Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- World of Tanks - MMO
- EAFC 25
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
Ennek a mondatnak szerintem fuss neki még1xer:
"EA adott ki minden létező platformra, kivéve PC-re nem."Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Hunter2
addikt
Miért kell mindenhol ezt a TPS nézetet erőltetni.FPS-nek sem lett volna utolsó sztem.
-
Bogre
tag
Nem tünik valami jól játszhatónak, és kissé unalmasnak és monotonnak tünik... azért kipróbálom majd...
Ne felejtsetek el pirospontozni! WII , PS3 Fan
-
PH-User
addikt
Röviden és tömören: pfff...
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Ari18
őstag
24sec elég volt a videóból számomra
-
Tom5
addikt
Kiskoromban egy csomó figurám és harci járművem volt. Nagyon rávolt feszülve a témára. Ezek a videók nemjönnek be. A filmet még nem láttam de trailer alapján én azthittem a Crysis-ból készül film...
-
HyP3b0y
senior tag
A videókat nézve már nem érzem úgy, hogy játszani kéne vele...elég volt a videókat megnézni és már nem is akarsz vele játszani
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
P00By
nagyúr
Nem baj, legalább passzol a filmhez...
-
Bogre
tag
Megvan! Azt hiszem egy C&C FPS-re emlékeztet TPS-ben.
Ne felejtsetek el pirospontozni! WII , PS3 Fan
-
-kdM-
senior tag
szerintem a temabol eleve valami komolytalan dolgot lehet csak kihozni ami termeszetesen a celkozonsegnek megfelelo (mondjuk ha 16+os lesz akkor a celkozonseg ki is esik)...amugy meg filmbol jatek se szokott jol sikerulni
-
csaabz
őstag
Cobraaaaaaaas!!!!
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Sennalacy
aktív tag
C64-en pedig nagy sikere volt anno...
Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!
-
darkarthur
senior tag
Komolyan gondolják ezt 2009-ben?
Samsung S23 Ultra 5G
-
infectedmann
őstag
Nekem általában nem nagyok az igényeim játék téren, de ez hulladék.
Több tucat, sokak által ócsárolt játékot vittem végig élvezettel, de ez nem néz többnek egy gyenge és gyorsan összedobott pénzcsinálónál.[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
Az ilyen játék kiadásával nyugodtan késhetnek!
Szörnyen monotonnak, játszhatatlannak és unalmasnak néz ki.
-
félisten
Nekem nagyon bejön.
a gt video
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
aram01
nagyúr
én előbb megnézem a filmet aztán tesztelem a gémet is
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Dmezsder
csendes tag
Azért kíváncsi lettem volna egy PC-s gépigényre, de így hogy meg se jelenik, hiba van a mátrixban...
Epic....
-
N3ST1C
tag
Várható volt hogy nem lesz valami húú de nagy durranás, csak egy felkapott dolog volt most ez amit kiakartak aknázni a film után.
[ Szerkesztve ]
-
twollah
nagyúr
Talan a kis kolkok zabalni fogjak.
-
XuChi
addikt
Ez borzalmasan fest, unalmas, a hangok meg hát. Egy ovodás kisgyerek szebb és értelmesebb hangokat tud kipréselni magából.
Ezt kár volt elkezdeni programozni. Maximum psp-re lenne elviselhető de ott is gyengének számít.
-
wolruf
őstag
Hááát ez egy X-Men Origins Wolverine: The force (of the Rise of the Cobra) unleashed. Manapság minden program ugyanaz kezd lenni konzol-oldalon. Egyszerűen más textúrákat használnak. Még az effektek is büfére ugyanolyan hatásúak. Jajj
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
nrgia
őstag
Mindenesetre érdekes lesz...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
LackoMester
addikt
mekkora gagyi játék...egyébként a film elég jó lett,nekem tetszett...
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Nunder
őstag
válasz bishoplogan #24 üzenetére
Namost. Egy akciófilm alatt a 6.2 azért annyira nem jó. Nézzük csak meg a másik hasonló újra-feldolgozásokat: Transformers 7.4, Watchmen 7.9 Dark Knight 8.9 sbt. Szóval jó jó, de nekem a 6.0 a határ, az alatt csak kivételes esetben nézek filmet. Ilyenek a horrorok ugye, mert azok szinte sose mennek 6 fölél.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
VD
őstag
A film egy katasztrófa! Hangulat nuku , az akciójelenetek fele ultra nevetséges és szarrá van lasítva. A lényegét vesztette el az egész. És könyörgöm, a Kobra Parancsnok is ultra gagyi lett az átlátszó maszkjával. Snake Eye viszont qrva jól lett megcsinálva!
A játék viszont ultra cool! Hangulata van!
Mintha megint a szönyegen nyomnánk a figurákkal a harcot a cobra ellen! (baszki de öreg vagyok ) Igazi vérbeli shoot 'em up. (Egyeseknek ez az unalmas lődözös kategória) Rengeteg karakter a régi rajzfilmből, mindegyik külön fegyverrel és speckókkal. Csomó rejtett cucc (pl.: videók a régi rajzfilmekből)
Tipikus egy hétvége alatt kitolható akció játék!
Nekem nagyon bejött![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- BestBuy ruhás topik
- Mercedes topic
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- További aktív témák...
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB Nintendo MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Limitált God of War Dualshock 4 Kontroller
- Limitált God of War Dualsense Kontroller
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest