Új hozzászólás Aktív témák

  • Sumptuous

    senior tag

    Teljesen no offense, csak ide belököm, ha már ennyire téma ez a laggolás.

    A kolléga (whYz) nem arra gondol, hogy megakad a telefon, és másodpercekig nem történik semmi. Ezek olyan mini megakadások, hogy a legtöbb felhasználó észre sem veszi. Ezzel nincs is probléma, hiszen őket nem zavarja. (Örülj neki, ha ebbe a csoportba tartozol! :R) Vannak a másik típusú emberek, akiket minden kis apró reccenés idegesít, mert ők észrevesszik ezeket. (Személy szerint én is észreveszem, és zavar is.) De ez nem ellenetek (akik nem veszik észre) szól, hanem egyfajta "szakmai ártalom"... Ha elég sok telefont, tech kütyüt (főleg felsőbb kategória, ájfon, esetleg valamilyen komolyabb gép) használsz/nyomkodsz akkor hozzászoksz, hogy minden nagyon(!) folyékonyan történik. Azután kezedbeveszed ezt a telefont, és sajnos észre lehet venni, hogy az előző eszköz(ök)höz képest nem annyira(!) fluid az UI. (Itt az "annyira" a lényeg. Ugyanis itt is baromi fliud a felület, valóban reszponzív, csak nem annyira, mint a viszonyítási alapnál.)

    Ezt nem úgy kell megitélni, hogy ez a telefon sz@r, aki ezen a véleményen van, az ócsárolja, porba tiporja a telefont.. Koránt sics így. Csak ha összehasonlítod a két eszközt, akkor veszed észre. Átlag felhasználóként esélyed sincs, jó esetben, mert nem tudod (/tudjátok) miről beszélünk. (Ez is talán sértőnek hangzik, de nem annak szánom.. Szimplán nem igazán lehet máshogyan, szemléletesen megfogalmazni. )

    Talán hasonló a PC-s piacnál is a 60+ FPS vs. bőven elég a 30 is -harc.

    Míg nem tapasztalod meg mind a két oldal álláspontját, addig nem fogod érteni. :)

    Tényleg nem szeretnék itt további vitát szítani, de íly modon egyikőtöknek sincs, vagy épp mindkettőtöknek igaza van, csak épp más szemszögböl.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák