Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch
- Path of Exile (ARPG)
- Battlefield 3
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- Polgári repülőgép-szimulátorok
-
GAMEPOD.hu
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arty
veterán
válasz Gabesz26 #949 üzenetére
ellenőrizd, hogy fut-e a transmission daemon - esetemben pl.:
root@nas:~# /ffp/start/transmission.sh status
transmission-daemon is running, pid:
3288(ha nem ffp-s van fent, akkor nemtudom neked hol van, sry)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz Gabesz26 #961 üzenetére
pkg leszed, ujra felrak volt már?
(#962) Kowax - sajnos a dlna ilyen, inkompatibilis trágyadomb. vicces, nekem a minidlna az első, ami képes a pana plazmára feliratot küldeni, a korábbiak közül soha, semmivel nem jött össze (itt már nem is akartam vele szenvedni és mégis...). az egyetlen esélyed az volna, h különféle buildekkel próbálkozol, noha én eddig csak a különféle samsungtévékhez valóról hallottam (szintén a feliratmacera miatt kellett hekkelni)
szerintem samba sharet nem kezel a bluray meghajtód, minden szutyok cucc a dlnat erőlteti
de ezt te tudod: bemész a menübe és megnézed van-e rá lehetőség[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz Gabesz26 #974 üzenetére
lenne egy gyors kérdésem ha ujrainditod a nas-t, a transmission ujraellenőrzi a torrentjeidet?
kíváncsi lennék, h ez alapviselkedés-e vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés" ....(próbáltam a gyári 2.82-t, ffpb-s 2.82/83-at, ffp-s 2.83at binárisokkal 2.84re frissítve és MIND ujraellenőriz MINDENT, MINDEN démon ujrainditás után )
mondjuk nálam a minidlna is ujranéz mindent reboot után
(#971) Kowax: nem kell sambat telepiteni, gyárilag futó szolgáltatás és ha 2 percet rászánsz a nas leírásának átolvasására, magad is rájössz a konfigurálására (gyári, böngészős felületről konfigolhatók a megosztások)
[ Szerkesztve ]
-
Fossza
tag
válasz Gabesz26 #6437 üzenetére
Sziasztok,
Nekem ugyanez a gondom két hetes NAS326-tal. Minden flottul megy, de ha telepítem és használom a Transmission-t akkor rövid időn belü (percek, órák kérdése) a NAS webes felülete elérhetetlenné válik, a TM kapcsolat megszakad. Újraindítást követően rövid időn belül újra ez történik. Gyári visszaállítás is történt, mivel a NAS nincs régen használatban ezért a HDD-n a tömböket és lemezcsoportokat is töröltem és újra létrehoztam.
A TM-et letiltva a NAS vígan megy, probléma nélkül. Próbálkoztam a peerek számának korlátozásával és a sávszélesség korlátozásával is.
Tudtok segíteni? A TM-et sokkal sokoldalúbbnak tartom a beépíttt gyári letöltés kezelőnél nem szeretnék visszatérni arra.
(Itt jegyezném meg, hogy a Metarepositoryval hasonló gondjaim voltak, de eltávolítását köetően minden rendben működöt újra).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tippmix
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Fűzzük össze a szavakat :)