Új hozzászólás Aktív témák

  • Keeperv85

    nagyúr

    válasz Exian #1506 üzenetére

    Sziasztok!
    Én is bevásároltam. Igaz, csak holnapra van ütemezve az átvétel. Ám van készleten ebből a szériából céges mobil itt a munkahelyen, megnyomkodtam korábban.
    Sajnos nekem maga kialakítása nem tetszik, az a hátlapon középre tolt, kiálló kamerapár ugyanis bennem felidézi a leggagyibb kínai telók színvonalát és ez nem pozitív nosztalgia.
    De mostanra az ára elég nyomott és elég megbízható, jól szerelt modell, ezért ezt választottam végül. Nem nézegetni és csodálni, használni fogom.

    @Exian:

    Tárhely ügyileg szerintem már túlhaladtuk az elvárhatót. Feleslegesnek érzem a 64GB-osnál nagyobb kapacitást. Persze a jóból soha sem sok, csak... me... mire?

    A jack csatlakozó viszont egy irtandó szemét, aminek nem szabadna léteznie már évtizedes időben vonatkoztatva sem. A baj mindig az volt és az is lesz, hogy nem volt egységesítő szabvány, ami leváltotta volna. Az egyedi megoldások (mint pl. az SE telók csatlakozója), magukban sorra elbuktak.

    A Type-C USB hardveresen képes hangot átvinni, sőt, van is olyan teló ugye nem is egy, amin már csak ez az opció van. Nem kéne odavesszen, mert az első olyan szabvány, ami több gyártónál is meg tudott kapaszkodni végre...

Új hozzászólás Aktív témák