhatsz olyat, hogy randomize port on launch és olyat, hogy use port forwarding from my router. Mindkettő elől szedd ki a pipát, portnak meg írj be valami random nem használt számsort (5 jegyűt érdemes)."
Ugyan nem nekem szólt de kipróbáltam és nem jött be. Ha kiveszem a pipát alig csorognak a feltöltések 2-300 kB-al ha visszarakom megy felfelé a 6-7 MB-al. Valamit rosszul csinálok?
Más. Most lett egy DLNA képes TV-m. Médiaszerverként látja a nast, mennek is a filmeket de csak ami a music, fotó, videó mappákban van. Mit kell állítanom, hogy az admin mappát is lássa ahová a transmission tölt?
Nehogy azt mondjátok, hogy állítsam át a letöltés helyét mert nem szívesen dobnék ki 3.2 TB filmet
-
Konyika
senior tag
Lenne egy buta kérdésem.
Reset után nem érem el transmissiont csak belső hálóról. Mit kell állítani, hogy kívülről is elérjem?
-
Konyika
senior tag
"Reset után nem érem el transmissiont csak belső hálóról. Mit kell állítani, hogy kívülről is elérjem?"
Erre esetleg valaki? Mit csinálok rosszul? A nasnál volt frissítés és reset a routerhez nem nyúltam így ott elvileg minden jó.
-
Konyika
senior tag
válasz Anonymus23 #2934 üzenetére
A webes felületet sem érem el csak belső hálóról. A setting.json fájlt merre keressem?
A Nas gyári nem volt még mókolva. Szerintem csak valamit nem állítottam vissza. Webes közzététel? Megosztás? Nem tudok rájönni.
-
Konyika
senior tag
-
Konyika
senior tag
válasz bexinho23 #3314 üzenetére
Általában nasokhoz a WD Red szériát szokták javasolni. Nekem ennek ellenére (olcsón jutottam hozzá) két WD Green van benne. Az egyik 5 ezer a másik10 ezer órát ment eddig hibátlanul.
A green-nek vannak fejparkolgatási gondjai viszont olcsóbb, a red-re több a garancia.
Ha csak stremelni akarsz arra elég a router.
[ Szerkesztve ]
-
Konyika
senior tag
Most tervezek két db 3 TB-os WD red merevlemezt venni a nas-ba (325v2) viszont az olvasom, hogy csak 4TB-ig lehet bővíteni. Ez igaz? Vagy csak elírás?
Használja valaki 2x3 TB-os vinyókkal?
-
Konyika
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat