Új hozzászólás Aktív témák

  • winben

    aktív tag

    Egy kis off. Mármint nem off, csak nem 9.1 update-ről szól amit amúgy még én sem kaptam, nyugodjon meg mindenki úgyis kb én fogom megkapni legutoljára. Namindegy.

    Mobilnet vagy wifi meríti jobban az akksit? Kb 90%-ban mobilnetet használok idebenn az irodában is, plusz bekerült egy második sim kártya is néhány hónapja.

    Felfigyeltem rá, hogy mostanában már nem annyira bírja az akksi. Amikor legutóbb nyaralásból jöttem hazafelé folyamatosan külső akksin kellett lógjon, hogy ki ne kapcsoljon, igaz ekkor ment a hotspot, más nem, tabletet használtam.

    Ma fél7-kor húztam le töltőről, nagyjából fél órát hallgattam streamelve podcast-ot bluetooth fejhallgatón keresztül, a facebook, instagram és hasonlók kb 10 percet futottak együttvéve, be van kapcsolva az AOD és jelenleg 90%-on van az akksi. Este már jó eséllyel most is 35-45% között lesz az akksi ennyi használattal...

    Jó, persze süt a nap, gondolom nagyobb fényerőn van, de ilyeneket ír, hogy a képernyő 23%-ot, az insta 27%-ot, a Google 11%-ot (gondolom ez a podcast app) vitt el arányaiban eddig az akksiból (szoftver egyébként össz 69%) amit kissé sokallok.
    Akkuhasználati részletekben a mobilhálózati jel szinte végig zöld, igaz itt feltűnő, hogy elég gyakran van ébren, szóval nem kizárt, hogy egy gyakran ébresztő app a ludas.

    Azt meg lehet valahol (hitelesen) állapítani, hogy mennyit degradálódott az akku?

    Kb 1 bő éve volt mikor összetörtem és a szervízben kijelzőgarisan cseréltek kijelzőtől kezdve akkuig szinte mindent.
    Gondolok rá, hogy lehet az az akku már mégsem olyan mint ami gyárilag először benne volt. Meg mivel gyakran videózgatok a telóval nagyon sokszor forró az egész készülék, sőt volt már olyan is, hogy letiltotta a használatát mondván, hogy túlmelegedett - szóval lehet ez is betett már az akksinak.

Új hozzászólás Aktív témák