Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Belenéztem a zip-be, úgy látom nagyon megbolygatták. Nem tudom felrakom-e, tele van mindennel ami nem oda való. Mondjuk az miatt a nagyon gyors hívás miatt meg kellene nézni. A hangokba nagyon beavatkoztak, teljesen átkonfigurálák szerintem ( én hagynám a gyárin, nem hallom halknak a 251-es buildban)
    Tulajdonképpen nagy csodák nem lesznek emui 3-al, az alapja mindnek ugyanaz, egy-két beállításal próbálnak operálni meg a hozzáadott progikkal. Én nem szeretem a saját ízlés szerint beledobált programokat, azt mindenki tegyen fel azt amit akar vagy szimpi neki. Az emui-ba legyenek gyári dolgok, kivéve ami nem használható. Én a frissítőt is kivenném belőle, úgysem frissíti csak felajánlja ha van. Azt meg utólag is meg lehet tenni.
    Azt nem tudom a Huawei Cloud maradjon-e ha valaki regisztrál, bár azt írja hogy "az ön országából ez nem elérhető), plusz a huawei azonosító kell-e stb.
    Nekem az lenne a fontos a hálózati rész jó legyen, ( ne fagyjon ne dobálja el a hálózatot), menjenek a google alkalmazások - ebből lehet hogy teszek fel egy kicsit bővebbet mint a play, youtube és gmail települjön automatikusan + google keresés és esetleg a hangkeresés ( chrome az már egyéni ízlés), ebből nem tudom melyik telepítőt válasszam, bár ez részletkérdés.
    Ami fontos a kamera, a gps, fényerőszabályzás, a jó dts és hogy a böngészőkben minden fusson, a videók is.
    Billentyűzetből berakom a google mellé a gyári huawei swype-ot is, mondjuk ahhoz utólag kell letölteni a magyar beállítást.
    Nagyjából ezek meg is vannak már ( már van másik verzióm is) kivéve a dts-el szívok. vagy kapcsolható és recseg, vagy fixen megy eddig. Na nekiállok, most van egy kisidőm. :)

Új hozzászólás Aktív témák