Új hozzászólás Aktív témák

  • donnie.d

    aktív tag

    válasz O.CS #11163 üzenetére

    Lehetek pö@s, de én idén egy év után váltottam P50 Pro-ra P40 Pro-ról (a telefont nem adtam el, megvan szintén egy éves garanciával). Egyszerűen megtetszett függetlenül az 5G hiányától, amit egyébként sem használtam a P40 Pro-ban, mert egyrészről gyorsan merült tőle a telefon valamint iszonyatosan melegedett, ami aggodalommal töltött el.

    Mostanában ismét előkaptam a P40 Pro-t. Bár bevallom "mp3 lejátszóként" használom, mert este rádugom a hangfalat és alváskönnyítő zenét játszik egész éjszaka.
    Előtte persze nyomogattam, de őszinte leszek hozzád azért nem kicsit látszik, hogy a P50 Pro jobb. A fényképeknél is észrevehető, gyorsaságban is, s a kijelző is élénkebb. Nem bántam meg a váltást, s bízom abban, hogy a Huawei valamilyen szinten "feltámad". Igaz nem szeretnék most váltani, mert teljesen elégedett vagyok a P50 Pro-val. És ezt nem "rajongóként" írom, hanem egyszerűen azt tapasztalom, hogy nekem bejön. Tetszik a működése, s ha kiveszem az OTP alkalmazást (amit amúgy böngészőből lehet használni, s úgy is használtam sokszor továbbá az mobilos érintéses fizetéstől se estem hanyatt soha) akkor az általam használt összes applikáció működik. Ami kicsit "vernyog" az pedig Gspace alól fut hibátlanul.

    Aki nem rendelkezik egyik modellel sem, de szemezget a Huawei termékeivel bátran ajánlom a P40 Pro-t és a P50 Pro-t is. Csak nem mindegy miről váltasz.

Új hozzászólás Aktív témák