Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86973952

    törölt tag

    válasz repvez #1988 üzenetére

    OTG -t még nem próbáltam, de majd megnézem Neked és leírom mit tapasztaltam. Vagy ha megelőz valaki az sem baj, mert max. hétvégén tudom majd valamikor megnézni.

    - Nem tud ac -t. Ez hibás megállapítás a tesztben, de jó hogy szóltál. Nekem pl. fel sem tűnt, annyira nem nézem az itteni adatokat. Ezt jó lenne majd javítani.

    - NFC -ről néhány dolog:
    Vezérlés: Van egy matricád vagy kulcstartód, arra a telefonnal, azon belül egy gyári vagy letölthető programmal írhatsz rá parancsokat. Ez gyakorlatilag úgy történik, hogy kiválasztod a listából, amit szeretnél és az rákerül. Pl. hozzáérintéssel kapcsolja be a mobilnetet, a GPS -t, BT -t, tegye fel a fényerőt, indítsa el a navigációt...stb. Egy érintéssel.
    Egyéb: Pl. NFC -s névjegykára, amire ha ráérinted a telefont, akkor automatikusan küldi a névjegyet és menti is, ha szeretnéd. Amiben lehet név, telefonszám, webcím...stb.
    Fizetés: Ehhez szükség van kiegészítő szolgáltatásra, másnéven mobiltárcára. Ehhez viszont egy bankkal kell szerződést kötni (pl.: OTP), ezután a telefonod úgy működik, mint egy bankkártya. Itthon elég kevés helyen van erre lehetőség, egyelőre.

    Minden esetben hozzá kell érinteni, hogy megtörténjen a művelet, talán 1 - 2 centi távolságból már érzékel, a készülék hátoldalán. A matricát viszont nem szabad fémre ragasztani, mert úgy nem fog működni. Én a gyári matricákat nem használom, vettem kulcstartókat, azok szerintem jobbak meg strapabíróbbak is. Ráadásul nem szeretek összergasztgatni cuccokat.

    A teszt az meg olyan amilyen, vannak hibái. :) Ez van. Néhány dologban tényleg ideje lenne változtatni, mert pár dolog már alapnak számít mostanában, főleg bizonyos kategóriában, vagy felette.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák