Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 Lite 2017 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johannusk
kezdő
Hogy tudnám a rootot és a twrp-t eltűntetni a telómról, ha esetleg szervízbe kéne vinnem valami miatt?
[ Szerkesztve ]
-
Johannusk
kezdő
Bootloader nyitással a gari meg marad... Az előző huawei készülékemet is úgy javították, mikor elment benne a wifi meg a bt....
Stock recoveryt honnan? A másik telót progival rootoltam, majd elmentettem a recoveryt... Így azt simán vissza flashaltem..., de ennél csak úgy tudok rootolni, hogy twrp fel...[ Szerkesztve ]
-
pity02
tag
Recovery futtatása telepítés nélkül.
Próbáltam més telefonon, TWRP-vel és működött. azt nem tudom, hogy zárt bootloaderrel menne-e, de szerintem egy próbát megér. -
Gyb001
senior tag
Johannusk
Xda-n fönt van.[ Szerkesztve ]
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
Lacccca87
addikt
Sziasztok!
Most lettem friss P9 lite 2017 tulaj.
Ami kérdésem lenne hogy a Téma applikációban nektek is csak az alap témát mutatja? -
Lacccca87
addikt
válasz cssaszi #1159 üzenetére
Köszi ezt nem tudtam
Korábban a Honor 4X nél simán dobta regisztráció nélkül is.annyiban tudtok segíteni hogy megnyitottam a Huawei egészség appot, nem regisztráltam be is zártam de azóta megy a lépés számláló amire nem lenne szükségem. Ezt be tudom zárni valahogy véglegesen?
-
bye all
csendes tag
-
Lacccca87
addikt
Köszi a helpet mindenkinek, sajnos nem oldódott meg
Holnap egyébként is megyek majd a Huawei szervizpontba hátha ott tudnak segíteni -
Johannusk
kezdő
B110-es romról van valakinek tapasztalata? Tovább frissűl ota-n mint a b162?
-
3lue1stu31
csendes tag
Sziasztok! Nemrég én is beruháztam egy ilyen készülékre. A Messenger matricákat, reklámokból és játékokból származó képeket hogy lehet elrejteni hogy sehol se mutassa? Idegesítő mikor végig kell görgetni a rengeteg képet ami nem is oda való. A Gallériában nem mutatja mert ott kikapcsoltam hogy a kis méretű képeket ne mutassa, de minden más helyen megjelennek ahol az összes fotó egy helyen listázva van. Valaki tudna rá megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
Szabcsizz
őstag
válasz 3lue1stu31 #1177 üzenetére
Ez a jelenség engem is súlytott még régen egy Alcatel telefonon..baromi idegesítő volt, én galériából szimplán töröltem őket. Egyszer kétszer visszajöttek, utána megint delete, aztán többet már nem fordult elő.
-
Johannusk
kezdő
Ha az alapértelmezett tárhelyet át rakjátok sd kártyára, és utána csináltok egy képernyőképet, akkor nektek előjön a kép? Mert nekem nem ígynem tudok legördülős képernyőképet
-
Thermaltake
tag
Helló fórumtársak!
Alig 1 hete kezdtem el használni a készüléket.
Nagyon tetszik, szép is, gyors is, de felmerült pár kérdés:1.: Viber üzenet értesítője (bejövő hívásról se) érkezik meg, csak ha direkt elindítom a programot.
Be lehet valahogy állítani, hogy automatán lekérdezze ha van neki net? Már átnézegettem pár opciót de nem jöttem rá.2.: SD kártya (Sandisk Ultra Android 16 GB) beállítva alap tárhelynek...de a telepített programok mégis a belső memóriára kerültek telepítésre.... külső szoftvert kéne használni ami kivágja és átpakolja SD-re?
3. a: zárképernyőn állandóan változnak a hátterek valami 'magazin' képekre...
kikapcsolható / megváltoztatható?
b: jelenleg pin- kódra van állítva (ujjlenyomat is beállítva) mi történik ha több,
mint 3x rossz pin-t adok meg itt?Segítségetek előre is köszönöm.
üdv -
cssaszi
tag
válasz Thermaltake #1186 üzenetére
Szia!
1. Beállítások-Mobiladat-Hálózati alkalmazásoknál nézd meg hogy be van e pipálva neki a mobiladat+wifi
vagy Telefonkezelő-Hátralévő(akkumulátor idő)-Bezárás a képernyő zárolása után-itt nézd meg hogy nem zárja e be a vibert.
2.Részemről passz.
3.a Témák-Saját-A beállított témánál nyisd meg a testreszabást.Zárképernyő hátterénél állíts be egy képet és ha jól emlékszem akkor csak az fog megjelenni.
3.b elvileg ha rosszat adsz meg nem csinál semmit,úgyhogy csak jó jelszónál nyitja ki.Remélem tudtam valamit segíteni.
Üdv!cssaszi -
bye all
csendes tag
Sziasztok! Tudja ez a teló a gyorstöltést, mert ugye a gyári töltő és kábel nem alkalmas rá?!
Üdv, István +36300110341 (Csak SMS! visszahívlak)
-
Peace
nagyúr
válasz bye all #1188 üzenetére
Gyárilag tehát nincs gyorstöltő, noha a készülékben levő chipset ezt támogatja.
Én rádugtam gyorstöltőre és vártam, hogy kiírja "gyorstöltés", de semmi ilyet nem tapasztaltam. Ettől függetlenül lehet működik, csak nem írja ki. Én lehúztam egyből, nem hagytam rajta.
-
bye all
csendes tag
-
kory24
őstag
-
Johannusk
kezdő
[link]
Ez tényleg jó vétel volt... Ha valaki sd kártyát venne, ajánlom ezt az urat. A terméke már Magyarországon van . A 32 Gb A1 98MB/s. Nála csak 4ezer -
cssaszi
tag
válasz Thermaltake #1191 üzenetére
Szia!Nincs mit! Remélem az is működni fog!
Üdv!cssaszi -
Johannusk
kezdő
Nah ennél a telefonnál inkább gyorsabb töltés van és nem gyors töltés... A 9v/2A töltő nem tesz jót az aksijának...
Alapból egy 5v/1A töltőt kaptunk a telefonhoz, amivel 0-ról 100-ra kb 3 óra alatt tölt fel...
Egy 5v/2A töltővel spórolhat ezen a töltési időn kb háromnegyed órát...
Sajna csak ennyi ami engedélyezett.... -
zeix
senior tag
Látom nem csak nekem nem működnek az értesítések a telón.
Már nagyon idegesít, van rá valami gyógymód?
Fontos lenne a Pushbullet, meg a gmail.
Hangjelzést ad a telefon ha érkezik valami.
A főképernyőn csak akkor jelenik meg, ha az állapotsávot lehúzom az után vissza és megint le.
A párommal egy időben vettük a telefonokat (P9 Lite), ugyanazokat a beállításokat használja mint én, de nála minden tökéletesen működik.
Vigyem vissza a készüléket? -
Occon adom
aktív tag
Nem tudom, mi minősül gyors töltésnek, de 18%-ról majd 2 óra alatt ( 1.óra 44 perc ) feltöltődött a telefon.
Sima "Töltés" volt kiírva végig.
A töltő 2.4 A , nem a sajátja. -
ravebp
senior tag
Sziasztok.bocsanat h nem olvastam végig de az idő rövidsége miatt nem volt lehetőségem. Felesegem telója videó készítés közben folyton beszaggat.talalkozott vki hasonlóval? Legfrisebb rendszer független teló.
Rave
Új hozzászólás Aktív témák
Huawei P9 Lite 2017
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux Mint
- EAFC 25
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs