Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz Hrabci #7100 üzenetére

    Na egy teljesen vegyes és új miui-t pakolgatok, elvileg az alap már működik. Azt hiszem Te írtad hogy szebb ha kisebbek az ikonok stb, ez olyan lesz, legalábbis egyelőre úgy tűnik, mondjuk szerintem így túl kicsik a betűk.
    Az mtkdt már felismeri a telefont, most kezdődnek az apró beállítások: minek lássa a play, minek érzékelje a pc, stb. Még meg kell fordítanom az sdcard/telefont mert sajnos nem jó így, de még nagyon vegyes állapotban van. Az alapfunkciók úgy tűnik működnek, erősen gyomláltam a romot.
    fényképezőnél rögtön meg lehet nézni a képet, szinkron megy, mondjuk néha kiírja hogy a google akármi leállt ha piszkálom a play-t, de működik, ezzel még lesz egy-két köröm.
    Még nincs teljesen kész telepítő scriptem és build.prop-om, vegyesen az orosz és kínai verziókból van, azokat majd bőségesen át kell írjam azt hiszem.

    Vajon milyen XIAOMI telefonnak felel meg leginkább a coolpad? ( semelyiknek) Milyennek ismerje fel a play hogy engedjen mindent telepíteni? Mert ha Coolpad F1 akkor sok mindent nem enged sajnos.

    A nyelv lesz az utolsó, először kellene egy jól működő jól rootolt jó gapps-os verzió.
    ha lesz kis időm nekiállok a babra résznek, a build.prop és a boot.img turkálásnak, hogy kitaláljam mi kelle és mi nem. Ha sikerül örülünk, ha viszont elég gyorsan nem jutok előbbre akkor hagyom a francba az egészet :DDD

    A miui reg ( miui acc-hoz)az lehetséges, vagy ugyanúgy nem mint a huawei reg?

    Ja, az a KuaiPan micsoda?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák