Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Tudja vki, hogy tudom a képernyőre kitett beállítások ikonról eltűntetni ezt s piros 1-est?
A rom újratelepítése után egyből kikapcsoltam az autómatikus telepítést illetve frissítés keresést, egy idő után mégis ide került. A beállításoknál a frissítő menün is ott van pedig le is van tiltva az emui frissítő és ha rámegyek a frissítő menüre azt írja rendszer napra kész.
Köszönöm
ui: elnézést a duplázásért, szerkesztettem nem tudom miért tette ki mégegyszer.[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Akinek van B623-a mentve, megnézné a pontos méretét?
Van egy "Update app" fájlom, de nem tudom, hogy a B623-e.
Mérete: 2126354012B#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Cunaja #20460 üzenetére
Aksi nem izgat, rendszerint 2-3 powerbankot hordok magamnál
De rengeteg alkalmazás már android 6 felett van optimalizálva, meg ugye ott a tervezett elavulás, ami ellen sokat nem tehetünk.Szerk.
6" alatt már nem fogok telefont venni, kezd romlani a szemem, esténként már elég homályosan látok.
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
coyote55
őstag
Nocsak, nocsak mit, illetve kit találtam a sonymobil.hu-n...
Hacsak nincs ikertestvére a mi puhatestűnknek, akkor a topikgazdát!
Nem elég, hogy itt hagyott minket, mint Szent Pál az oláhokat, és a P9, P10, P11,... topikokba jár, de már a mobilarénához is hűtlen!Memento Mori!
-
karelgott12
tag
Sziasztok!
Zene hallgatás (Spotify) közben kikapcsolt a telefonom. A töltést veszi - 57%-on van. Bekapcsolni nem tudom, még töltés közben sem. Viszont power gomb+hangerő fel gombbal beenged a TWRP-be. V5 van rajta.
Tudna valaki segíteni, ilyenkor mit lehet tenni? -
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
válasz karelgott12 #20471 üzenetére
Ha csak nem mond cunaja valami egyszerűbbet, a TWRP-ből legalább újra tudod húzni a romot.
Remélem, megvan minden hozzá az sd-n!#?*@&!
-
coyote55
őstag
-
karelgott12
tag
válasz zeon.hu #20472 üzenetére
Csináltam egy factory resetet, de folyamatosan töltőn kell legyen a teló, mert egyébként azonnal kikapcsol. Nem vitte végig a folyamatot. Kb. fél óra töltés után most 100%-ot mutat. Nem értem. Semmilyen előjele nem volt, nem merült gyorsan, vagy ilyesmi. Egyszer csak kikapcsolt, és most így maradt.
Coyote55: Ha összekötöm a géppel linux alatt, akkor elkezd villódzni a huawei ascend felirat a képernyőn 3 másodpercenként. Ennyi.
-
zeon.hu
nagyúr
-
Cunaja
addikt
válasz karelgott12 #20474 üzenetére
Hogyan indul a telefon, hol áll meg? Biztonsági módban elindul? Hangerő le induláskor.
Megsérült a kernel. Ilyenkor hiába nyomsz FR-t, semmi értelme. Volt mentésed? Ha igen, akkor elég a boot.img-t visszaállítani. Ha nem volt, akkor húzd újra a romot TWRP alól. Érdekes jelenség, talán tényleg az akku rosszalkodik.
Megfigyeltem ezt a jelenséget már más Huawei-nél is, és tényleg így kezdődik az akku halála.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
coyote55
őstag
-
karelgott12
tag
válasz Cunaja #20479 üzenetére
Csak töltőn tudom indítani, akkor is csak power gomb + hangerő fel a twrp-be lépve. Ha onnan system reboot-tal próbálom indítani, akkor leáll. Töltő nélkül semmire nem reagál. Ha a töltőn van és úgy power gomb + hangerő le kombóval indítom, akkor belép a fastboot & rescue mode-ba, és kiírja, hogy csatlakoztassam az usb kábelt a géphez és nyissam meg a hisuite alkalmazást. Mitől sérülhetett a kernel?
-
karelgott12
tag
TWRP alól elindítottam a V5 rom telepítését. Végig is ment, de amikor a boot logónál járt, 5 perc után villant egyet a kijelző és kikapcsolt a telefon. A töltés jelző megint 57%-on állt. A töltő végig benne volt a telefonban, mert ha kihúzom, azonnal leáll.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz karelgott12 #20483 üzenetére
Megszakad a töltés vezérlése valószínűleg.
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
coyote55
őstag
válasz karelgott12 #20485 üzenetére
Szerintem a töltőáramkör a hunyó, vagy a csatlakozó
[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
coyote55
őstag
válasz karelgott12 #20487 üzenetére
Hol volt a telefon? Izzadtság nem kerülhetett bele?
Memento Mori!
-
karelgott12
tag
válasz coyote55 #20488 üzenetére
A hátamon a bringás felső zsebében. Az alatt póló, alatta meg a kantáros gatya, van rajta egy vastag nillkin tok is. Nem juthatott bele egy csepp sem. Nyáron, amikor csak pólóban tekertem - olyankor izzadok is rendesen - akkor sem volt semmi baja, a melegedésen kívül. Én mégis az aksira tippelnék. Bár tévedhetek is.
-
coyote55
őstag
válasz karelgott12 #20489 üzenetére
Azon gondolkodom, hogyan lehetne kiszűrni, hogy melyik részegység a hibás.
Ha veszel egy új aksit, kicseréled és kiderül, hogy a töltőáramkör halt meg, akkor kidobtál nem kevés pénzt.
Szerintem, mielőtt beruházol, szedd szét a telefont, és csinálj pár képet a csatlakozó környékéről. A neten biztosan találsz képeket ugyanerről a területről, össze kell hasonlítani a tiéddel.Memento Mori!
-
karelgott12
tag
válasz coyote55 #20490 üzenetére
Leszedtem a hátlapot, kivettem az aksit. Amennyire én láttam nem volt sérülés a csatlakozónál. Lőttem két fotót a tablettel, de olyan rossz minőségűek, hogy nem látszanak jól a részletek. A neten ráakadtam egy leírásra, miszerint ha kivettem az aksit, nyomva kell tartani a power gombot több, mint 30 mp-ig. Ez nekem működött. Miután visszatettem az aksit, bekapcsoltam a telót, és el is indult. Feltettem Cunaja V5 romját. Érdekes, mert a TWRP-ben 61%-ot írt az aksi töltöttségre, de amikor felállt a rendszer ott már csak 56%-ot. Tegnap 57-tel kapcsolt ki. Amikor a telepítő 2. részét kezdte felrakni, akkor pirosan villogott a led. Újraindítás után már csak 40%-on állt. Majd újraindításkor kiírta, hogy az akkumulátor lemerült, és a telefon 30 mp múlva kikapcsol. Ezután már nem nyösztettem szegényt. Az egész folyamat alatt nem volt töltőn a teló. Hát így.
-
coyote55
őstag
válasz karelgott12 #20492 üzenetére
Na, arra jó volt, hogy kiderüljön: tényleg akkubaja van szegénynek. Már "csak" ki kell cserélni.
Memento Mori!
-
karelgott12
tag
-
coyote55
őstag
válasz karelgott12 #20494 üzenetére
A "Kínából rendeltem" mit takar? Utángyártott, vagy gyári akku volt?
Memento Mori!
-
Cunaja
addikt
válasz karelgott12 #20496 üzenetére
[Legbiztonságosabb akku csere], hívd fel őket!
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
karelgott12
tag
válasz coyote55 #20490 üzenetére
Szia!
Úgy néz ki, igazad lett. Megjött az aksi, ki is cseréltem délután. Amikor bekapcsoltam 30%-os töltöttséget jelzett. Újraindítottam és beléptem a TWRP-be, ott 40%-ot írt. Újraindítás után megint 30-at. ezután feltettem töltőre, de nem jelez töltést, viszont felugrik 50%-ra. Kikapcsolt állapotban is feltettem töltőre. Ekkor nem kezdi el tölteni, hanem bekapcsolja a telefont és feláll a rendszer. Ha összekötöm a géppel akkor látja, lehet is másolni ide-oda. Akkor felment 60%-ra. Odalett szegény.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest