Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KKrisz751

    aktív tag

    válasz repvez #16314 üzenetére

    Függ attól mit akarsz csinálni.

    File küldésekor nyitva kell lennie programoknak, el kell küldeni a file-t a másikon meg fogadni. Párommal próbáltam a huawei bean(ha jól írtam) dolgot, működött anno.

    Matricáknál, fel kell csak oldani a képernyőt és ha oda tartopd, ami a matricára fel van "programozva" azt teszi a telefon.
    A wifi, bluetoot, stb feladatok ki/be kapcsolásától a programok elindításáig, képernyőzárásig stb, lényegében bármit.

    A fizetés az úgy működik normális országokban, igen. Letöltöd akár a bank, akár a kártyakibocsátó programját. Regisztrálod a kártyádat. Fizetéskor odateszed a telót. Programban beállított értékig fizethetsz pinkód nélkül. A felett kéri, de a telón pötyögöd be. Mindegy milyen simkártyád van, és mindegy melyik banknál van számlád. A lényeg , hogy ne használj pénzt.
    Nem paráznak, hogy ha ellopják a telót mi lesz, mert ugyan úgy letiltható a benkkártya, mintha a kártyát vesztenéd el. Amúgy is pinnel védett a program, vagyis anélkül fel kell törni ami nem 5 perc, kb 2 napod van letiltatni.
    A lényeg, hogy ott azt akarják, hogy használd, nálunk meg az a lényeg, hogy pénzt nyúljanak le a használatért mint minden esetben ez a lényeg és nem a fejlődés.

    Itthon a Tmobil és az OTP szövetkezett erre. Senki más nem használhatja ezt a funkciót. A szolgáltató pénzt nyúl le hogyha fizetsz, a bank, meg jó (neki jó) kamatozású hitelkártyát ad rá.

    Gondoltam átmenni a kékről, de mikor megnéztem a feltételeket, t-nél és az otp-nél, --- itt a cunaja által kért kihagyás ---, és úgy döntöttem nem.

    [ Szerkesztve ]

    ... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi

Új hozzászólás Aktív témák