Új hozzászólás Aktív témák

  • #86973952

    törölt tag

    válasz laverdadb #3954 üzenetére

    EMUI 3 nem launcher, hanem UI. Ezt FW formájában tudod feltenni a telefonra, aminek (ahogy írták) előfeltétele a B133. Béta verzió és nem önálló "szoftver", csak durván 600 mega. Pl. Vodafone FW -ről áttérni másik FW sorra nem ajánlott, és csak saját felelősségre.

    XDA -n amúgy fent van a letöltője, van saját témája a P7 -nek. Telepítés módja pedig az összefoglalóban is le van írva.

    sanyee75:
    Maximum 1-2 hét alatt áll be a fogyasztása optimálisra, de ez benne van az összefoglalóban. Felhasználás és töltés függő.

    Pl. az elején érdemes végigmenni egy teljes töltési perióduson. Ezt egyébként havonta egyszer érdemes megtenni ezeknél az akksiknál is, hogy a cellák között az esetleges feszültségek kiegyenlítődjenek.Pl. hibás diagnosztika elkerülése miatt. A különböző biztonsági megoldások révén túlmeríteni és túltölteni nem lehet. Az akkumulátor élettartama és kijelzési hitelessége miatt fontos. Meg az elején, a töltésszabályzó miatt.

    pixelmester.:
    Nem ba...tak el semmit. Ez 100x le lett már írva, hogy a tesztben még B116 FW volt, ami mondhatni tré. Amikor forgalomba került a készülék, akkor már ilyen hibák nem voltak (és nincs is, megbízható helyen vásárolt készüléknél). Tehát amikor júniusban forgalomba került a telefon, akkor már B121 volt rajta, vagy egyből ajánlotta a frissítést.

    A gyári böngésző pedig használhatatlan, de ez nagyon sokszor le lett írva.

    Az is egy érdekes dolog, hogy nem tölt neked normálisan a telefon. Én bármilyen navit használok, mobilnettel vagy wifivel, nem esik a % kocsiban töltve. Sima töltőfejet használok, nem 2,1 amperosat.

    Először (mivel sufni GSM -ből lett vásárolva a telefonod) jó lenne tudni, hogy milyen FW van rajta, csináltál -e már wipe -ot, frissítettél -e...stb.

    HA belépsz a szervízmenübe (*#*#2846579#*#* kód beírva a tárcsázóba), akkor a ProjektMenü, Network setting, Operator and country info alatt mit ír?

    Érdekes az, hogy szolgáltatótól, vagy nagy boltoktól vásárolt készülékeknél semmi ilyen probléma nincs. Kis GSM boltoknál pedig nem ritkán EU más országából behozott készülékeket adnak el újként. Ezért lenne jó valamit tudni az előéletéről, de információ hiányában a szoftverben kell kutakodni, körülnézni.

    jegenye77:
    4G lesz a hibás érte, állítani kell a hozzáférését a beállításokban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák