Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
Nekem kb 2 hete a bt kezdett el sz.rakodni.
Amióta megvan,azonnal csatlakozott az autóhoz, és erős volt.
Most lassú,nehézkes ki-be kell kapcsolgatni, az autó kiírja: bt hiba.
Én még 9 en vagyok, de a Hms? állandóan frissül, volt hogy 1 héten többször is.[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
válasz anonymus89 #14572 üzenetére
Inditsd újra mindkettőt. Lehet túl sokat piszkáltad.
Bedugod, majd a telefonon le kell húzni az értesítősávot,a pc-meg felrakja ami kell.
A többi meg az amit Dutrás kolléga írt.Semmi extra nem kell. -
mjani1172
addikt
Urak!
Android auto-t rá lehet erre a készülékre varázsolni valahogy?
Az összefoglalóban van rá útmutató, használja azt valaki, működhet az?Én a 9-es verzión vagyok,(szándékosan).
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
válasz fpatrik17 #14883 üzenetére
- Mire kell figyelni használt vásárlásnál? (pl. olvastam összefoglalóban kijelző sárgulásos problémákról korai modelleknél) Zöldülő volt. De kb 2 éve.
- Előzőhöz kapcsolódóan milyen szériahibákkal lehet találkozni? Nem tudok róla.
- Milyen negatívumai vannak a készüléknek szerintetek? (ne legyetek elfogultak )
- Lekerekített kijelzőtől picit tartok, eddig szándékosan kerültem őket... Mennyire sérülékeny? Minden telefon sérülékeny, ez sem kivétel.
Nagy kijelző törő hírében állok, nem tudom létezik-e rá megfelelő védelem. IPS panelokat 10-15 ezerből lehet cserélgetni, itt gondolom a gatya is rámegy egy ilyen hadműveletre, ha megtörtént a baj. Ha esik gondolom ez a lekerekített buli hamar elpattan. Bizony az nagyon fáj.
- Frissítések terén mik a kilátások a jövőre nézve? Én mikor megvettem lassan 1 éve úgy voltam hogyha nem jön rá semmi nekem akkor is megfelel. De jött persze, viszont én a 10-est nem raktam fel, egyéb okokból, amire használom arra most is tökéletes.
- Ennek a 3D notch szigetnek van bármi haszna az arcfelismerésen kívül? Nem tudom van e haszna, de fekete hátteret használok és nem is látom. Amikor normál háttér volt akkor kb 1 nap alatt megszoktam, és akkor sem zavart.[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
válasz Ferenczi Áko #15097 üzenetére
Szvsz engedd el.
Ha ez a tulajdonság a legfontosabb akkor van ennél hangosabb. -
mjani1172
addikt
válasz Krinyo #15621 üzenetére
Nem P40 sajátosság, és simán megtörténhet.
Nekem is volt már ilyen többször.
FX Táblázatkezelő, a Google összeveszett velük, majd nem indult el.
New pipe, egyik napról a másikra nem volt sehol, csak a letöltött mappa emlékeztetett rá.
Hívásrögzítő,frissítés után nem megy.
Pc - n is megvan ugyanez, pl otthoni hálózat, otthoni csoport, úgy eltűnt mintha sosem lett volna.
Kiadnak egy frissítést és kész. -
mjani1172
addikt
Szoktátok újraindítani?
Én régebben 1-2 hetente megtettem, most viszont közel a 2000 óra, újraindítás nélkül. -
mjani1172
addikt
válasz Litván Zongora #15788 üzenetére
Dehogynem lehet egyesével. Egyszerűen ráböksz valamelyikre amit ki akarsz lőni, az ujjad rajta tartod és felfele húzod.
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
válasz Litván Zongora #15794 üzenetére
Akkor félreértés van, én azt hittem, te egyesével akarod az alkalmazásokat kilőni, és nem az egészet, a kukával.
Viszont akkor sajnos nem értem mit szeretnél. -
mjani1172
addikt
Aha.
Talán sejtem.....
1.Ha alulról gyosan legyintesz, akkor a főoldalra ugrasz.
2.De ha lassan közben picit nyomod és ott tartod az újjad, akkor jön be az alkalmazásváltó. -
mjani1172
addikt
Nem szeretnék ünneprontó lenni, de ezek tákolmányok.
Én pont azért vettem Huaweit mert csak használni kell, nem olyan mint a legtöbb kínai pl Xiaomi. Nem fagy, nem lassul, és működik. Ott minden egyes topicban csak a bütykölés megy, a mai napig, még mi pro ultra topicban is. Ez nem megy, az nem megy, eu rom global rom, indiai régió, stb....
Ez a 3.Huawei-em, 1000 óránként újraindítom és ennyi, tökéletes.
Szarakodni nincs kedvem, időm.[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
Android Autót használ valaki? Nekem mindig eldobja, rendszertelenül, bármit csinálok. Nem kábel, próbáltam már mindent, szvsz nem százas ezzel a telóval.
