Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 Lite 2017 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tityahome
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja esetleg valaki hogyan lehet egy névhez alapértelmezett simkártyát beállítani? Gondolok itt arra hogy ne keljen mindig kiválasztani melyik kártyáról indítsa a hívást a telefon. -
Tityahome
aktív tag
(#846) Esetleg erre valaki?
[ Szerkesztve ]
-
-
Tityahome
aktív tag
Istenem... De szeretem az ilyen frissítéseket! Hála az égnek frissítés után eldobálja a bluetooth kapcsolatot...! Eddig teljesen jól működött.
-
Tityahome
aktív tag
Már azt is megpróbáltam. Lehet nyomni kéne egy FR-t de most kezdjem el megint belakni! Pedig mindig megesküszök hogy nem frissítek ha minden működik de állandóan bedobálta ezt a hülye frissítést és már untam...
Ezt sem értem hogy minek kell ezt erőltetni? Jelezne egyszer hogy jött egy frissítés és kész. Majd eldönteném hogy akarom e vagy nem. Erre naponta kétszer háromszor mindig arra nyitom fel a képernyőt hogy FRISSSÍÍÍÍTÉÉÉS!!! Felfogtam elsőre is... Nem kell állandóan az orrom alá nyomkodni. -
Tityahome
aktív tag
Köszönöm a javaslatot! Legközelebb ki fogom próbálni. Ma este a bluetoot miatt nyomtam neki egy FR-t és szépen lassan vissza állítgattam mindent egyesével hogy ne tegyen vissza semmi feleslegeset. Egyenlőre úgy tűnik ez volt a megoldás a bluetoot problémára de holnap a kocsiban tesztelem hogy jól működik e.
-
Tityahome
aktív tag
Igen... Volt ilyen probléma pár példánnyal! Szerencsére én abból kifogtam egy tökéletes darabot ami most is meg van. Sem a wifi sem a bluetooth probléma nem jött elő nálam. Szerintem ezzel a készülékkel sem lesz gond csak kellett neki egy FR. Ettől függetlenül nagyon szeretem ezt a telefont és nem bántam meg hogy megint Huawei - t vettem.
-
Tityahome
aktív tag
válasz Occon adom #921 üzenetére
Az enyém nem ugrál. Teljesen stabil! A bluetooth vacakolt frissítés után de FR után teljesen jól működik. Én szervíz menüből csináltam az FR-t! Próbáld meg de is onnan!
-
Tityahome
aktív tag
válasz Occon adom #923 üzenetére
*#*#2846579#*#* Ezt üsd be a tárcsázóba. Ott pedig az 5-ös! Restore Factory a neve ha jól emlékszem. Előtte ki kell lépned a google fiókodból és törölni kell a zárolási képernyőt. (pin, mint... Stb) Mindenkinek szólok aki nem jártas benne az ne piszkáljon a szervíz menüben mert tönkre teheti a telefont szóval csak saját felelőségre...
-
Tityahome
aktív tag
Valaki próbálta már azt hogy csak 3G-re kapcsolja a mobilhálózatot? Nekem ebben az állásban alig van térerőm... Sőt... Szinte nics! Ez normális? Nem itt jön szóba az a B20 vagy mi amit sok fórumon olvasok?
Azért gondolom hogy valami nem oké így vele mert a panelben alig van térerőm...sokszor nem hallanak csak ha az ablakhoz megyek. Gondoltam játszom egy kicsit a beállításokkal és akkor vettem ezt észre.
Új hozzászólás Aktív témák
Huawei P9 Lite 2017
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest