Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4mer
senior tag
-
g4mer
senior tag
válasz karldergroße #29505 üzenetére
biztos kitaláljuk itt jópáran, direkt hogy a saját telefonunkat ócsároljuk, amit addig nagy megelégedéssel használtunk
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
Pár random hülyeség, amiről képet készítettem az elmúlt pár napban
Közelíts rájuk. Szerinted ezt tudta ez a telefon, amikor megjelent?
Még a közeli tárgyak is elmosódottak, pedig 1 méteren belül készítettem a képet, a cigicsikkes kép meg egyszerűen vicc, ezt kb az iphone 4s-em lőhette volna 2013ban.
Sic Parvis Magna
-
Sterilzona
senior tag
Sziaszok
Ettol a cloud szolgaltatastol hogy lehet megszabadulni ?
Mibdiv jon ertesites, lejart.
Rabokok, de ott nem talalok semmi kilepesi opciot. -
karldergroße
senior tag
válasz Sterilzona #29517 üzenetére
Sehogy, én se találtam...
-
mirci18
addikt
válasz rasotamas #29496 üzenetére
Lenne értelme.
Aki fotózni akar vegyen kompromisszum nélküli gépet.
Én kombináltan használom nekem fontosabb a frissebb szoftver.
Ezt a kamera romlást elengedtem főleg amiatt hogy ahogy hallom tőletek a P20 pro-t is rontották.
Ősszel annó meg akartam venni a Mate 30 prot de rendes szoftver támogatottság nélkül felesleges. Pont mint a P szériát.
Ezek után marad a Samsung vagy a Xiaomi.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz karldergroße #29505 üzenetére
Hidd el nekünk volt egy rahedli hozzászólás fénykép teszt ezzel kapcsolatban.
Szégyen ahol tartunk.
Raw mód nélkül normális képet majdnem esélytelen lőni.
Beltéren meg egyébként is egy vicc mert olyan zajos a kép mintha egy 40 évvel ezelőtti kamerával dolgoznál.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
-
emerzee
aktív tag
Sziasztok! Készülékvásárlás előtt állok. Keresnék olyan kollégát, akinek Mate 10 Pro készüléke van, nedves, vizes, poros környezetben használja és szokta használni a Desktop mode-ot. Ha esetleg szánna rám egy kis időt telefonos beszélgetésre, az kérem írjon egy privát üzenetet a telefonszámával és nagy hálálkodások közepette zavarnám egy kicsit a telefonnal kapcsolatban. Jelenleg Mate 9 tulaj vagyok de sajnos ez a készülék ezt a 2 munkámhoz egyre fontosabbá váló tulajdonságot nem tudja. Előre is köszi!
emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
Buckey
őstag
válasz pilu85 #29523 üzenetére
Szerintem nem. Volt amoledes telefonom [link] , amit annak idején nem használtam annyit, mint manapság a telefonjaimat.
Mivel nem volt még normális navigáció, meg csak 100Mb mobilnet volt, WIFI-n meg csak otthon neteztem volna, arra meg ott volt a gép, és mégis beégett az alsó és a felső sáv.
Lehet, fejlődött a technika, de a fizikát nem tudják megváltoztatni.
Na, és utánam is írták, hogy bizony van, akinek beégett. -
mirci18
addikt
válasz karldergroße #29522 üzenetére
Sajnos én csak azokat tudom számba venni amiket a Telekom ad részletre.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
g4mer
senior tag
Tegnap majdnem elkapott a telefonvásárlási láz, mediamarktban samsung note 9 129ezer ft volt, de sikerült meggyőzni magam, hogy lényegében nem adna nekem semmi pluszt, szóval lebeszéltem magam róla. Jó döntés volt?
Sic Parvis Magna
-
theooracy
aktív tag
Végül is, csak 70 ezerrel volt olcsóbb, mint úgy általában a normálisabb boltokban...
Amúgy MOST 199 ezer a Mediában... -
veterán
Egy passzív félévet lenyomtam MM raktárban. Maradjunk annyiban, hogy van fóliázógép és használják is. Egyrészt ügyességtől függően max egy perc újrafóliázni valamit. Másrészt az áruátvéten kötelezően felbontanak mindent és megnézik megvan-e minden a dobozban.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
hali13
tag
Annó MM-ből hoztam ki olyan iPadot, amit ott bontottak fel előttem. Bekapcsolás után kiderült hogy már milliószor nyomkodták, több fiók el volt mentve rajta, tele volt vásárlók fotóival akik próba közben szórakoztak vele, tele volt telepitett alkalmazásokkal, stb. Alig tudtam visszavetetni.
Poco M4 Pro "Öregember nem gyorsvonat......"
-
veterán
válasz hali13 #29542 üzenetére
Ezen csöppet sem csodálkozom, amint az előzőben leírtam. Az eladók kötelesek mindent eladni, a kiállítási darabokat rotálják, kint van 2 hétig vagy kicsit tovább, majd eladják origináltként, stb. Azért mert kiállított darab csak akkor kapod meg olcsóbban, ha mondjuk eltört vagy karcos.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgattam külfőldi fórumokat is és most nekem nem világos az hogy hogy lehetséges downgrade-ni a telót legfrisebb EMIU 9.1-ről EMUI 8-ra vagy egyáltalán lehetséges-e... Valahol azt olvastam hogy csak valami testpoint-os modszer létezik de ahhoz le kell szedni a teló hátlapját... Eddig a legtöbb Huawei telónál volt erre lehetőség egy bizonyos ROLLBACK firmware segítségével... Valaki esetleg felvilágósítana engem ebben vagy hagyjam inkább a fenébe... Válaszokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
chef69
tag
Sziasztok.
Telefonomról eltünt a gyári ébresztő. Tudja valaki hogy mi lehet a hiba? -
-
mirci18
addikt
válasz zekk007 #29544 üzenetére
Miért szeretnéd ezt tenni?
Kamerán kívül jobban nem jársz a régi oprendszerrel.
Feleslegesen minek szivatod magad.
Egy telefont nem azért találnak ki hogy használd?
Nem azért hogy viszabutísd szoftveresen.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
zekk007
aktív tag
válasz mirci18 #29547 üzenetére
Ok mind1 marad így s köszi a választ! Más... Hogy tudnám legolcsobban megúszni a kijelző cserét? Leejtettem s kicsit megrepedt az üveg rajta, nem annyira zavaró kategória s hibátlanúl működik. Gari már nincs rajta! Szerelni tudok... Gondolom külön üveg csere felejtős...
-
gringoka
aktív tag
sziasztok. összetört a telefonom kijelzője halott a számítógép felismeri de a mate10 mappa üres azt írja képeket és dokumentumokat szeretném lementeni.
Válaszokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest