Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodor

    veterán

    válasz kp78 #13668 üzenetére

    Nem kellet pár nap sem és kiderült, hogy egy nagy kalap sz@rt ér ez az alkalmazás. Töröltem, nem is részletezném a problémákat. Majd megoldom úgy, hogy csendesebbre szerkesztem az adott hangfájlt.

    Más: Én is várom a telefonra az OTA frissítést, de sehogy sem akar jönni. BLA-L29 8.0.0.137 (C432) van rajta, független , dual simes, edigitalban vásárolt. Egyik kártyám Telekomos a másik meg Vodafone-os. Próbáltam HiSuit-tal, wifi-vel, mobilnettel, sim kártya nélkül, újraindítva, teljes csomag és sima beállítással, de sehogyan sem találja a 142-est, pedig kíváncsi lennék az arcfelismerés funkcióra.

    Nem értem egyébként, hogy milyen rendszer szerint megy ez, olvasom a topikban, hogy van akinek jön, ilyen-olyan kártyával, nekem meg semmi. 2 hetes a telefon és a garancia vesztés miatt nem nagyon akarom én feltenni FF-el. (meg hát csináltam én majdnem téglát egy Lenovo telefonomból, és volt szaladgálás olyanhoz, aki fel tudta éleszteni, szóval nem szívesen vágnék bele)

    De vajon meddig kell várni? Mi szerint ütemezik, hogy mikor melyik készülék kapja meg a frissítést ? Mivel elég egyformák, nem értem, hogy miért nem egyszerre elérhető minden ilyen készüléknek a frissítés.

Új hozzászólás Aktív témák