-
mjani1172
addikt
válasz dutrás #16126 üzenetére
Ja.
Hülyék hozzá, de számolni azt nagyon tudnak. Az autó 2018 as, kb 10 millába került, a szoftverfrissítés meg 150 ropi, évente,fizetős. Ezt rögtön elmondták,ne tudd meg miket gondoltam....... ......
De szvsz a telefonnal lesz gond, amikor szétkapcsol még a waze is újraindul, elfelejt mindent. (úticél).
Mindegy, túlélem, túl jó ahhoz hogy lecseréljem. -
mjani1172
addikt
Eddig aktív tok volt a telefonon, de most ráraktam egy sima tokot.
És most az ujjlenyomat helye folyamatosan villog amikor a képernyő elsötétül, működik rendesen, csak állandóan felvillan,pedig az "aktív tok" lehetőséget kikapcsoltam.
Van erre valami ötlet? -
mjani1172
addikt
válasz Jack Oneill #16395 üzenetére
Ez tulajdonképpen egy semmitmondó hülyeség.
A cikk címe hogy nem kap frissítést, hosszan leírja, elmagyarázza, hogy nem kap frissítést, majd odaírja, hogy talán valamit mégis.Ezt helyettesítheted, bármivel, pl: aranytömbbel. Nem találsz az utcán, biztos nem talász , de lehet hogy mégis.
Bármi megtörténhet, vagy az ellenkezője.[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
válasz bajtokarpi #16448 üzenetére
Nekem akkor ilyen ha nem tiszta az üveg.
Bár gondolom, hogy a kolléga alapos volt, és megtörölte, de lehet mégis maradt rajta zsír, ez a zöld autós képen kivehető. A szemből jövő fény csúnya fátyolt húz. -
mjani1172
addikt
válasz Zsoleszhun #16439 üzenetére
A 10.1 es a legújabb szoftver most a telefonra?
Én 9 en ragadtam szándékosan, (mert minden tökéletes) de ha a legújabbra frissítve is működik a hangrögzítő ilyen szuperül, akkor frissítenék. -
mjani1172
addikt
válasz bajnokpityu #16455 üzenetére
Kösz, akkor lehet nekiállok hétvégén.
-
mjani1172
addikt
Urak!
Az android autoval kinlódok folyamatosan.
Viszont látom hogy többféle létezik, melyik kell a készülékre?
X86, arm64, armeabiv7?
Melyik az enyém? -
mjani1172
addikt
válasz Robi BALBOA #16592 üzenetére
Ne haragudj de ezt tényleg komolyan gondolod?
-
mjani1172
addikt
Nem tudok gyerekbetegségekről. (a zöldülést kivéve, de azok már kicserélődtek) Én szándékosan 9 - es droidon maradtam. Minden megy, minden be van kapcsolva,(mobilnet, wifi, gps, nfc, 6 fiók szinkron, napi 300 mail, , stb..) két kártya, sok fotó, sok telefon.
Soha nem játszom, nem nézek rajta filmet.
Nekem az andoid autó nem oké. (de ez lehet akár egyedi gond)
Így bír ki két napot.
Havonta egyszer ha nem felejtem el újraindítom.
Problémamentes ilyen felhasználási mód mellett, ahogy az elődje is az volt. (Mate9) -
mjani1172
addikt
Szeretnék egy factory resetet. Hogy tudom a 11esen ezt megoldani? Ha jól tudom a Google fiókból is ki kéne lépnem, (mint amikor eladnám a telefont) de azt sem találom.
-
mjani1172
addikt
válasz Jack Oneill #17091 üzenetére
Köszönöm. Nagy nehezen megoldottam,szerettem volna ha semmi nem marad.
-
mjani1172
addikt
Amióta 11 es van fent, elfelejti az egyedi csengőhangokat.
Ilyennel 6 éve nem volt gondom.
Régen bemásoltam a ringtones mappába és soha nem volt gond.
De most nem tudom bemásolni a többi közé. Létrehoztam egy saját ringtones mappát de két nap alatt 2 elfelejtette.
Van valami megoldás erre? -
mjani1172
addikt
válasz norbert9212 #17556 üzenetére
Szerintem az új verzió tényleg többet eszik de nem ennyivel.
Nekem minden megy ami csak tud, 6 fiók, napi 100 levél, face,, bt, nfc,gps stb....
Átlagosan reggel kb 1,5 óra netezéssel, napközben kevés használat, pár hívás, pár fotó, kb 1 óra bt fülhallgatón zene, két napot ketyeg el, és a 2. nap végén 35% al kerül töltőre.
2 és fél éves, eredeti akksi.[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
válasz anonymus89 #17661 üzenetére
Arra gondolnék hogy nem nálad van a hiba. Hiszen az összes többi jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest