Új hozzászólás Aktív témák

  • Pompi

    MODERÁTOR

    Kicsit rugóztam még a supporttal ezen a frissítés téren, mert tényleg szeretném megérteni, hogy mi okozza ezt a házon belüli fregmentációt, érdemi információ nem jött, de megosztom veletek:

    "A frissítéseket egy automatizált rendszer küldi ki ügyfeleink készülékeire, IMEI szám alapján. A frissítések megjelenési dátumával, elérhetőségével kapcsolatban sajnos nem rendelkezem pontos információval, a zárt rendszer sajátosságai miatt. A Firmware Finder applikácó az nem hivatalos Huawei applikáció így a frissitések lehetnek hibásak is. Az IMEI szám alapján amit elkértem Öntől, jelenleg az a legfrissebb verziójú, de lehetséges, hogy a közeljövőben várhatő egy újabb verziójú frissités, azt hogy mikor, pontosan nem tudjuk megmondani. Amit az előző üzenetben írtam, azért elnézést kérek, hogy 15-30 napot kell rá várni, mivel a EMl-l298.1.0.0.164(c432) készüléke naprakész, viszont más régiókban, lehet hogy egy újabb verziójú frissités már megérkezett, de egyenlőre Magyarországon még nem. "

    Ez ugye elméletileg nem állja meg a helyét, többen jelezték itt a topikban, hogy magyarországi készülékre megérkezett a 168-as, 172-es szoftver.

    Sajnálom, hogy a korrekt hardver mellé ilyen gyatra szoftveres követés jár. És nem még mindig nem az univerzum jövője múlik rajta, de a következő termék választásnál részemről benne lesz a pakliban az is, hogy ennek a gyártónak ilyen a frissítési rendszere (?!).

    Feel Good Inc.

Új hozzászólás Aktív témák