Új hozzászólás Aktív témák

  • Attipapa

    aktív tag

    Sziasztok!
    Üdvözlök mindenkit! A MI2S topikból jöttem, mert eladásra került a régi jó mi2s. Megrendeltem egy MI4C-t,ami nagyon pipec,jó telefon, de mint kiderült nem tudja a B20-as 4G-t,és felénk csak az van,meg EDGE. Sajna meg kellett válnom a telefontól. Átmenetileg vásároltam egy garis P8Lite-ot. Nagyon jól teljesített egész nap,bár az akku nagyon sovány lett délutánra. A megszokott 60-70% helyett 40%,pedig telefonáláson kívül nem használtam másra,csak a leveleim olvasására. No,de térjek a tárgyra! Tárhely: 16Gb összesen,Belső: 10,49, szabad:5,05Gb. Az 1 Gb-os hárombetűs navi. könyvtárán kívül semmit nem raktam rá. BL unlockot és root-ot megcsináltam, és leszedtem a rengeteg google alkalmazást, amit soha nem használok, de a helyzet változatlan! Játékokat szintén söpörtem, még root előtt. (nem tudom gyárilag,vagy előző tulaj által került rá)
    Most hová rakjam a képeimet,zenét? Tényleg ennyire kevés hely marad a 16Gb-ól. Ez nagyon szokatlan a 32Gb-os MI2S után,amiben 27,5 Gb volt elérhető!!
    Van valami tanácsotok? Hogyan lehet Wipe SD-t csinálni. A Xiaomiban profi voltam azt hiszem mondhatom,de ezzel nem tudok megbirkózni.Ott elég volt egy wipe SD és minden tiszta maradt,vagy fastbootos miflash progival újra felraktam egy új ROM-ot, 160mp alatt. Egyenként néztem át a könyvtárakban lévő dolgokat, de nem találom a 4Gb-ot. Igaz,hogy ideiglenesen vettem, de azért jó lenne egy kis tárhely. A microSD foglalatban meg a második SIM van, ezzel nem bővíthetek.
    Kérem, aki tud adjon segítséget!
    Üdv.: attipapa

Új hozzászólás Aktív témák