Új hozzászólás Aktív témák

  • hito

    nagyúr

    Ehhez a kis reggeli vitához én is hozzátennék 2 gondolatot:

    - P20 Pro-ról váltottam Note 8-ra, mert gondoltam jó lesz nekem olcsóbb készülék is. Hiba volt, nagy hiba. Világ életemben nagyon szerettem a Samsung mobilokat. Átgondolt, megbízható, előremutató készüléknek tartottam őket. Most viszont...sírva menekülök vissza P20 Pro-ra :O Nem azt mondom, önmagában megállja a helyét a Note 8, sőt, az egyik legjobb. De P20 Pro után nagyon nagy visszalépésnek élem meg. Kezelhetetlenül nagy, képaránytól a hideg ráz, kamera a hagyjuk kategória P20 Pro-hoz képest, üzemidő gyász!!! Ezen kívül a P20 Pro-nak a külső hangszórói is köröket vernek a Note 8-ra.

    - kamera: régóta készülök, hogy leírom, de mindig volt fontosabb, sürgősebb. Tessék elkezdeni használni a Pro mód 10MP-es képkészítési módját! Életre kel a kamera. Ne a fos sima fotó módban fotózzatok. Ég és föld a különbség. A sima fotó mód (ahol ugye lehet váltani a lencsék között) túlélesít és ráküldi a zajcsökkentést is. Pro módban a 10MP felbontást választva brutál jó lesz a végeredmény. Érdemes csinálni ugyanarról a témáról 1-1 képet mindkét módban és valami normális képnézegetőben (XnView, vagy akár PS) 100%-ra nagyítani és megnézni a különbséget. Aki nem látja, váltson készüléket, mert fölösleges neki a P20 Pro ;]

    Lényeg, hogy a Huawei ezzel tényleg nagyot alkotott. Tele van egyelőre hibával és hiányosságokkal, de ha a frissítésekkel odafigyelnek ezekre a dolgokra, akkor ez bizony végre egy tökéletes készülék (számomra).

    Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

Új hozzászólás Aktív témák